Şimdi Ara

Günümüzde 5-7 yıl dayanacak işlemci var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence var i7-5960x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuanki işlemcim (phenom ıı x4 955) hala kullanıyorum her işime yetiyor ah Amd bir daha phenom gibi bir seri getirse ne iyi olurdu
  • Hala ilk nesil i7 kullanan arkadaşlarım var sadece soket 2011 değil soket 1150 i7 4790k gider 5-7 yıl

Edit: sanki kötü birşey dedimde eksi aldım ne kadar asalak var şu forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 12 Ekim 2014; 16:29:23 >

• Senin ne kadar kullandığına bağlı o iş.Kimine FX 6300 5 sene gider kimi 4790K'yı 2 seneye değiştirir.

Ben Pentium 4'ü 2013'te değiştirdim mesela,bilgisayar 2002 Çıkışlı
  • Örneğin i7-2600, 2011'in başında çıktı. 2015'in başına gelmek üzereyiz. Hız aşırtma yapılmadan stok olarak bile 2 yıl daha tek GPU'ları besleyecektir. Zaten 4 yıl geçmiş. 2 yıl daha dayanır diyorum. En azından 5+ gibi bir sonuç verecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 Ağustos'unda aldığım p2 x4 955 be yi daha kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Soru basit
    Bence var i7-5960x

amd 8350 işlemci
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4770k nın en az 5 senesi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Soru basit
    Bence var i7-5960x

5960x ten daha iyi işlemciler var.
  • o kadar büyük şeylere gerek yokki 4690k bile gider o kadar rahat.
  • Sadece oyun için falan gider çünkü önemli olan ekran kartı oluyor oyunlarda ama render 3d işleriyle uğraşan kişiler en fazla 2-3 senede bir değiştiriyorlar

• 3770 kullanıyorum 4.1 ghz de bence 5 sene rahat gider.
  • o degılde ekran kartı var mı 5 7 yıl yetecek sımdı d12 de cıkıyor benım 5830 desteklemıcek sanırım :S
  • Dx12 ve mantle işlemci ömürlerine ömür katacak gibi görünüyor. Ondan mevcut işlemcilerin dayanıklılığı iyi gibi..
  • Core i7 5960X

• Ben hala Pentium 4 kullanıyorum.
  • i7 4790k al olene kadar kullan tas gıbı calısır :)
  • dx12 ve mantle işlemci yerine karpuz çekirdeği koysan götürür 5 sene.
  • İşlemci: AMD Jaguar

İşlemci frekansı: 1.6 GHz İşlemci frekansı: 1.75 GHz
    İşlemci çekirdek sayısı: 8 İşlemci çekirdek sayısı: 8
    İşlemci L2 bellek: 2 x 2 MB İşlemci L2 bellek:2 x 2 MB

The Jaguar core has support for the following instruction sets and instructions: MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4a, SSE4.1, SSE4.2, AVX, F16C, CLMUL, AES, BMI1, MOVBE (Move Big-Endian instruction), XSAVE/XSAVEOPT, ABM (POPCNT/LZCNT), and AMD-V.[1]

ingilizce bildiğim için değil sadece bunu bulduğumdan yazdım. ancak donanımdan anlayan herkes yukarıdaki kodların x86 mimarisi olduğunu anlayacaktır.

bu işlemci hd 7790 ve hd 7870 ile en geçerli ikiliyi yaklaşık 5-7 yıl boyunca oynamaya devam edecek.

sonuçta işlemci var ekran kartı var bu da pc sayılır değil mi?
  • Marka PC olarak almıştım bilgisyarımı 2008 de.İşlemcisi İntel Pentium D 925 3.0 Ghz.Hala kullanmaktayım.Bu güne kadar Ram(1 GB den 2 Yaptım) , ekran kartı (Yandı) , ana kart (bozuldu) değişti.Oyunlarda über performans almasamda aa bu oyun neymiş du bi bakayım dediğim zamanlarda beni üzmedi.İşlemcinin çıkış tarihi yanlış olmasın 2006 veya 2007. Aradan 7-8 sene geçmiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.