Şimdi Ara

Günlük yevmiyeli işler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar günlük yevmiyeli arıyorum, önerilerinizi bekliyorum. Yaşım 18 istanbulda yasıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onekio -- 25 Mayıs 2014; 15:42:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ciddi cevaplar bekliyorum

• yaşını ve nerede ikamet ettiğini yazarsan belki daha sağlıklı cevaplar alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaraki_kenpachi

yaşını ve nerede ikamet ettiğini yazarsan belki daha sağlıklı cevaplar alabilirsin.

Ekledim.

• Ben de merak ediyorum
  • Günlük yiyişmeli işler diye okudum.

• Reklam tanitim ajanslari var gunluk calistiran. Oralara basvur. İstanbulda bi suru var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

Reklam tanitim ajanslari var gunluk calistiran. Oralara basvur. İstanbulda bi suru var

Herhangibi bir şirketin ismini verebilirmisin?

• Arta, ekom, egevizyon vs.

• onekio kullanıcısına yanıt
    iyi olmuş eklediğin=) yazın mı düşünüyorsun çalışmayı, yoksa eğitimini bırakıp mı düşünüyorsun? ve neden günlük yevmiyeli düşünüyorsun? bunları bana kısaca açıklarsan seni pek yormayacak bir kaç işe yönlendirmeye çalışabilirim. bi'de istanbul'un neresinde oturuyorsun? 216 kısmıysa biraz zor olabilir durum.
  • quote:

iyi olmuş eklediğin=) yazın mı düşünüyorsun çalışmayı, yoksa eğitimini bırakıp mı düşünüyorsun? ve neden günlük yevmiyeli düşünüyorsun? bunları bana kısaca açıklarsan seni pek yormayacak bir kaç işe yönlendirmeye çalışabilirim. bi'de istanbul'un neresinde oturuyorsun? 216 kısmıysa biraz zor olabilir durum.

Suan açık öğretimden okuyorum, okul sorunum yok. Anadolu yakasında oturuyorum maalesef bana günlük para lazım oluyor o yüzden günlük yevmiyeli iş arıyorum.

• Bende böyle bişey arıyodum hocam da buralara ne diye başvurucaz ne diycez yani
    Anadolu olması kötü oldu. Bu taraf olsaydı büyük ihtimalle yardımım dokunabilirdi ama sağlık olsun. Günlük anketörler veya yaya olarak kuryelik yapacak çalışma arkadaşı arayan yerler var. İstersen onlara bakıver. Hem pek yorucu değil hem de istediğin şekilde sana faydası dokunabilir...
  • quote:

Anadolu olması kötü oldu. Bu taraf olsaydı büyük ihtimalle yardımım dokunabilirdi ama sağlık olsun. Günlük anketörler veya yaya olarak kuryelik yapacak çalışma arkadaşı arayan yerler var. İstersen onlara bakıver. Hem pek yorucu değil hem de istediğin şekilde sana faydası dokunabilir...

Genede sağolun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: gollatr

Bende böyle bişey arıyodum hocam da buralara ne diye başvurucaz ne diycez yani

Gidip oraya basvurursun form falan dolduruo. İs ciktikca ararlar sizi. Ama elemanlari cok oldugu icin hemen arayamayabilirler. Bi kac kez calistiktan sonra surekli cagiriyolar zaten. Yaz sezonu iş cok olur

• Tamam hocam sağolasın
    rica ederim=) bize yardıma gelen genç arkadaşlar var, bizden artan zamanlarında yarım zamanlı olarak anketörlük yapıyorlar, 20-30 arası nakit alıyorlar, tabii yemek falan yok. umarım bu tip bir iş bulursun ve kazandığın para işine yaracak şekilde eline geçer. başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Günlük yiyişmeli işler diye okudum.

ben de malesef
  • İlan dağıttırıyorlar bi git sor bakalım reklamcılara.
  • Iş buldum tesekkürler herkese.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.