Şimdi Ara

Günlerdir ilginç rüyalar görüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç gün önceki rüyamda, dershanedeydim; orta sıralardan birinde yanımda arkadaşımla oturuyoduk. Arkamızda da iki tane kız vardı. Sol tarafımızda televizyon vardı ve dersi oradan yapıyorduk. Ben de derste sürekli espriler yapıyodum. Benim arkamdaki kız da espriler yapıyodu. Ben de birbirimizle ne kadar uyumluyuz diye düşünüyodum. (Kız sarışın, hafif göbekli balık etli, gözlüklü ama çok güzel ve sexy bi kızdı) Sonra televizyondaki yayın bi anda gidiyodu, kızla beraber "aaaaa" diyoduk. Sonra bi anda kızın oturduğu sırada kalkıp arkadan bana doğru eğildiğini hissediyodum ve kız "Bana çakmak ister misin?" diye soruyodu. Konuşamıyodum ve kız bi anda eğilip, eşofmanın üstünden malum organımı tutup sıkmaya başlıyodu ve canım acıyodu..

Bu gece de rüyamda kuzenimle bi elektronik bi kapıdaydık ve kapıda isimler yazıyodu. Sonra aynı kız yanında başka bi kızla geliyodu ve yanındaki kız bana sarılıp öpüyodu beni. Ama bu sefer asıl kız çekingen davranıyodu. Ben ona kolumu atıyodum ve yürüyüp konuşuyoduk o çekingen gülümsemeyle konuşuyodu ve sonra arkadaşının peşinden gidiyodu.

Bu kız gerçekte olmayan bir kız ve ona aşık oldum :(

• Bana cakmak istermisin cumlesi nedense inanilmaz guldurdu beni :D
    GIGABYTE-P67-D3-B3 // 3VGA GTX 560 Superclocked // Geil Value Plus 2x4 GB 1600 mhz // Dark Knight ATX Kasa // High Power 600 Watt // Intel i5 2500 3.30 Ghz // 64 GB Kingston SSD // Samsung HD753LJ 750 GB 7200 rpm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.