Şimdi Ara

bugün doğum günüm. ama içim bir tuhaf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben doğum günlerimi hiç sevmem. bu zmana kadar hemen hemen hiç kutlanmadı. bu yüzden belki de. var mı benim gibi sevmeyen. herkesten saklarım mesela doğduğum günü ben. kutlamasınlar diye. biliyorum tuhafım. sinirime giderdi biri kutlayınca duyduğunda. çünkü bilirim ki hep laf ta ister iyi ki doğmuşsun . hadi lan. kimi kandırıyon. umurunda değilim ki ben senin.

• dgko kardeşim benim de doğum günüm ^^

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

dgko kardeşim benim de doğum günüm ^^

hadi ya. hoşuma gider ama benimle aynı gün doğan insanlar. :) seninde arkadaşım. nice hayırlı senelere
  • Aynen oyle yapmacik face mesaji arayan soran var mi desen yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyiki dogdun nice senelere

• Nice senelere
    Ben de sevmem dogum gunu meselelerini hem sacma geliyor hem de dedigin gibi tahammul edemedigim bir yapmaciklik var bu iste

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çünkü babanın öldüğü yaştasın.PARAM PARÇAAAAAAA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Banada anlamsız gelir böyle günler. Yok her sene kutla pasta kes falan hiç gerek yok bence(ailesiyle evde pasta yiyen liseli kaçın)
  • Kaç yaşına girdin sincap

• quote:

Orijinalden alıntı: chef of the box

Kaç yaşına girdin sincap

23
  • Her ikinizinde doğum gününü kutlarim kardeşlerim

•  bugün doğum günüm. ama içim bir tuhaf
  •  bugün doğum günüm. ama içim bir tuhaf
    al bak ta gül joe fazla takma iyiki doğdun diyenlere işin keyfine bak pastasına bak. İyiki doğdun diyenler benim içinde önemli değil

• Kardeş benim de doğumgünüm Önümüzdeki pazartesi,

23'e basacağım ben de. Ben doğum günümü kendimi bildim bileli hep saklamışımdır ve bu sebeple daha hiç kutlanmadı. Yalan yok hafif burukluk oluyor ama o yapmacık insanlarla kutlayacağıma, tüm sene varlığımdan haberdar olmayan insanların iyi niyet temennilerini, tatavalarını dinleyeceğime takıp kulaklığımı dolaşmayı her zaman tercih ettim, uzun bir süre de tercih edeceğim gibi duruyor :)

Doğum günün kutlu olsun birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanFirat

Kardeş benim de doğumgünüm Önümüzdeki pazartesi,

23'e basacağım ben de. Ben doğum günümü kendimi bildim bileli hep saklamışımdır ve bu sebeple daha hiç kutlanmadı. Yalan yok hafif burukluk oluyor ama o yapmacık insanlarla kutlayacağıma, tüm sene varlığımdan haberdar olmayan insanların iyi niyet temennilerini, tatavalarını dinleyeceğime takıp kulaklığımı dolaşmayı her zaman tercih ettim, uzun bir süre de tercih edeceğim gibi duruyor :)

Doğum günün kutlu olsun birader

Aynen hocam. Harfiyen katılıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.