Şimdi Ara

H... Su (Kamuya ait bir su markası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlenmiş içme suyu ile ilgili bilgiler okurken bir yazıya(bir rapor aslında) denk geldim ve forumda okuduklarımı paylaşmak istedim.

Yazıda isim verilmeden kamuya ait bir firmanın sektörde fiyat dengesini sağlayıcı rol üstlenerek halka kaliteli suyu ucuza ulaştırmayı hedeflemesi gerekirken kar odaklı bir şirket gibi davrandığı, fason dolum yaptırdığı ve yaptığı anlatılmakta. Dikkat çekilen ilginç nokta ise bu şirketin fason dolum yaptığı markaların ilgili bakanlık tarafından sularının kirli olması sebebiyle çarşaf çarşaf ifşa edilmelerine rağmen bu şirketin adının aynı listelerde geçmemesi.

İsmi H... olarak verilmiş. Ben de hukuki bir yaptırım ile karşılaşmamak adına tahminimi yazmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

edit: thy ve anadolujette de berilmektedir ayni zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglat Pileser -- 30 Ocak 2015; 10:56:12 >

&#8224;
  • bizim evde çocukluğumdan beri o marka kullanılır. Ben piyasada en çok bu markanın sularını beğeniyorum diğerleri çok sert ayrıca güzelpınar markasını da çok beğeniyorum

Denize bir dakika durup bakmaya vakitleri olmadığını söyleyen bu insanlar, ne zevksiz mahluklar...
  • hamidiye ne yapmayin ya bi de erikliyle ayni fiyata satmazlar mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.