Şimdi Ara

H7 Ampul Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2008 FK2 Civic aracım bulunmakta. Sağlık problemlerim yüzünden araca hiç binilmedi 3 ay boyunca. Biraz toparlandıktan sonra aracı çalıştırmaya gittiğimde sol ampul patlamış. Üzerinde Osram Night Breaker Unlimited H7 vardı. Birkaç dükkana sordum tek olarak satılmadığını söylediler bana Philips H7 X-treme Vision önerdiler. Osram'dan oldukça memnundum yağmur ve karanlık havalarda. Kararsız kaldım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• osram night breaker diyecektim :)

bende clio var. bunlari aldim suanlik memnunum. gecen gun berlingo ile karsilastirdim yagmur altinda cidden guzel sonuc verdi.

bence bi set alin digeri dursun kenarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-tream vision kullanıyorum %130 olanında gayet memnunum, daha önce osramda kullandım ama bundaha güzel sanki osrama göre, yaklaşık 1 senedirde kullanıyorum patlama olmadı da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosch plus 90 kullanıyorum 9 aydır tavsiye ederim.

• philips x-treme vision
  • 4-5 ay önce aldigim xtreme +130 lardan biri gecen hafta patladi.Beyaz takmayi dusunuyorum diamond visionu arastiriyorum

• Karar Sizin..

H7 Ampul Tavsiyesi

H7 Ampul Tavsiyesi

H7 Ampul Tavsiyesi

H7 Ampul Tavsiyesi

H7 Ampul Tavsiyesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H7 ampul tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlar için çok teşekkür ederim. Farklı olsun deneyeyim diye Philips Xtreme Vision %130 almaya karar verdim.
  • Hocam nerden aldın nekadara aldın, aynı ihtiyaç şuan bende de var :) önerirmisin
    Araç neydi takarken sorun yaşadınmı

• quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Karar Sizin..

H7 Ampul Tavsiyesi

H7 Ampul Tavsiyesi

H7 Ampul Tavsiyesi

H7 Ampul Tavsiyesi

H7 Ampul Tavsiyesi

Çok benzer performans. Philips biraz sarı o kadar.

• Aynen devam et osrama bende memnunum güzel aydınlatma veriyor

• Hocam çocukluk arkadaşım oto elektrikçi aldı taktı. Ben 50 lira para verdim. Osrama göre bi tık iyi gibi geldi aydınlatması. Aracım 2008 Honda Civic 1.8 HB. H7 uyuyordu herhangi bir sorun çıkmadı. Arıza lambası felan yanmadı. Dediğine göre bu ampuller uzun ömürlü olmuyormuş fazla ışık verdiği için. Osramlar 1 yıl dayandı bakalım Philips ne kadar dayanacak.
    @trustee.

Hocam farklılık olsun diye Philips taktım daha bir iyi gibi.
    @hsn_33
  • Exitus112 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun inş uzun ömürlü olur.
  • Bende 2005 model opel meriva var. Uzun ve kısaları değişeyim diyorum. Acaba hangi ampul tipi oluyor uzun ve kısalara. Kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim.

• arabamda osram nbu var. torpidomda phlips xtreme var acılmamış.ancak osram cok iyi.en iyisi diyebilirim.tek kotu avantajı cabuk patlıyor.bu arac tan araca değişiyor tabi.yıllaraca kulananda var.
  • gurkan_serez G kullanıcısına yanıt
    http://am-application.osram.info/en sitesinden bakabilirsiniz.
  • Valla siteden hiç bir şey anlamadım

• gurkan_serez G kullanıcısına yanıt
    Açılan sitede Cars a tıklayın. Daha sonra Brand'a OPEL yazın ve modelden aracınızı bulun. Daha sonra uzun farlar High beam, kısa farlar low beam olarak geçiyor. Standart halojen far kullandığınız için with halogen headlamb ı seçip oka bastıktan sonra ECE category de hangi tür ampulun aracınıza uygun olduğunu görebilirsiniz.
  • Buldum. Cepten bakıyordum, pc'den bakınca buldum.

• Diğerlerini bilmem ama osram night braker unlimited kullanıyorum ve çok memnunum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.