Şimdi Ara

BİLKENT İKTİSAT + MBA vs. ANKARA/İSTANBUL HUKUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

BİLKENT İKTİSAT + MBA vs. ANKARA/İSTANBUL HUKUK

(En Son Oy Tarihi: 25.12.2022)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hukuk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam neden hukuk dediniz

• bilkent

• mba ucuz bir şey değil haberiniz olsun
  • Mba ucuz olmayabilir ama yüzlerce örneği ve kanıtı var parasını misliyle çıkardığına dair. Bilkent yaz çoğu kişinin gıpta ettiği bir yaşama sahip olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce hangi alanı istediğine karar ver, iki seçeneğin birbiriyle alakası yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odtü işletme vs ankara hukuk
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ariana Grande | Neden Bilkent?

ea_guru | Hocam ucuz değil biliyorum ama sonrasında arkadaşın da dediği gibi parası hayli hayli çıkıyor.

4yilmezun | Teşekkür ederim hocam.

Disenchantment | Her 2 bölüme de eşit uzaklıkta (kardeşim). Hangi bölüme giderse gitsin severek okuyacağını söylüyor. Tek isteği benim gibi para Çok para kazanmak istiyor. Haliyle kafası karışıyor. Bu konuda önerileriniz neler?

Ankete katılan herkese teşekkür ederim. Hangisini neden oyladığınıza dair birkaç cümle yazarsanız çok sevinirim, benim için çok önemli.

• Bilkent'e giderse hazırlık senesi boyuncu 0'dan İngilizcesini bile güzel seviyeye çıkarabilir. Hatta temeli varsa başka yabancı dil katabilir yanına. Ankara'ya gittiğinde ise İngilizceyi öğrenmesi için hiçbir motivasyonu olmayacak, devletler belli zaten.

Bilkent'ten mezun olursa uluslararası bir şirkette güzel paralar kazanabilir. Ankara'dan mezun olursa da tanıdık vs. aracılığı ile çevre yaparsa yine güzel para kazanabilir fakat düşün. Birisinin işi işte, diğerinin işi her yerde olacak. Arkadaşımın tanıdığı avukattı. Gece sapır saçma şeyler için onu arıyorlar, soru soruyorlar; danışma ücreti için para vermek istemeyen mi, tanıdığından da mı para alacaksın diyeni mi ararsın.. Sevmeden, sadece para için kesinlikle yapılamaz bence bu iş.
  • Ben olsam Bilkent iktisat tercih ederdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Just_brtsh

Bilkent'e giderse hazırlık senesi boyuncu 0'dan İngilizcesini bile güzel seviyeye çıkarabilir. Hatta temeli varsa başka yabancı dil katabilir yanına. Ankara'ya gittiğinde ise İngilizceyi öğrenmesi için hiçbir motivasyonu olmayacak, devletler belli zaten.

Bilkent'ten mezun olursa uluslararası bir şirkette güzel paralar kazanabilir. Ankara'dan mezun olursa da tanıdık vs. aracılığı ile çevre yaparsa yine güzel para kazanabilir fakat düşün. Birisinin işi işte, diğerinin işi her yerde olacak. Arkadaşımın tanıdığı avukattı. Gece sapır saçma şeyler için onu arıyorlar, soru soruyorlar; danışma ücreti için para vermek istemeyen mi, tanıdığından da mı para alacaksın diyeni mi ararsın.. Sevmeden, sadece para için kesinlikle yapılamaz bence bu iş.
    Her işin olumsuzlukları olur ki, her mesleğin bir acı gerçeği vardır. Avukatlığın da böyle bir gerçeği var. Ama eminim ki arkadaşınız her ne kadar rahatsız olsa dahi hayatından genel itibariyle memnundur.

• Hocam nedeni nedir? Biraz daha açar mısınız?

• Özel sektör ve yükselebilmek için bogazici

• İktisat için kardeşim devlet üni. düşünmüyor.

• Bilkent'in yabancı dil hazırlığının kalitesi,bölümün yurtdışı imkanları ve ekonomiye duyduğum ilgiden dolayı böyle diyorum.Sene başında hukuk istiyordum ama araştırdıkça soğudum açıkçası.Hakim-savcı olmak torpilsiz çok ama çok zor.Avukat sayısı da çok fazla ve yurtdışına çıkma şansı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLove

Bilkent'in yabancı dil hazırlığının kalitesi,bölümün yurtdışı imkanları ve ekonomiye duyduğum ilgiden dolayı böyle diyorum.Sene başında hukuk istiyordum ama araştırdıkça soğudum açıkçası.Hakim-savcı olmak torpilsiz çok ama çok zor.Avukat sayısı da çok fazla ve yurtdışına çıkma şansı yok
    Umarım her şey gönlünüzce olur, teşekkür ederim.

Sizce Bilkent dışında hangi okullarda okursanız hedefinize ulaşabilirsiniz?

• İnşallah hocam.Rica ederim.

Boun,Galatasaray,Koç,Odtü gibi üniversiteler de hedeflerime yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLove

İnşallah hocam.Rica ederim.

Boun,Galatasaray,Koç,Odtü gibi üniversiteler de hedeflerime yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
    Yolunuz açık olsun. Farklı fikirlere açığım.

UP

• İktisatın yurtdışı olanakları hukuktan daha fazladır.Çünkü her ülkenin hukuk kuralları kendine has oluyor genellikle.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.