Şimdi Ara

GÜRKAN ÖZKAN'ı Reytingler Bitirdi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
19.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar size şimdi bi saçmalık hikayesi anlaticam

Gürkan Özkan'ı herkes az bucuk herkes bilir. kick boks'ta Türkiye gruru bi sporcumuz

bu adamın bugun bi maci vardi. maça cikmadan önce ögrendikki bu adamın 136 tane dikiş varmiş vucudunda ve bir çok kemigi kırık maça cikmiş.
    bunlarin üstüne yetmezmiş gibi Tarik solak beyefendi reyting icin bunlari Mehmet alinin programina cikardi ,
    4 saat sonrada maça cikacak (gerisini siz düşünün)

Ben ilk kez Gürkan'ı bukadar rakibinden korkmuş gördüm. adam okadar yorgun ki ringte bitane yatak olsa direk yatar uyurdu (durum vahim)

Tarik solak , Gürkan'ı sanirim Robot sandi 3 günde bir dövüş yapcak yedigi darbenin haddi hesabi yok yetmezmiş gibi adamin daha dikişleri tutmamiş ve kırık kemikleri oldugunu bile bile turnuvaya soktu.

Bu adam böyle giderse 1 yıl sonra Dövüş hayati sona erer.

birde Chris jonhson'un hali neydi öyle adam sanki üstünden 2 tane kamyon gecmiş. önceki dövüşleri göre cok durgun görünüyodu. bi iş var bundada bence . bence bu işin icine para girmiş gibi.

ama Gürkan böyle devam ederse dövüş hayati biter. çünkü son macta resmen ayakta bile duramiyodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 18 Ekim 2006; 0:34:11 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gürkan Özkan: Reytingler ve Son Durum

Bir dönem ekranların aranan yüzü olan Gürkan Özkan, son yıllarda reytinglerin değişken doğasıyla mücadele ediyor.

Özcan'ın kariyeri, "Kim Milyoner Olmak İster?" gibi popüler yarışma programlarını sunmasıyla yükselişe geçmişti. Ancak değişen izleyici tercihleri ??ve yeni programların ortaya çıkmasıyla reytingleri düşmeye başladı.

Son zamanlarda Özkan'ın vefat ettiği yönünde söylentiler yayıldı. Ancak bu iddialar asılsızdır. Özkan, günümüzde 67 yaşında ve sağlıklıdır.

Reytinglerdeki düşüşe rağmen Özkan, televizyon sektöründe aktif kalmaya devam ediyor. Halen bazı programlar sunuyor ve özel etkinliklerde yer alıyor.

Özkan'ın yeni projeleri ve gelecekteki adımları merakla bekleniyor. Türk televizyon tarihi için önemli bir isim olan Özkan'ın ekranlara tekrar güçlü bir şekilde dönmesi muhtemeldir.

Anahtar Kelimeler:

• Gürkan Özkan neden oldu: Reytinglerdeki düşüş
    • Gürkan Özkan son hali: Sağlıklı ve aktif
    • Gürkan Özkan vefat etti: Asılsız iddia
    • Gürkan Özkan şimdi ne yapıyor: Televizyon programları ve özel etkinlikler
    • Gürkan Özkan oldu mü: Hayır, değil
    • Gürkan Özkan boksör: Hayır, değil
    • Gürkan Özkan-son hali 2020: Sağlıklı ve aktif
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • özkan ın avusturalyalıyla yapçağ maç hangi gündü?
  • kolpa bunlar ya inanmiyorum ben bunlara ayarlanmis maclar,,cogu mac farkindaysan birazdaha reyting olsun diye uzatiliyo
    ozellikle o solak bana biraz duzenbaz geliyor,sokaktan sagdan soldan adamlari toplamis mac yaptiriyo,,avrupada profosyonel ringlere ciksa burdaki adamlar avrupalilar tepelerine cikar ustunde tavla oynarlar,,bide dunya sampiyonumuz dunya 3.su demiyomu bitiyorum orda,,ne dunya sampiyonu ne dunya 2cisi neyden bahsediyorsun sen ,adam kendi ticari bi turnuva kurmus bunun uzerunden rant sagliyo para kazaniyo,,parasina para katmak icinde habire mac yaptiriyo,,profosyonel bi bokscu bi kickbokscu bildigim kadariyla en az 4-5ay dinlendikten sonra bidahaki maca cikiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

özkan ın avusturalyalıyla yapçağ maç hangi gündü?

bugün (dün dü yani) diyorum ya Gürkan ayakta duramiyordu. adamın kariyerinede yazık. 100 küsür mac yapmiş çogunu kazanmiş şimdi bu reyting ugruna dövüşlerden dolayi maç kaybediyor.

mesela Sinan samil şam öylemi adam 4-5 hatta 6 ayda bir boks yapiyor
  • zaten maçtan sonraki konuşmasında zorla maça çıkarıldıını ağzından kaçırdı
    tarık solak çok itici geliyo artık ne olduğu belli oldu
  • ya zaten bu Tarık Solak denen adamı gözüm tutmadı nedense.reyting için her şeyi yapabilecek tiplere benziyor.yani bir inandırıcı bir insan değil.
    ama Gürkan Özkan gururumuz.
  • bide farkindaysaniz adamin birine roportaj yaptiriyolardi,,adam burdaki maclar soylendigi gibi ayarlanmi maclar degil,bazi dedikodular var bu turnuvayla ilgili,,gibilerinden sey soyluyorduki orda adami susturdular ve maca donduler,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya ben bilmiyorumda dövüşcüler çok güçsüz gözüküyor. Hele Gürkan Özkanın yunanlı rakibi vardı. Röportaj yaparken adama dalmıştı falan :) Öyle adamlar yok anlıyamadım olayı. Ama kendisi tam bir milliyetçi
  • @muzo2000 katiliyorum sana bencede ayarlanmiş maclar gibi. ben bu maclari hic yabanci kanallarda görmüyorum bitanesini gördüm eurosport gösteriyodu oda 8 ay önceydi.

birde maçlari anlatan beyefendi. (ismini unuttum) ya kim olursan ol. kimsenin yaptigi hareketleriyle eleştiremessin. chris jonhson'a ŞEBEK MAYMUNU diyo ya ya bize komik geliyo ama kimseylede dalga gecemeessin. adam maç sonu show yapiorsa yapsın sanane yani . kimseyede bence hakaret etme hakkı yok.
  • Adam baydı zaten birkere objektif değil. Gürkan bir çıkıyor off anlatıma gel artık. Irkçılık yapıyor. Diğerlerine hakaretler komik laflar falan ediyor saçmalıyor..

Ben bu turnuvayı anlıyamadım gitti. Amaç nedir ne kupası falan. Maçı durdurup Gürkanla röportaj falan yapıyolar. Spiker Türkçe konuşuyor falan filan... Bence diger dövüşcüler sokaktan alınma gibi. Yani saglam dövüşçü yok daha dogrusu Gürkanın dayak yiyecegi kişiler yok. Tarık Solak milli duygularımızla oynuyor gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßiliyorum -- 18 Ekim 2006; 0:56:33 >
  • abicim o narrator eleman boks sipikeri anlamıyor bu kickbox anlatmaktan ben nbu adamın bi muhamed ali maçı anlatışını dinledim (hayatını konu almışlardı) herif süper anlatıyo sanki ringn yanında izliyosun ama bu kickboxta yok beceremiyor + tüm dövüşler şikeli abicim
  • ya bi fransizla bi maca ciktikya, o solak denen adamda eline mikrofonu alip, alttan gazi veriyo isi politikaya ceviriyo,yok bu macin onemi bir baska biliyorsunuz fransizlarla bizim bi hesaplasmamiz var..lagaluga isi reytinge paraya vuruyor anlicaginiz,
  • arkadaşlar yapmayın daha neler hiç aranızda kick boksa gden yokmu

siz yaklaşık 10 senenizi verin siyah kuşak alın dan 10 u kazanın

sonra birileri böyle yazılarda bulunsun

hepsi gerçek kimse oraya daha önce birtakım şeyler planlanıp ortama sunulmuyo

gürkan özkan beyinden sakat değilki böyle birseye kalkışsın adam kaçtane dikiş attırdı

aldıkları parada eminim sadece spor için giderlerini karşılamıyodur eşiden bile ayrılmış

ayrıca gürkan özkan kick bokscu değil sadece boksördü boks da tekme olmaz kickboks da var farkettiyseniz gürkan özkan diz ve yüksek tekme atamıyo

ama yazdıklarınız gerçekden hoş değil
  • arkadaşlar bunlar show amaçlı maçlar..Amerikan güreşinden farkı yok..boşuna izleyip zaman kaybetmeyin..
  • vallahi yazık olacak gürkana
  • Ahkam kesmek gibi olmasında kickbox ta dan yok.Kuşak almanında bir esprisi yok.6- 7 ay kadar beyaz kuşaksın sonra istersen maça çıkıyorsun.1 ay da bir olan müsabakalar oluyor şehirlerde hem bu sporu yapanların kaynaşması için hemde profesyonel bir şekilde sporcunun dövüşmesi için.Maçı iyi bir şekilde kazanırsan 2 kuşak atlıyorsun.Çok basit bir şekildede yenilmediğin taktirdede 1 kuşak atlıyorsun yani kuşak atlıyorsun büyük ihtimal.Böle 3-4 senede siyah oluyorsun.vs.. vs... Gürkan a gelince tam manasıyla bir boksör zaten aslende boksör.İşin aslıda tekme rakibi hırpalıyor bitirici vuruşlar genelde yumrukla oluyor.Bende kötü gördüm gurkanı pek havasında değildi sanki.Yensede yenilsede bayrağı dalgalandırması güzel bir şey ama...
    quote:

Orjinalden alıntı: pskolojikmaynağ

arkadaşlar yapmayın daha neler hiç aranızda kick boksa gden yokmu

siz yaklaşık 10 senenizi verin siyah kuşak alın dan 10 u kazanın

sonra birileri böyle yazılarda bulunsun

hepsi gerçek kimse oraya daha önce birtakım şeyler planlanıp ortama sunulmuyo

gürkan özkan beyinden sakat değilki böyle birseye kalkışsın adam kaçtane dikiş attırdı

aldıkları parada eminim sadece spor için giderlerini karşılamıyodur eşiden bile ayrılmış

ayrıca gürkan özkan kick bokscu değil sadece boksördü boks da tekme olmaz kickboks da var farkettiyseniz gürkan özkan diz ve yüksek tekme atamıyo

ama yazdıklarınız gerçekden hoş değil

• gürkan özkan'ın knock-out olmadıına şükür.chris jhonson la maç yaptıktan 2 gün sonra yine sağlam bi maç yapmak her babayiğidin harcı deil.danışıklı dövüş olsa 3maçta 2 kere kafası yarılmaz adamın.ama tarık solak'a dicek yok,tam bi gavat...
  • Orjinalden alıntı: BBB

Ahkam kesmek gibi olmasında kickbox ta dan yok.

bilmeden konuşma varsporcular ve maçlar hakkınd ayorum yapmıycam ben amatör olarak kick boxla ilgileniyorum...tarık solakı gören tanışan oldukça çok arkdaşım var(mayıstaki turnuvalarda bende tanışcam inş)bu yüzden adam hakkında ve maçlar hakkında yorum yapmak istemiyorum...ama kick boxda dan varhatta 1. dan dan sonra antrenörlük sınavlarına giriyorsun
  • adamların üstünden yüzbindolarlar kazanyor işte dayağı onlar yiyo parayı o herif kazanıyo
  • walla herşey gerçek (en azından bana oyle geliyo) SÜPEr musabakalar oluyo.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.