Şimdi Ara

Kredi Kartımı Benden Başkası Şubeden Teslim Alabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
23.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar arkadaşlar birkaç gün önce Vakıfbank'tan World kart başvurusunda bulundum onaylandı fakat ben kartı teslim alamadan yurtdışına gitmek zorunda kaldım. Bugün sabah telefonuma mesaj geldi kartınız kuryede en kısa sürede adresinize gönderilecektir diye. Şuan kartın teslim edileceği adreste kimse yok. Kurye gelse geri dönecek kartta büyük ihtimalle şubeye gidecek. Benim sorum şu kartı oğlum (18 yaşından küçük) veya eşim teslim alabilir mi? Yoksa benim gidip teslim almam mı gerekiyor? 2 ay Türkiye'de olamayacağım kartın durumu ne olur?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kredi Kartımı Benden Başkası Şubeden Teslim Alabilir Mi?

Kredi kartlarının ve banka kartlarının şubeden teslim alınmasıyla ilgili olarak bazı kurallar ve prosedürler bulunmaktadır. İşte bu konuda bilmen gerekenler:

• Genellikle kredi kartları ve banka kartları yalnızca kart sahibine teslim edilir.
    • Bazı bankalar, vekaletname veya noter tasdikli bir belge ile kartın başka bir kişi tarafından teslim alınmasına izin verebilir.
    • Vekaletname veya noter tasdikli belgede, kart sahibinin kartı teslim almaya yetki verdiği kişinin adı, soyadı ve imzası bulunmalıdır.
    • Bazı bankalar, eşler arasında kredi kartı teslimini vekaletname veya noter tasdikli belge olmadan kabul edebilir. Ancak bu durum bankanın politikalarına göre değişebilir.
    • Kredi kartı veya banka kartını teslim almak için şubeye giderken kimliğini ve adresini kanıtlayan belgeleri yanına alman gerekecektir.
    • Kredi kartı veya banka kartı emanet olarak teslim alınmaz. Yani başka bir kişi adına kart teslim alıp daha sonra kart sahibine iletemezsin.
    • Bazı durumlarda, banka onay verirse, kartı yerine geçecek geçici bir kart başkası tarafından teslim alınabilir. Bu geçici kartın kullanım süresi sınırlıdır.

Yukarıda belirtilen prosedürler, bankalar arasında farklılık gösterebilir. Bu nedenle, kredi kartı veya banka kartının şubeden teslimi konusunda detaylı bilgi almak için bankan ile iletişime geçmen önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kuryeden eşiniz alabilir.

Şubeden kendiniz alabilirsiniz.
  • Hocam eşime kızıma, eşime, oğluma kısacası kimseye vermemiş kurye her sabah gelip gidiyormuş neredeyse fakat vermiyormuş. Bankaya ulaşamadım ulaşabilirsem şubeye gitmesini isteyeceğim. Yardımınız için teşekkürler yinede.
  • sizden başkasına teslim edemezler kartınızı.
  • Kredi kartına yeni başvurulduysa ve ilk kez teslim alınacaksa sözleşme imzalanacağı için kart sahibinden başka hiç kimse kartı teslim alamaz.

Süresi dolan kartın yenilenmesinde veya kaybolan kartın yeniden gönderilmesi gibi durumlarda kart sahibinin aynı soyadı taşıyan çocukları ve eşi kredi kartını teslim alabilir. Bununda şartı adreste teslimdir. Şubeden eş ve çocuklarda kart yenilemesi olsa bile kartı teslim alamaz.
  • enza kullanıcısına yanıt
    Bizim lisedeki bölüm şefi kredi kartını okula istemiş. Dersteydi kartı güvenlik kendi t.c. sini verip teslim almıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.