Şimdi Ara

GÜNEYDOĞU ASYA ÜLKELERİ NATOYA ALINMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

japonya tayvan güney kore filipinler avustralya yeni zelanda gibi ülkeler natoya alınmalı bunlar zaten natonun doğal müttefikleri ancak dışarda kalmaları iyi değil

çin ekonomisi bu sene 19 trilyon doları geçecek bu korkunç bir rakam kızıl ittifakın yeni hedefi ukraynadan sonra tayvan olabilir

tayvanda üretilen çipsetlerden tutun her türlü ihraç maddesi dünya için hayati önemde

ukraynadan çok daha büyük bir felaket yaşanabilir yani

abdnin başında da uykucu biden var adam çine vergileri kaldırcam diyo Allah sonumuzu hayretsin dünya iyi bir yönde değil

• İyi de bundan sana ne? Çin'in çok gelişmesi seni neden endişelendiriyor? Rakibi misin? Hayır? Sen aylık 250 dolara geçinmeye çalışan fakir bir ülkenin vatandaşısın.

NATO Rusya'ya, Çin'e saldıracak da sen ne kazanacaksın? Çin sömürgeci de ABD ve Batı sömürgeci değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

nato ab abd olmasa sen şuan 400 dolardan 250 dolara düşmek yerine diğer orta doğu maymunları gibi 50 100 dolara sürünüyor olurdun

• Onların da kendi aralarında adını hatırlamasam da NATOvari ABD öncülüğünde kurulan bir örgütleri var. Belki iki üç tane NATOvari ABD'nin liderlik ettiği örgüt vardı. ABD onları bir üst birleştirebilir mi yahut üyeler yeni bir çatı ister mi bilmiyorum. Zaten senelerdir NATO'nun çatırdama muhabbeti var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tum gucu tek yerde toplamak lazim onu ben de biliyorum hocam ama tum guc tek noktada olmali

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WE MUST STOP CHINAAAAAAAAAAAAAAA

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Ne ABD,ne Çin ne de Rusya birbirine savaş ilan eder veya karşı karşıya gelir.

Eski bir atasözü der ki:

İt,iti ısırmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ukraynada korede vietnamda neler oldu öpücük mü attılar birbirlerine

• Aç kalınca hepsi birbirini parçalar.

• küresel siyaset önemsiz mi yani hocam?

Çin zalim ve insan hakları tanımıyan bir ülke. yani gelişmesi tüm medeni düya için zarar. Sen pakistan falan gibi çin müttefik olmak istiyorsan onu bilemem. Hani sabahtan akşama muhalefetlik yaptığın adam da çine yanaşmaya çalışıyor. Özgürlükleri kısıtlıyor falan biliyorsun değil mi?

Hepsini geçtim ORdaki Türklere zulmediyor. Her türlü çin deccaldir.

Bırakın artık şu anti Amerikancı popülizmini

• butun gun forumda islamcı iktidara, akpye ve benzerlerine söven altrightcılar gelmiş şimdi nato mu övuyor hahahaha. milletin kafası çok karışık ya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.