Şimdi Ara

Günlük Çalışma Programım Zararlımı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 14 yaşındayım ve hepinizin bildiği gibi gelişim aşamasındayım ve yaptığım çalışma programı(aşağıda yazıyor) kaslarıma ya da herhangi bir yerime zarar verirmi,boy uzamasını etkilermi-etkilerse en fazla kaç santim etkiler ?

ÇALIŞMA PROGRAMI:
    Her gün 4 kiloluk dumbelllarla 5 ayrı hareket çalışıyorum.
    Her gün 8 minutes abs workout yapıyorum
    Her gün 50 adet aquad yapıyorum(ağırlık olmadan)

Şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: alkaor

Ben 14 yaşındayım ve hepinizin bildiği gibi gelişim aşamasındayım ve yaptığım çalışma programı(aşağıda yazıyor) kaslarıma ya da herhangi bir yerime zarar verirmi,boy uzamasını etkilermi-etkilerse en fazla kaç santim etkiler ?

ÇALIŞMA PROGRAMI:
    Her gün 4 kiloluk dumbelllarla 5 ayrı hareket çalışıyorum.
    Her gün 8 minutes abs workout yapıyorum
    Her gün 50 adet aquad yapıyorum(ağırlık olmadan)

Şimdiden teşekkürler

devam et ve sakın bırakma .. sonra benım gıbı pışman olursun

When Things Don't Go Right, Go Lift.
  • Evet etkiler, büyüme hormonu salgın artar ve daha iyi uzarsın.

Orijinalden alıntı: Executor06

Evet etkiler, büyüme hormonu salgın artar ve daha iyi uzarsın.

:D ilk başta kısaltır diyiceksin sanmıştım ama uzar diyince sevindim,cevaplarınız için herkese teşekkürler bu arada :)
    Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olmak üzere 3 gün çalışıyorum. Dumbell Curl, Hammer Curl, Preacher Curl (bu biraz zorluyor ) ve Standing Concentration curl hareketlerini yapıyorum hareketleri 3x15'e çıkarsam mı diye düşünüyorum sizce bir zararı olur mu? Ya da sizin önereceğiniz başka hareketler var mı?

Orijinalden alıntı: Aquess

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olmak üzere 3 gün çalışıyorum. Dumbell Curl, Hammer Curl, Preacher Curl (bu biraz zorluyor ) ve Standing Concentration curl hareketlerini yapıyorum hareketleri 3x15'e çıkarsam mı diye düşünüyorum sizce bir zararı olur mu? Ya da sizin önereceğiniz başka hareketler var mı?

Koldan başka birşey çalışmıyor musun ?
  • quote:

Yok bacak, karın, arka kol da çalışıyorum sadece ön kol çalıştığım günleri yazdım. Birde P90X programına başlamayı düşünüyorum bakalım çok iyi şeyler duydum.

Omuz , sırt? Bir bütün olarak çalışman lazım o yüzden sen p90x'e başlasan daha iyi olur.

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Yok bacak, karın, arka kol da çalışıyorum sadece ön kol çalıştığım günleri yazdım. Birde P90X programına başlamayı düşünüyorum bakalım çok iyi şeyler duydum.

Omuz , sırt? Bir bütün olarak çalışman lazım o yüzden sen p90x'e başlasan daha iyi olur.

Evet omuz ile sırt çalışmıyordum kapı barfiksim yok onu da alıp başlıyacağım.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.