Şimdi Ara

Habersiz adıma kredi kartı çıkarmışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şirket maaşlarının banka hesabı degişti garantiye geçtiler geçen gün bankadan şirket yetkilieri geldi bir ton sayfa imzatalıp sadece banka kartı vermek suretiyle gittiler. 3 gun geçti aradan ben istemedigim hale bana kredi kartı çıkarmışlar kurye gelince şaşkına döndüm limite belli ben bu kartı ne yapayım böyle birşey yapmak yasal suç degilmi . kartı kesip attım

• habersiz adım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trevor Reznik -- 8 Mart 2014; 23:24:08 >
  • Genelde olan durum hocam, sözleşmede kart aidatı almayacaklarını belirttilerse bişey olmaz ama yoksa bide kart aidatı isteyecekler o kötü. Kesip atmak en güzeli de keşke üzerindeki numaralar gibi bilgiler görünmeyecek şekilde atsaydınız. Gidip şubeden iptal ettirin ki olası tersliklere karşı tedbirinizi almış olun
  • o imzaladığınız kâğıtlardan biri de kredi kartı Başvurusu idi büyük ihtimalle kredili Mevduat Hesabı başvurusu da almışlardır arayıp telefonda iptal ettirebilirsiniz bence yani Finansbank telefonda iptal ediyor da garantiyi bilmiyorum arayıp sorun hocam. sadece kartı kesip atmak kartı kapatmaz sistem üzerinde açık kalmaya devam eder bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

o imzaladığınız kâğıtlardan biri de kredi kartı Başvurusu idi büyük ihtimalle kredili Mevduat Hesabı başvurusu da almışlardır arayıp telefonda iptal ettirebilirsiniz bence yani Finansbank telefonda iptal ediyor da garantiyi bilmiyorum arayıp sorun hocam. sadece kartı kesip atmak kartı kapatmaz sistem üzerinde açık kalmaya devam eder bilginiz olsun

Teşekkür ederim hocam hafta başı gidip hemen iptal ettireyim kredi kartı falan hiç gerek yok kullanmamda çok akıllı bu bankalar.

@pi10 hocam kartı baya bi küçültüp kestim numaraları okunmayacak haldeattım çöpe.
  • revenquel kullanıcısına yanıt
    Sistem üzerinden de kapatırsanız problem olmaz. Telefondan halledilebiliyor yukarıda bir arkadaşta söylemiş telefondan deneyin şansınızı olmazsa gidip halledersiniz. Geçmiş olsun
  • Aynı şeyi Denizbank bize yapmaya çalıştı. Kredi kartı ve KMH hesabı için 2 tane vardı. İstemiyorum dedim. Çıkartın sonra iptal edebilirsiniz dediler. Dedim iptal edeceğim şeyi istemiyorum gerek yok dedim. Çıkartmaya zorladılar siz yinede imzalayın dediler. Kağıtlarıın hepsinin altına İSTEMİYORUM diye imza attım :) Gelen giden bir şey yok İsteselerde çıkartamazlar yasal değil çünkü istemiyorum yazdıktan sonra.

Surat ifadeleri görülmeye değerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 21 Mart 2014; 10:13:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sayfalar dolusu sözleşmeyi imzalatırken kredi kartı ve kmh hesabı da imzalatıyorlar. Ve faiz döngüsü başlıyor.. Bu bankalar kadar üçkağıtçı kurum dünya üzerinde tanımıyorum...
  • böyle bir durumda kurye getirdiğinde istemiyorum diyerek geri gönderirseniz kart iptal olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Come_Back

Arkadaşlar sayfalar dolusu sözleşmeyi imzalatırken kredi kartı ve kmh hesabı da imzalatıyorlar. Ve faiz döngüsü başlıyor.. Bu bankalar kadar üçkağıtçı kurum dünya üzerinde tanımıyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonusum

böyle bir durumda kurye getirdiğinde istemiyorum diyerek geri gönderirseniz kart iptal olur

Kuryeye ıstemıyorum dedim adam genede vermek zorundayım dedi. bende aldım anında saten kırdım attım çöpoe neyse ne kapattırıcam bu hafta kartı saten hiç kullanmadım kartta yok kestim attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

quote:

Orijinalden alıntı: bonusum

böyle bir durumda kurye getirdiğinde istemiyorum diyerek geri gönderirseniz kart iptal olur

Kuryeye ıstemıyorum dedim adam genede vermek zorundayım dedi. bende aldım anında saten kırdım attım çöpoe neyse ne kapattırıcam bu hafta kartı saten hiç kullanmadım kartta yok kestim attım

kuryenin yaptığı kurnazlık ve bildiğim kadarıyla böyle bir zorunluluğu yok. olamazda zaten.
  • revenquel kullanıcısına yanıt
    kartı niye kkırıp atıyosunuz ben onu anlamadım bekleyin bi bankayla konuşup iptal ettirin sonra gidip çöpe atarsınız çok garibime gidiyor bu kesip kartı atma falan
  • bu benim başıma da geldi eğer maaş müşteri isen ilgili bankanın sana habersiz kredi kartı çıkartabiliyor finansbank böyle bir çakallık yapmıştı ama iptal ettirip kartı kuryeden çektirdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.