Şimdi Ara

Rüya mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam 19:00'da istemeye istemeye plaja inmek için hazırlığa başladım, ne zamandır gitmiyordum sanki birşey içimde beni dürtüyordu gitmem için.

Plaja cumartesi olması münasebetiyle kalabalıktı, boş bir bank bulabilmek için yürümeye devam ettim, birkaç yüz metre yürüdükten sonra o an banka oturan çiftin kalktığını görünce onların boşalttığı banka yanaştım.

Bir baktım yerel kedi bankın diğer ucunda keyif yapıyor, ben de rahatsız etmeden banka kuruldum ve nevaleyi düzdüm:

Rüya mı

15-20 dakika sonra güneş battı hava karardı.

Bu arada Jack'den 2 shot aldıktan sonra yetmez diyerek yanımda getirdiğim Bremen cam şişe'yi götürmeye başladım yüksek volumlu müzik eşliğinde.

Bir süre sonra sağ umuzumu biri dürtmeye başladı, döndüğümde "Bu gerçek mi!" demeden edemedim:

175 boyunda, sarışın, renkli gözlü, 20'li yaşlarında bir kız bana gülümseyerek "Affedersiniz, fotoğrafımı çekebilir misiniz?" deyip elindeki Iphone 15 Plus telefonu bana verdi.

Bir an şaşkınlığımı üzerimden atıp "Tabii !" dedim ve oturduğum banktan kalktım.

Kız bana fotoğraf çekmek istediği yeri gösterdi, ben de birkaç fotoğrafını çektim ve gösterdim. Kızın yeni öğrenmiş olduğu Türkçe'sinden turist olduğunu anlmıştım.

Bana "Hmmm, bu fotoğraflarda yüzüm net görülmüyor" deyip beni birkaç adım ötede bulunan aydınlatma lambasının altına götürdü, yeniden fotoğrafını çektim.

Tekrar gösterdim:

"Bu fotoğraflar daha iyi öyle değil mi?"

"Evet, ışık altında güzelliğiniz daha da meydana çıktı, bence sizde fotoğrafçılık yeteneği var" deyince gülümsedi.

Ardından tüm bu yaşananların alkolün etkisiyle gördüğüm bir halüsinasyon olmadığına inanmak için kızdan benim fotoğrafımı çekmesini rica ettim.

Kız kabul edince Iphone 15 ProMax 1 Terabyte Natural Titanium cihazı kotun arka cebinden çıkarıp elinde verdim.

Kızın ışığını beğendiği yerde birkaç adet fotoğrafımı çektirdim:

Rüya mı

Ardından kız telefonu geri verdi ve teşekkür etti,

"Ben memnun oldum, zevkti" dedim ve yanımdan uzaklaşınca ben de demlendiğim banka geri döndüm.

Yarım saat daha içtim ve orayı terk ettim...

• Ne var bunda? sanki acaip bi olay

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız nasıl unutulur arkadaşlar ?
    10 yıl önce açıldı
    Böyle Kız Var mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.