< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

2 Mobil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Zorunlu Asi uygulamasi Subat ayinda Avusturyada baslayacak, ordaki Polislerin buna tepkisi olan haberin linki asagida. |
|
Suan ayni sey 2G kurali icinde gecerli. Ilk önce Polislerden 2G kurali icin magazalarda kontrol etmesi istendi, Polisler direnince topu Magazaya attilar. Suan ya magaza girisinde veya ödeme yapmak icin kasaya gelince 2G Sertifikasi kontrol ediliyor ki, asisizlara uygulanan Lockdown onlara karsi etkili olsun. Asisizlar suan sadece Gida maddesi ve temel tüketim icin alisveris yerlerine gidebiliyorlar. Giyim magazasina örnegi giremezler. Bende asisizolarak buna tabiyim ancak sokakta herhangi bir kntrol olmadigi icin beni etkilemiyor, sadece Restoranlarda oturup yiemiyorum, buda benim icin önemli degil, zaten pek disarda yiyen bir degilim. Giyim alisverisimide yillardir online olarak yapmaktayim zaten yani magazalarada pek gittigim söylenemezdi Asi zorunlu olunca olmayacagim, eger ceza gelirsede ödemeyecegim nasilsa Hapise atmiyorlar, ödemezsemde hicbirsey olmaz, belki Masstan keserler. Cezaya itiraz edecegim ve nasilsa birgun Anayasadan dönecektir, bu sebeplerle pek ciddiye almiyorum bu yaptirimlari. Bugüne dek hukumetin oyununa gelenler zararli ciktilar hep, suan asi olanlarda haftada iki kez test yaptirmak zorunda. Üstelik onlara burundan yapilan antijen testleri yapilirken ben ise suyla gargara yapilan tükürükle yapilan PCR Testi yapiyorum kendim. Asililar ise antijen testi icin kuyruga giriyorlar Ayrica dava acmayi dusunuyorum, suan Aissizlara Lockdown uygulayacak yasal sebepleri yok bunu yogun bakim yataklarindaki sayiya baglamislardi, ama sayi verilenin altinda. Eger davalik olursam iki yil kafam cok agrir ama sonrasinda bana ömür boyu maas ödemek zorunda kalacaklar. Almanyada sosyal sigorta ile calisan doktorlar zorunlu asi yugulamasini hastalarina yapmak istemiyorlar. Gercek sebebi ne biliyormusun? Almanyadaki kanuna göre asi hasari icin hasta doktordan tazminat isteyebiliyor. Suan bu sebeple bircok doktor asi yapmaktan vazgeciyor hastalara. https://www.welt.de/vermischtes/article236331505/Corona-Kassenaerzte-wollen-Impfpflicht-nicht-in-Praxen-umsetzen.html < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 19 Ocak 2022; 13:24:2 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 19 Ocak 2022; 16:47:37 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Devletler Covid yaptirimlarini uygulamak icin yasal zemin disina cikiyorlar. Suan örnegin asiiszlar temel gereksinimleri karsilamak icin gida alisverisi yapabiliyorlar, ne varki yasa düzenlemede temel gereksinimleri giyim ve ev aletlerinide kapsarken bu uygulamayi iceren yasanin linkini kaldirmislar. Dusunebiliyrmusun hukuk disi bir lockdownu yasal zemine oturtmak icin daha önce acabildigim linki kaldirmalari yetmis. Üstelik bu sözüm ona hukuga saygili olmakla övünen bir ülkede oluyor. Yasal olarak basagrisi olmadan asidan kurtulmak icin tek care var oda Doktordan Psikolojik sebeplerden dolayi asi olamayacagina dair bir belge almak. Diger yöntemler cok yorucu ve masrafli. 2G Sertifikasini almak icin yas Asi olmak yada hasta olmak gerekiyor ve hastaligi gecirenler 6 ayligina Asili gibi sayiliyordu ki bu süre 3 aya indirildi. Simdi millet hasta olmak icin birbiriyle yarisiyor ve hasta olan arkadaslarini ziyaret edip onlardan hastalik kapmaya calisiyor. Dusunsene salgini önleyecek uygulamalar insanlari salgini yaymaya itiyor, tutarsiz oldugu burdanda görüldügü üzere yapilanlarin salgini önlemek degil Asiya zorlamak oldugu burdanda anlasilir. |
|
|
Evet bu benimde gözüme carpti. Saglik isinde normal insan olarak senin fikrin olamaz, uzman ne derse o mantigi olusmus. Bu cok tehlikeli, heleki sözkonusu insan sagligi ise. Cunku herkeste hersey ayni etkiyi yapmiyor, insanlar ayni görünselerde cok farklilar. Sanki her insanda kisiye özgü isletim sistemi var gibi. Herkese ayni sekilde tedavi uygulayan bilim bu durumda cok tehlikelidir. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 21 Ocak 2022; 14:4:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Demokrasi Ruhuna Fatiha. Cenazesi ögle Namazindan sonra Zincirlukuyu Mezarliginda defnedilecektir. ... Bu isin sakasi, gercektende kücücük bir virus dünyada demokrasi denen olguyu bir yilda bitirdi. cok demokrat olmakla övünen ülkeler Cin gibi otoriter sistemlere parlamenter sistem icinde sessizce gecis yapti. anayasaya aykiri aylik yasalarla, anayasa mahkemesinin karari daha cikmadan uygulanip kaldirilmasiyla, istenildigi takdirde suanda bile bircok ülkede birden Diktatörlüge gecisin mumkun oldugu görüldü. Simdi tamda pandemi biterken birtakim avrupa ülkeleri zorunlu asi yaslaarini meclisten gecirmeye basladilar. Bunlardan kimisi yasayi geri cekti kimisi ise yakinda cikaracak gibi. Diger yandan birtakim ülkeler ise salgin kurallarini bitirme karari almaya basladilar. Suan herkesin kafasi karisik, neden bazi yerler gevserken bazi yerlerde anlamsizca zorunlu asi yasalari cikariliyor. Slagin bitse bile insanlarin demokrasi ve siyasete olan güvenleri derinden sarsildi. Insan haklari ve guvendikleri birtakim yasalarin nasilda ekarte edildigine sahit olup aylarca sebepsiz yere evlerine tikildilar. Bundan en cok nasibini satilik kalemler ve gazeteler alacaktir. Artik kimsenin medyaya guveni kalmaz, kalanlarsa mutlu azinlik olarak uyumaya devam edeceklerdir. Salgin döneminde asililar asisizlara sizin yuzunuzden bitmiyor deyip baski yapiyordular. Simdide anaakim medyaya guvenenlere guvenmeyenlerin baski yapip, sizin yuzunuzden siyasiler uzerimizde istedigi gibi oynuyorlar demeliler. Salgindan kazananlar, Endustri ve Farma Lobileri. Geri kalanlarin hepsi kaybettiler, buna asi basina 38€ para alan ve gunde 400 kisiye asi yapan doktorlar dahil! En buyuk nasibi siyasiler ve zorunlu asiya onay veren siyasi partiler alacaklar! Demokrasi sorgulanacak, yeniden yapilanmasi gerekir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 23 Ocak 2022; 1:57:58 > |
|