Bildirim
günün konusu SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAMIŞ 2014 Audi Q7
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Almazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Saygılarımla. -
Böyle bir olayın yaşanmasını geçtim, bir arabanın içine kan veya süt değmiş olması adama araba sattırır.quote:
Orijinalden alıntı: nl_ztrk
Almazdım._____________________________ 2000 Volkswagen Polo 1.4 75 Bg 2013-2014 (Km 122.000-126.000)
2000 Volvo S40 2.0 136 Bg 2014-2020 (Km 160.000-284.000)
2020 Fiat Egea 1.4 95 Bg 2020-2022 (Km 4500-43000)
2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...) -
havalı tüfek mi sıktılar acaba o küçük delikleri havalı tüfek açarquote:
Orijinalden alıntı: goodorevil
Böyle bir olayın yaşanmasını geçtim, bir arabanın içine kan veya süt değmiş olması adama araba sattırır.
Alıntıları Göster_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: jimhendrix
havalı tüfek mi sıktılar acaba o küçük delikleri havalı tüfek açar
Bilmem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 28 Şubat 2015; 0:06:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2007 Renault Clio 1.4 Authentique Benzinli/Lpg'li -
quote:
Orijinalden alıntı: jimhendrix
havalı tüfek mi sıktılar acaba o küçük delikleri havalı tüfek açar
he o koltuklara da salça sürmüşler_____________________________ -
O kaportayı deldikten sonra birde adama girecek mermi atan havalı tüfek varsa söyle hemen alayım. _____________________________ -
belki hem havalı kullandılar hem normal mermili tüfek hemen saldırdınızquote:
Orijinalden alıntı: Guest-3B913FB4A
O kaportayı deldikten sonra birde adama girecek mermi atan havalı tüfek varsa söyle hemen alayım.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: -TDI-
O kaportayı deldikten sonra birde adama girecek mermi atan havalı tüfek varsa söyle hemen alayım.
Abi delmeseydi kan olmazdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2007 Renault Clio 1.4 Authentique Benzinli/Lpg'li -
Of bu ne böyle. İnsan satışa koyarken en azından kanı temizler.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3B913FB4A
İlgili haber:http://haberalanya.com.tr/otel-sahibine-silahli-saldiri-6574.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckin01 -- 28 Şubat 2015; 0:35:49 >_____________________________
-
fiyatı güzelse paramda olsa alırım tabi kanı temizlersin gider kurşun delikleride macunla kapatılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ya tamam turbo bir şey söylemiyorum ama havalı tüfek işi değil o iş gerçek silah kullanılmış. _____________________________ -
Gayet güzel bence en kötü iç takımı kırmızıya boya devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-380E50563 -- 28 Şubat 2015; 0:52:02 >_____________________________ -
buralar değerlenirquote:
Orijinalden alıntı: Guest-380E50563
Gayet güzel bence en kötü iç takımı kırmızıya boya devam
buralar değerlenir
Alıntıları Göster_____________________________
-
Resimler gerçekse üzüldüm yahu.quote:
Orijinalden alıntı: BOLDVIPER
parası ucuzsa alırdım 60 70 civarına eğer sadece sorun kapılardaki deliklerdeyse alırdım iç mekanda koltuk torpıdo vs gıbı yerde sorun varsa dusunmezdım yada motorda
quote:
Orijinalden alıntı: thedumbcusin
fiyatı güzelse paramda olsa alırım tabi kanı temizlersin gider kurşun delikleride macunla kapatılır
Kan kokusu ha deyince çıkmaz._____________________________ 2000 Volkswagen Polo 1.4 75 Bg 2013-2014 (Km 122.000-126.000)
2000 Volvo S40 2.0 136 Bg 2014-2020 (Km 160.000-284.000)
2020 Fiat Egea 1.4 95 Bg 2020-2022 (Km 4500-43000)
2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...) -
Oha o ne biçin ihale, sıcağı sıcağına böylesi demek. İnsan bir temizler arabayı o kanlar nedir. Sanki olay vuku bulduktan yarım saat sonra ihaleye çıkarılmış gibi.quote:
Orijinalden alıntı: goodorevilquote:
Orijinalden alıntı: thedumbcusin
Kan kokusu ha deyince çıkmaz.
EN AZINDAN İÇ DIŞ YIKATIP ÖLE SATIŞA SUNSALARDI... ZATEN POLİS GEREKENİ YAPMIŞTIR İLANI VERDİKLERİNE GÖRE.. PİYASA FİYATI İLE ARASINDA NE KADAR FARK VAR ? VE HANGİ SİTEDEN İNCELEDİNİZ ?quote:
Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk
Oha o ne biçin ihale, sıcağı sıcağına böylesi demek. İnsan bir temizler arabayı o kanlar nedir. Sanki olay vuku bulduktan yarım saat sonra ihaleye çıkarılmış gibi.
Alıntıları Göster_____________________________ HER SEÇİŞ BİR VAZGEÇİŞTİR. -
Bidaha kurşunlanmayacağı ne malum.quote:
Orijinalden alıntı: canyilmaz0
EN AZINDAN İÇ DIŞ YIKATIP ÖLE SATIŞA SUNSALARDI... ZATEN POLİS GEREKENİ YAPMIŞTIR İLANI VERDİKLERİNE GÖRE.. PİYASA FİYATI İLE ARASINDA NE KADAR FARK VAR ? VE HANGİ SİTEDEN İNCELEDİNİZ ?
Alıntıları Göster_____________________________
Benzer içerikler
- sahibinden ücretsiz ilan hakkı kaç tane
- arabayla sahile sıfır yerler
- borusan maaşları
- en iyi torpido parlatici yorumları
- orta susturucu iptali cezası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt