Şimdi Ara

MİT MÜHENDİS ALIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
11.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaşlar bu mesleği gençlik hevesi olarak görmüyorum. Yeteneklerimin bu mesleğe yatkın olduğunu düşünüyorum. Mühendislik fakültesi okuyup mite girme şansım nedir ayrıca babam polis ailemde herhangi bir suçla içeri girmiş kimse yok
    Birincisi mezun olunan üniversitenin önemi var mı
    İkincisi hangi dilleri bilmek beni öne çıkarır
    Üçüncüsü işe alım işlemi nasıl işliyor
    Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız mutlu olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siya Siya -- 13 Eylül 2018; 16:36:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MİT Mühendis Alımı Hakkında Bilgiler

MİT (Milli İstihbarat Teşkilatı), ülkenin güvenliği ve istihbaratı için kritik öneme sahip bir kurumdur. MİT, çeşitli alanlarda faaliyet göstermekte olup mühendislik pozisyonları için alım yapmaktadır. Bu alımlar, ülkenin güvenliğinin sağlanması ve istihbarat faaliyetlerinin yürütülmesi için hayati önem taşımaktadır.

MİT mühendisleri, gelişmiş teknolojileri ve yazılım çözümlerini kullanarak istihbarat toplama, analiz etme ve değerlendirme süreçlerinde rol oynarlar. Yazılım mühendisliği, bilgisayar bilimleri, elektronik mühendisliği, makine öğrenimi ve yapay zeka gibi alanlarda uzmanlaşmış kişiler aranmaktadır.

MİT'te yazılımcı olmak, ülkenin güvenliği için kritik öneme sahip bir görevdir. Mühendisler, hassas bilgileri korumak, siber güvenliği sağlamak ve istihbarat faaliyetlerini destekleyen sistemler geliştirmekten sorumludur.

MİT mühendisi olarak çalışmak, ülkenin güvenliğine doğrudan katkı sağlama, son teknoloji teknolojilerle çalışma ve kariyerinde ilerleme fırsatı sunmaktadır. MİT mühendis alımı sürecinde, başarılı adayların yüksek akademik başarıya, analitik düşünme yeteneğine, problem çözme becerilerine ve ekip çalışmasına yatkınlığa sahip olması beklenmektedir.

MİT'te mühendis olmakla ilgileniyorsanız, kurumun resmi internet sitesini ziyaret ederek ayrıntılı bilgi alabilir ve başvuru sürecini öğrenebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mit'in sitesinde ayrıntıları bulabilirsin Ayrıca kendini geliştirir dil bilirsen girememen için bir neden yok

- Mark Twain
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekatronikteknisyeniyim

Mit'in sitesinde ayrıntıları bulabilirsin Ayrıca kendini geliştirir dil bilirsen girememen için bir neden yok
    Çok teşekkürler

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

MİT MÜHENDİS ALIMI
    :)

• ingilizce-arapça-farsça-rusça-fransızca-ispanyolca. bu dillerden birisini veya en az ikisini bilmen kesinlikle şart. üniversite falan önemsiz büyük ihtimalle tipine, psikolojine ve pratik zekana bakarlar.

ayrıca havalı bir şey olarak düşünme adamlar suriyede veya ırakta dünyanın unuttuğu bir köye 2-3 ajan yerleşip 1 kişiyi aylarca belki senelerce takipe alıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 13 Eylül 2018; 16:54:25 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

ingilizce-arapça-farsça-rusça-fransızca-ispanyolca. bu dillerden birisini veya en az ikisini bilmen kesinlikle şart. üniversite falan önemsiz büyük ihtimalle tipine, psikolojine ve pratik zekana bakarlar.

ayrıca havalı bir şey olarak düşünme adamlar suriyede veya ırakta dünyanın unuttuğu bir köye 2-3 ajan yerleşip 1 kişiyi aylarca belki senelerce takipe alıyorlar
    Yok havalı olduğundan değil amaçları hoşuma gittiğinden. Şuan ne kadar gerçek amaçlarını yerine getiriyorlar bilemem ama ülkeme doğrudan faydalı olma amacı güdüyorum ben.

Dil işini halledicem inşallah. Çok teşekkür ederim

• Mit'in sitesinde ayrıntıları bulabilirsin Ayrıca kendini geliştirir dil bilirsen girememen için bir neden var.o da torpilin olmaması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu sene 33 bindeydim Ailemin zoruyla diş hekimliği yazdım gelmedi ek tercihlerde istediğim gibi mühendislik yazıcam inşallah hedefimi gerçekleştirebilirim

Akıntıların ne getireceğini kim bilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Üstteki eleman ne boş yapmış la. Blokla şunu bence. Bu arada sitesinde başvuru bölümü var.
    Aynen öyle evet gördüm başvuru yerini.teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siya Siya -- 13 Eylül 2018; 17:25:1 >

3 kategori var teşkilatta senin bilişim uzmanı olarak girmeni tavsiye ederim

Istihbarat uzmanı olanlar daha çok dini,siyasi,sosyal meselelerde uzman olmalı

Iyi bir mühendis olacaksan bu alanlarda okumalar yapmak zor olsa gerek

Mesele çok uzun da burasi yeri değil tâbi

Tavsiyem 4-5 sene boyunca iyi bir mühendislik eğitimi almanın yanı sıra Tarihten,Siyasetten,Sosyolojiden,Dinden geniş bir yelpazede okumalar yapman.

Bir de mümkünse taşrada okuma Ankara,Istanbul en kötü Izmır olursa güzel olur

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.