Şimdi Ara

Güzel oyun için; güzel adam Slaven Bilic!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Renkli kişiliği ile tanınan Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe derbisinde de "güzel oyun için çabası ve sempatikliği ile gönüllerde taht kurdu...

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, zaman zaman gergin geçen derbinin belki de en medyatik kahramanı olmayı başardı.

Hırvat teknik adam Olimpiyat Stadı'nda yağış başlayınca kafasına kaktığı bere ile hayli sempatik bir görüntü sergilerken, kenarda olmasına rağmen de adeta oyunun bir parçası gibiydi.

79. dakikada bir faul düdüğü sonrasında Sow ile İsmail arasında tansiyon yükseldi. Ancak o anda tansiyonu düşürmek için bir anda sahaya fırlayan isim yine Slaven Bilic oldu ve ikili arasındaki gerilimin büyümesine hemen engel oldu.

Bilic bir başka pozisyonda ise taç atışı için yanına gelen Gökhan Gönül'le şakalaştı ve Fenerbahçeli oyuncuya kenar çizgisini göstererek, atışı önden yapmasını engelledi. Bu hareket sonrasında iki isim de gülerek, derbi stresi arasında sıcak bir an yaşadılar.

Maç öncesinde rakip oyunculara başarı dileyen, maç sonunda Caner Erkin'in "Dany'nin hareketi ile kazanılan çift vuruşu dışarı göndermesini" tebrik etmek için soyunma odasına kadar giden Bilic, gerilimle beslenen futbol yöneticilerine örnek olacak davranışlarına devam etti.

Geçtiğimiz günlerde Rus basınına yaptığı açıklamada "Türkiye'de yerel derbiler güzel oyun vaat etmiyor" diyen ve adeta bir savaş olduğunu ifade eden Bilic, Olimpiyat Stadı'ndaki derbinin bir savaşa dönüşmemesi ve "güzel oyun" çabası için adeta görünmeyen kahramanlardan biri olarak, "güzel adam" unvanını da hak ettiğini Türkiye'ye gösterdi.

• seni sevmeyen olsun
  • Taraflı tarafsız herkesin sevdiği ADAM
  • stresli geçmesi gereken bi maçta sakinliğini koruduğu için ben de takdir ettim cl için hayati önemi olan bi maçtı halbuki. bazı teknik direktörleri de biliyoruz saha kenarından hakemin üzerine yürüyen. gerçekten insanlar çok farklı. tebrikler bilic.
  • Bilic teknik olarakta iyiydi bu maçlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam Turkiyeye gelmiş en karakterli en işine sadık adamların başında geliyor. Elindeki kadroyu da en iyi şekilde değerlendiriyor. Umarim uzun yıllar hizmet eder Beşiktaş'a. Ne yalan soyleyeyim saha kenarında Bilic gibi birinin olması beni bile mutlu ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen keşke Bilic bizim TD'miz olsaydı diye düşünüp Beşiktaş'a imreniyorum sonra aklıma Mancini geliyor şükrediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

Bazen keşke Bilic bizim TD'miz olsaydı diye düşünüp Beşiktaş'a imreniyorum sonra aklıma Mancini geliyor şükrediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

Bazen keşke Bilic bizim TD'miz olsaydı diye düşünüp Beşiktaş'a imreniyorum sonra aklıma Mancini geliyor şükrediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.