Şimdi Ara

Ampül Değişimi - Osram & Philips ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa farlarım için ampül değiştireceğim kullandığınız model var mı?

Osram Night Breaker Unlimited
    Osram Night Breaker Laser
    PHILIPS DİAMOND VİSİON BEYAZ
    PHILIPS X-TREME Vision

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osram nightbreaker vardı yaklaşık 1 yıla yakın kullandım 2 ay önce patladı. Bende deneme ve farklılık olsun diye philips extremevision taktım aralarında bir fark yok gibi sanki osram bir tık daha beyaz gibiydi. Aydınlatma performansı açısından ikiside harikadır, normal bir halojen ampulden geciyorsaniz baya mutlu eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips X-Treme Vision kullanıyorum memnunum ama ampulleri yetkili serviste taktırıp sonra far ayarı yaptırmak gibi bir hataya düştüm. Elemanlar sağolsunlar daha uzağı gösterebilen ampulleri taktıktan sonra ayar yapınca farları daha kısa gösterecek şekilde ayarladılar, eskisiyle aynı menzilde aydınlatıyor.
    Tabi taktıktan sonra bir far ayarı yaptırırım. 6 ayda bir kontrol ettiririm, çukurlar, kasisler derken sarsıntılar far ayarlarını bozuyor.

Orijinalden alıntı: Efective

Osram nightbreaker vardı yaklaşık 1 yıla yakın kullandım 2 ay önce patladı. Bende deneme ve farklılık olsun diye philips extremevision taktım aralarında bir fark yok gibi sanki osram bir tık daha beyaz gibiydi. Aydınlatma performansı açısından ikiside harikadır, normal bir halojen ampulden geciyorsaniz baya mutlu eder.

fabrika çıkışlı h4 ampüllerimi değişeceğim
    philips 1 tık önde sanırım

7.dakika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 13 Ekim 2017; 18:11:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H7 ampul tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Kaliteli H4 Ampül Arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 ay önce mazda 3 aracımda yakınları, uzakları ve sisleri h7 hb3 h11 diamond vision ile değiştirdim. Stok ampullere göre yakınlarda çok fark oldu, uzaklar ise hemen hemen aynı gibi. Sisleri pek kullanmadım sadece diğerleri beyazken onlar sarı kalmasın diye değiştirmiştim. Bu arada videolara pek aldanma 5000K dese bile stok bir xenon un yanında sarılığı belli oluyor ama tek başınayken sıkıntı yok.

Orijinalden alıntı: McGhoosT

2 ay önce mazda 3 aracımda yakınları, uzakları ve sisleri h7 hb3 h11 diamond vision ile değiştirdim. Stok ampullere göre yakınlarda çok fark oldu, uzaklar ise hemen hemen aynı gibi. Sisleri pek kullanmadım sadece diğerleri beyazken onlar sarı kalmasın diye değiştirmiştim. Bu arada videolara pek aldanma 5000K dese bile stok bir xenon un yanında sarılığı belli oluyor ama tek başınayken sıkıntı yok.

xenon almak daha mantıklı o zaman ? bu ampüllerin çok sık patladığını duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde aracımın ampülü patladı. Gidip oto elektrikçide 20 tl ye ampül taktırdım. Otoparkın duvarına bir baktım ki sol far yanıyor sağ far yanmıyor sanki çıkıp baktım ikiside yanıyor. Sağ far çin malı sol far philips diamond vision muş. Söktürdüm direk ikisinide diamond vision ile değiştirdim ben çok memnunum çok ciddi fark ediyor ışık gücü. Bu arada oto elektrikçi çocuk abi farlar ve klima açıkken kontağa basma genelde ampül ve klima ondan dolayı bozulur dedi. Bilmeyenlere ileteyim dedim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.