|
Evet Asilama basina 38€ aliyorlar. Sen Test merkezlerini bilmezsin, TR de cok az var. Avrupada Test Merkezleri var ve isteyen herkes bos zamanlarinda para kazanmak icin calisabiliyr orda. Saat ücreti saat basi 20€. tek yaptiklari Teste gelenin kaydini kontrol etmek. Isin icinde büyük paralar varken, sence salgin bitse bile bir yil kadar daha bitmemis gibi yapmak istemezlermi? Hadi bunlar ufaktan götürenler, Asi Lobileriyle anlasmis Siyasilere ne demeli? Düsünsene cocuklara asi yapilmasi icin Asi öneren Grup Pfizera calisiyor ve Hukumet onlara Devlet TV sinde cocuklara Asi yapmanin iyi olacagini anlatmalarini istiyor. Bugün örnegin Avusturya Saglik bakani agzindaki Baklayi cikardi. Halkin %85 i Asilanirsa tedbirleri kaldiracakmis, su anda Asilanma orani %72 imis. Yani adam diyorki ben tonlarca asi aldim ve bunlari insanlara vurmak icin birilerine söz verdim, cünkü bunun karsiliginda ödüllendirilecegiz hukumet olarak. Bu yüzden Asi olmayanlar bana %13 ünüz daha gerekiyor, yoksa salgin poliitkasini ve kilidi siz asilanmadiginiz surece devam ettiririm ve gunahini size yikarim demis. Anliyormusun simdi yarin Tr de zorunlu asi cikarsalar, asi olmayanlari olanlara dövdürmek icin bundan daha güzel bir yaptirim olabilirmi? Bak bu anlattigimiz kucuk bir Avrupa ülkesi, hem zorunlu asi cikariyor hemde asisizlari hedef tahtasina oturtuyor. O yuzden sen doktorlarin asi basina aldigi 38€ ya aldanma, onlar az kazaniyor. Cok kazananlar vatandasini asilamak icin her turlu diktatörlügü yapiyor. Ama oyunlari bozulacak, tehlikesi kalmamis salginda son hamleyle ne kadar koparirsam kardir kafasindalar. Hepsi hakettigi cezayi cekecek. |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
Demek fedoncu ilan edilen BAE ile yakinlasmanin amaci buymus. Acaba Pekeri isteyip dost olabilmek icin neler