Şimdi Ara

Gündeme dair (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.080
Cevap
0
Favori
22.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: _turbo_

Vay be Hz. Isa bile kapsama aliniyor boylelikle cunku onunda anasi var babasi yok.

Varoş Türkler ortalığı yıkıyor ya bir kıza laf adan birisi ceza ALMIYOR diye.

Amerikada bile sözlü tacizin cezası YOK.

Bu varoş Türkler sırf anası bacısı var diye Türkiyedeki kuralların Batı ülkerinden farklı olmasını BEKLİYOR ama Olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 18 Temmuz 2021; 1:33:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün sarhoş sarhoş köfteci Yusuf'a gittim rezil ettim kendimi.

Bir tabak kofte kac para koftecide?

Porsiyon mu?

Porsiyonu 200 gram oluyor. 6 tane var 200 gramda.

Yanında acılı ezmesi, salatası ve sınırsız ekmeği geliyor masana. Tam fakir sofrası kuruluyor.

Sonrasında SINIRSIZ ücretsiz çay içebilirsin. İstersen 10 bardak iç.

22 Türk Lirası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 18 Temmuz 2021; 12:2:59 >
    Eskiden çalıştığım fabrikada teknisyen bir arkadaşla, işyerinden ayrıldıktan sonra da arkadaşlık yapıyordum. Arkadaş esasen aydın biri olmasına ragmen (kendisi Bulgaristan doğumlu) okul ve mahalle şartlarının da katkısıyla veya başka şartlardan bilemiyorum, fanatik dinci yönü de sivrilmişti. Bir gün o arkadaşla benim eve giden yol üzerindeki arka mahallelerde yürüyoruz. Karşıdan 4 ya da 6 kadın geliyor. Hepsi tek tip çarşaflı ve türbanlı. Küçük bir asker mangası gibi geliyorlar karşıdan. Arkadaşa "şu görüntüye bak, korkunç" dedim. Arkadaş birden şöyle dedi "Annen kız kardeşin baldılarını göğüslerini açıp dolaşsalar iyi mi olur yani" :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

200Gram nedir lo bunlar ekmekle adam doyuruyor kofteyle degil. Ben ekmek hic yemem mesela ve 600gram kofte yemem gerekir doymam icin. TR de zaten musluktan cay akiyor.

Salata ve ezme veriyorlar işte yanında bir de.

4 Yıllık işletme okumuş birini tanıyorum. Babası Akp millet vekili. Mezun olduğu gibi TAK diye belediyede işe aldılar. Anında hemen.

Bu arkadaşın Babası Akp millet vekili olduğu için Üniversitede İşletme okuyarak direk ADAM YERİNE konuldu

@vonderplanitz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 18 Temmuz 2021; 14:15:36 >
  • Taninmis bir Gözlükcünün Türkiyede Marka ürünlerin cakmasini sattigi ortaya cikmisti. Orijinallerine cok benzeyen iyi Cakmalar Orjinal satis fiyatina satilmisti. Herkes bir sekilde birbirini kandirmaya calisiyor. Yerli ve Milli Arabanin Gebzedeki fabrikada üretilen ilk prototipinin resmini yayinladilar Twitterden. Resimlere iyi bakip zoom yapilirsa Arkada bir Tabelada WC ve Umkleide yaziyor. WC nin anlami malum, Umkleide Soyunma Odasinin Almancasidir. hani Yerli ve Milli Araba üreten Yerli ve Milli Fabrikamizda Soyunma Odasi yazisinin ALmanca olmasini pek yakistiramadim dogrusu. Yerli ve Milli Dilimiz Almanca olduda bizimmi haberimiz yok bilemedim. Birde Prototipin Gebzede degil Almanyada üretildigini söyleyen hainler var onlaraysa hic inanmadim  .

Saka bir yana keske Türk Mali agir sanayi ürünleri üretip dünyaya pazarlasak, sov icin yapilan hicbirsey inandirici degildir. Ne yazikki dünyanin neresinde olursa olsun, Milliyet ve din istismari yapan tüm yönetimler, insanlar icin manevi olan terimleri kendilerine siper ederek ülkeyi sogana cevirirlerde kimse gercekleri söyleyemez, cünkü üzerlerine öyke büyük toplum baskisi yapilirki, milli degerleri kullanarak askerin cani uzerinden ve devlet hazinesinide gasp etseler gik diyen olmaz. Iste Yerli Milli Araba silah gibi reklamlarla halka güven veririlir, gercekleri aciklayanlarsa hain ilan edilir. Böyle bir sistemin batakligina batmis bir ülkenin kurtulmasi cok zordur. Basina kim gelirse gelsin o batakligin isleyisi degismez. Yaptiklari soven politikalar sebebiylede üretim icin ihtiyac duyduklari dis ülkelerinin yardiminida alamazlar, cunku onlari propaganda araci olarak dusmanlastirmislardir.

Teknoloji ve Üretimdeki ilerleme sov ile olmaz, bu ortamin olmasi icin ic ve dis etkenlerin dogru islemesi gerekir. En önemlisi her yerde is ustasina verilmelidir. Ne varki capi olmayan adamlar sirf yandas ve tanidik diye biryerlere getirildigi yerlerde bu mumkun degildir. Özellikle beyin göcünün cok oldugu ve genclere gelecek hayali suanamayan bir yerde hic mumkun degildir. Ne Araba uretmek fabrika binasi insa etmekle nede egitim Universite Binasi insa etmekle olur.

• ....DevoN.... . kullanıcısına yanıt
    Belediye on yıllardır iktidarın cevresini besleme çiftliği olarak kullanıyor bu yeni bişe değil, gündem değil :)

Fakat bu iktidarda yeni ve gereksiz bakanlıklar açılarak besleme çiftliklerinin alanı genişletildi. Şu anda adını unuttum fakat aile işlerini düzenleyen aile bakanlığı gibi bir bakanlık açıldı. Benzeri dünyada yok :) Tabi ki içine binlerce memur da doluşturuldu.

Unutmadan: Bu iktidar 550 m.vekilini 600 yaptı, meclis takımını daha yağlı daha palazlanmış yapmak için.

Reyiz döneminde gözlükçüler iyice palazlandı. O çakma gözlükleri Çin'de ürettiriyorlar. Gözlük camlarını da. Reyiz döneminde daha cok kişi şehirlerde 4 duvar arasına tıkıldığı için dibinde gri duvara bakmaktan insanların gözleri daha cok bozuldu, gözlükçüler daha da para kırdı, gasteler bunu "gözlükçülük sektörü yeni rekorlar kırdı" diye vermişmidir acaba.

Türkiyede ağır sanayi gelişmez cunku baronların Türkiye için planladığı birşey değil. montaj fabrikası kurulabilir. Tofaş, Renault, Toyota, Peugeot vs Türkiye'de montaj fabrikası olarak kuruldu ve on yıllarca da öyle kaldı. Elektrikli arabada da aynısı olacak, kendi otomobilimizi geliştiriyoruz diye yutturacaklar, havalarını basacaklar, reyizciler de o şişmiş hava ile ortalıkta dolaşıp havalarını satabilecekleri keriz bulmaya çalışacak.

Agir sanayi gelismez ama agir sanayi gelistiriyoruz ayagina limitsiz cukkalama dahada cok gelisir.

Senin diğer Turbo ile bir bağlantın var mı? Forumda Turbolinea diye bir üye vardı? Turbo diyorlardı ona?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....DevoN.... -- 19 Temmuz 2021; 17:53:14 >

Nick benzerligi sadece, onunla hicbir baglantim yok.

Nick benzerligi sadece, onunla hicbir baglantim yok.

Neden nickine turbo koydun? Turbo motorları mı seviyordun?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.