Şimdi Ara

son maçtan dolayı sow'u gömenlerin amacı ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 pozisyon kaçırdı diye adamın yerden yere vurulması mı lazım? Zaten oyununu bu zamana kadar kanıtladığını düşünüyorum. Tek maçla adamı asmamak gerek.

• Maksat skor taraftarı eksiğini kapatmak heralde.herkes bilinçli olursa da sorun olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milletin işi gücü yok uğraş arıyor işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Maksat skor taraftarı eksiğini kapatmak heralde.herkes bilinçli olursa da sorun olur

hiç bu yönden düşünmemiştim , ama patos özentiliği de seziyorum
  • isterse macı kaybedelim ama sow aglamasın
  • Stadda Moussa'nın hakkını verdik. Buradakilerin ne düşündüğünün bir önemi yok
  • skor taraftarları hep sow kaçırdı diyoruz kaleci bostan mı kardeşim kaleciyi neden konuşmuyorsunuz futbol düşüncleri kısıtlı işte bazılarının.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Musa gol attığında seviniyorsan atamadığı zaman da trollemeyip futbolcuna sahip çıkacaksın bir de yığınla para kazanıyor yeaa muhabbetleri döndürenler skor tarftarları var. daha fazlasını kazanan drogba kendini takımından üstün görüp,yedek klübesini parçalayıp hocasına tavır alıyor adamlar sow'u beğenmiyor Hey Allah'ım
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

Musa gol attığında seviniyorsan atamadığı zaman da trollemeyip futbolcuna sahip çıkacaksın bir de yığınla para kazanıyor yeaa muhabbetleri döndürenler skor tarftarları var. daha fazlasını kazanan drogba kendini takımından üstün görüp,yedek klübesini parçalayıp hocasına tavır alıyor adamlar sow'u beğenmiyor Hey Allah'ım

burak var bide onu unutmamak gerek
  • Bölüme mesaj atmayan adamlar amaçları popüler olmak.
  • En kral Sow destekçilerindenimdir ama bu işte duygusallığa gerek yok. Kusura bakmayın ama sen onlardan birini kaleye sokamıyorsan bu senin basiretsizliğinden değil kabiliyetsizliğindendir. Beceremediğin içinde ağlamanın bir mantığı yok. Antrenmanlarında daha çok çalış, çalım çalış, teke tek çalış, bitiricilik çalış sonra diğer maçlarda o pozisyonları gole çevir. Bunun skor taraftarlığı ile bir ilgisi yok benim için fenerbahçemin başarısı katidir. Milyonlar yiyip, gol pozisyonlarını leblebi gibi kaçıranlar (!) değildir.

Ha yanlış anlaşılmasın, ben asla Sow pılını pırtını toplayıp gitsin demiyorum. Ama madem bu kadar hırslısın, kendini geliştir bir dahakine kaçırma. Acıtasyon yapmanın alemi yok. Bugün o gözyaşlarını dökmeseydi kaçınız helal olsun Sow diyecektiniz, tam aksine kaçırdığı pozisyonlardan dert yanacaktınız. Ben de bundan bahsediyorum, istediği kadar hırslı olsun her göz yaşı dökeni destekleyecek olsaydık ilk başta Alex'e sahip çıkmamız gerekirdi.

Bu yüzden Sow'un aklını başına devşirip futboluna bir çeki düzen vermesi gerekiyor.

• Sinirden ağladı adam ya. Bural haftalardır bu tip goller kaçıyor adamlar kaç maçtır bağrına basıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

En kral Sow destekçilerindenimdir ama bu işte duygusallığa gerek yok. Kusura bakmayın ama sen onlardan birini kaleye sokamıyorsan bu senin basiretsizliğinden değil kabiliyetsizliğindendir. Beceremediğin içinde ağlamanın bir mantığı yok. Antrenmanlarında daha çok çalış, çalım çalış, teke tek çalış, bitiricilik çalış sonra diğer maçlarda o pozisyonları gole çevir. Bunun skor taraftarlığı ile bir ilgisi yok benim için fenerbahçemin başarısı katidir. Milyonlar yiyip, gol pozisyonlarını leblebi gibi kaçıranlar (!) değildir.

Ha yanlış anlaşılmasın, ben asla Sow pılını pırtını toplayıp gitsin demiyorum. Ama madem bu kadar hırslısın, kendini geliştir bir dahakine kaçırma. Acıtasyon yapmanın alemi yok. Bugün o gözyaşlarını dökmeseydi kaçınız helal olsun Sow diyecektiniz, tam aksine kaçırdığı pozisyonlardan dert yanacaktınız. Ben de bundan bahsediyorum, istediği kadar hırslı olsun her göz yaşı dökeni destekleyecek olsaydık ilk başta Alex'e sahip çıkmamız gerekirdi.

Bu yüzden Sow'un aklını başına devşirip futboluna bir çeki düzen vermesi gerekiyor.

Yahu adam beceriksiz olsaydi O kadar rovesata vole ya da yoktan var ettigi golleri olmazdi. Bir kere en basta senin tezin curuyor. Adamin kac tane jeneriklik golu var. Hepsi sans mi? Kacirdiklari icin sanssizlik diyebiliriz ama attigi jeneriklik goller icin sans diyemeyiz.. 4 4luk bir forvet olmayabilir. Ama yeteneksiz diyen tas olur. Formsuzdur, hizli dusunememistir, ustuste kacirinca da moralman cokuyor, kendisinden suphe ediyor insan haliyle ben bunlari nasil kacirdim diye. O ilk pozisyon kactiktan sonra zaten adam dakikalarca ben bunu nasil kacirdim diye oldugu yerde durup dusundu.. Kafasi sahadan ucup gitti.

Ustelik sakatliktan cikmis. Kendisini yuzde yuz sahaya verdigi zaman neler yapabilecegini, oruc tuttuktan sonra kesik yedigi donemde yedek kalip, ciktigi bir sonraki macta hat trick yapmasiyla gorduk.. Bugun hirsi, duygusalligina yenik dustu.. Bilmem ne zamandir gol atamiyor dediginiz adam sol tarafta oynuyor. Emenike Sow dan cok pozisyon yiyor cit cikarmiyorsunuz.. Bugun Emenike kendisi gitmek yerine 2 pozisyonda pas atsaydi 4 gol atardik rahat. Futbolcu bencil olacagina varsin karsi karsiya kacirsin, benim gozume oteki kadar batmiyor.

• Ohoooo.. sen bunlarda amaç ararsan.

Arkadaş elin Blackburn roversı bizim tugay kerimogluna 39 yasına kadar sahip cıkıyo. Biz efsanelerımıze zorla futbol bıraktırıyoruz. Burası Türkiye Sow 'u da gömerler. Ronaldo gelse 3 maç gol atmasa onuda gomerler
  • Fenerbahçe taraftarı o forma için ağlayanları unutmaz
  • Ben onu bunu bilmem de Burak aynı golleri kaçırınca kazma, Sow kaçırınca formsuz oluyor. Bugün Sow'un kaçırdıklarının hiç bir bahanesi olamaz. O kalitedeki futbolcu birini atmalı. Burak da atmalı Sow da. İkisi de kaçırırsa kaçırsın açıklaması yoktur bunun. Özellikle ayağının içini kullanabilen her insan evladı orada 3 pozisyon 1ini gole çevirirdi. Sow'un ağlaması vs. farklı bir durumdur ama o da eminim çok iyi biliyor bu durumun normal olmadığını atması gerektiğini. Bugün sizde Sow'un arkasında duruyorsunuz. Helal olsun diyorum hepinize. Gerçek taraftar takımın, futbolcunun arkasında durmalıdır. Ama olaya bir de şöyle bakın.

Ya Erciyes skoru 2-2 yapsaydı?
  • Burda ki skor taraftrlarının yorumlarını genele maal etmeyin.Sow cok güzel sekilde destek gördü stadda ve ekran başında.

Gol atınca yüceltip gol kacırınca yeren çakma traftarlarının lafına itibar etmeyin kaale almayın.Onlarım tarafarlılığına ihtiyacı yok bu kulübün.

Sow şansız bir gece yaşadı hepsi bu.Kalitesi belli bir oyuncudur.Gerisi teferruattır

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Stadda Moussa'nın hakkını verdik. Buradakilerin ne düşündüğünün bir önemi yok

Buradaki klavye taraftarlarına güzel cevap olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Ben onu bunu bilmem de Burak aynı golleri kaçırınca kazma, Sow kaçırınca formsuz oluyor. Bugün Sow'un kaçırdıklarının hiç bir bahanesi olamaz. O kalitedeki futbolcu birini atmalı. Burak da atmalı Sow da. İkisi de kaçırırsa kaçırsın açıklaması yoktur bunun. Özellikle ayağının içini kullanabilen her insan evladı orada 3 pozisyon 1ini gole çevirirdi. Sow'un ağlaması vs. farklı bir durumdur ama o da eminim çok iyi biliyor bu durumun normal olmadığını atması gerektiğini. Bugün sizde Sow'un arkasında duruyorsunuz. Helal olsun diyorum hepinize. Gerçek taraftar takımın, futbolcunun arkasında durmalıdır. Ama olaya bir de şöyle bakın.

İşte bu seviyeye düştü sözde taraftarlar yazdıklarını bir troll masterdan okusunlar belki utanırlar diye alıntıladım saka tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Ben onu bunu bilmem de Burak aynı golleri kaçırınca kazma, Sow kaçırınca formsuz oluyor. Bugün Sow'un kaçırdıklarının hiç bir bahanesi olamaz. O kalitedeki futbolcu birini atmalı. Burak da atmalı Sow da. İkisi de kaçırırsa kaçırsın açıklaması yoktur bunun. Özellikle ayağının içini kullanabilen her insan evladı orada 3 pozisyon 1ini gole çevirirdi. Sow'un ağlaması vs. farklı bir durumdur ama o da eminim çok iyi biliyor bu durumun normal olmadığını atması gerektiğini. Bugün sizde Sow'un arkasında duruyorsunuz. Helal olsun diyorum hepinize. Gerçek taraftar takımın, futbolcunun arkasında durmalıdır. Ama olaya bir de şöyle bakın.

İşte bu seviyeye düştü sözde taraftarlar yazdıklarını bir troll masterdan okusunlar belki utanırlar diye alıntıladım saka tabi

Ne trollüğümü gördünüz arkadaş

Ha yukarıda yazdıklarımda da kötü bir niyet yok Helal olsun dedim la daha napayım Ben saha içindeki futbolcunun emeğine saygı gösterilmesi gerektiğine inanan insanlardanım ve sizler bunu çok iyi yapıyorsunuz. Bizim taraftar bu konuda maalesef sınıfta kalıyor. Hattrick yapan futbolcuya bile küfreden taraftarımız var.

Ama bunların dışında yukarıdaki konuda haksız olduğumu da düşünmüyorum. Sow kalitesinde bir futbolcu 6 ay sakatlıktan sonra bile o 3-4 pozisyondan birini atıp maçı koparmalı. Ağlamasına da laf etmedim. Tekrar dediğim gibi atması gerektiğini kendi de çok iyi biliyor. Hem uzun süre gol atamaması hem de üst üste pozisyon kaçırması bir duygusal sinir patlaması yaşatmıştır tabi.

Tekrar dediğim gibi hepinize helal olsun. Oyuncunuzun arkasında durmayı çok iyi biliyorsunuz. Asla bu duruşunuzdan vazgeçmeyin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.