< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51493FD59 -- 16 Haziran 2023; 17:0:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
,

-
-
Atölye Semihyoutube
Fiat Fiorino Bi-Led Lazer Projecktör ( Ürün Tanıtımlı)https://www.youtube.com/watch?v=13FmQ87Df04&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154921398
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öncelikle bu sorunlara bir bakın, Far ampulleriniz kalitesiz yada ömrünü doldurmuştur, far camı sararmış ışığı kesiyor olabilir, far ayarı bozuk aşağı yukarı hatalı yerlere bakıyor olabilir.
Sonrasında güçlü aydınlatma için ben aracımda osram night breaker silver kullanıyorum memnunum ama dahada güçlü olsun deniyorsa yine osramın Laser yada % +200 serileri var araştırın derim.
-
Sorun h4 den değil, yukarıdaki mesajda belirtilen sorunlar birinden kaynaklanıyordur.
Elbette tüm ampul tipleri aynı değil ama birçok araçta kullanılan bir yöntem aracınızda ise yaramiyorsa bir arıza yada yıpranma vardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu araba beni deli ediyor ya far ayarı yapayım dedim o kadar dandik yapmışlar ki ayar yerini tornavidayı takar takmaz vida delikleri tuzla buz oldu şimdi dönmüyor.Anca alyan anahtarı olacak ki ayarlayabilesin.Hatta sağ farın vidası döndüğü halde ayarlanmıyor yukarı aşşağı vs işlemiyor vallahi satıcam bu arabayı megane 2 alıcam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kadar tutar acaba böyle bir sistem yaptırmak ?
2 sene önce 1500 tl idi
Farlar değişmiş yan sanayi takılmış olabilir mi? Genelde yan sanayi farlarda ayar mekanizması hemen bozulur, ayar vidaları kırılır falan. Bir kontrol edin isterseniz. Eğer yan sanayi farsa şikayetinizin sebebi bu da olabilir. Çıkma orjinal falan alabilirsiniz. Japon eski aracımda kaza nedeniyle ön farları TYC yan sanayi değiştirmiştim, memnun etmediği ve ayarla ilgili de sıkıntılı olduğu için Letonya'dan orjinal çıkma far almıştım, çok fark etti.
-
Maalesef ucuz diye alınan farlar genelde kullanırken problem çıkarıyor.
-
Çözüm osram nightbreaker.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onlar da çabuk patlıyormuş verilen paraya yazık
İki türü var biri yüzde yüze elli, diğeri yüzde iki yüz olan. Yüz ellilik oldukça sağlam. Diğeri yüksek enerjiden ötürü daha riskli olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 14 Mayıs 2023; 18:47:40 >
Far ayarı için kullanılan plastik parça çıkmacılarda fazladan bulunabiliyor. Sanayide araştırmakta fayda var.
farın camları eskimiş kararmıştır büyük ihtimalle ampulle alakası yok.
Yok hocam farın içide dışıda temiz farın camları gıcır gıcır, ampuller kötü ondan sanırım.Şimdilik daha iyi bir ampul takmayı deneyeceğim, ledler pahalı mercek yaptırmak vs. gerek çok masraf yapamam şu sıralar.
gir instagrama. al ordan çakma zenon deli mavi. uzayı bile aydınlatırsın.
-
Sanılanın aksine merceksiz farda o tür ampüller iyi aydınlatma sağlamaz. İyi bir halojen ampül fark yaratacaktır.
Hem"H4 Ampullerim çok kötü aydınlatıyor, tehlike yaşıyorum" diyorsunuz, hem de "osram nightbreaker" önerilince de "onlar çabuk patlıyor, verilen paraya yazık" diyorsunuz, canınızdan daha mı kıymetli?
Benzer içerikler
- fiat fiorino otomatik vites sorunları
- uzun yolda araba su eksiltiyor
- ecotec motor nedir
- motor suyu fazla olursa ne olur
- hankook ventus prime 4 yorum
- zeekr 007 fiyat
- trafik cezası itiraz
- lexus gx
- tesla batarya ömrü
- togg ortakları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X