< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Tekrarliyorum, Politik olmus her konu mundar olmustur. Politika asla bir sorunu cözmeye odaklanmaz, o sorun üzerinden nemalanmaya bakar ve onu sürekli alttan besler. Bu sebeple ülke sorunlarina bakacak olursak yillar icinde sorunlar biraz iyilesme biraz kötülesme gecirmis ama tüm sorunlar halen daha oldugu gibi duruyor. Günümüz Devlet anlayisida artik birsey ifade etmemekte. Iktidar milletten aldigi vergileri milletin aleyhine uygulamalar yapmak icin kullaniyor, Milletin Askerini Polisini yine halki ayristirmak ve onlarin üzerine gidilmesi icin kullanabiliyor. Millet icin devlet anlayisi yok, millet devlet icin var anlayisi hakim. 5 Yilda bir Milletten alinan oylarla onlari yönetmek icin alinan oyla herseyi yapabilmeleri mümkün oluyor. Oy secim sistemi ve yönetim anlayisi kökten degismeli. Para ve sirketleri koruyan degil vatandasi onlarin haksizligindan koruyan para ile satin alinamayan bir yönetim sekli olmali. Icinde yasadigimiz dünya ve sistem icinde bunlarin yapilmasinin mumkun olmadigini biliyoruz. Millet AK ve Kara diye ikiye kolaca bölünebiliyor ve pesinden gittikleri ideolojinin icinde sagduyularini kaybediyorlar, insanliklarini kaybediyorlar. Politika cikarina oldumu öldürdügü masum sivili kitlelere azili bir cani olarak gösterip onu katletmesinede millete alkis tutturabilir. Uzun lafin kisasi gücünü milletin kandirilmasi, ego ve önyargisindan alan bu yönetim sekli anlayisi degismelidir! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 14 Ocak 2022; 15:4:31 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 14 Ocak 2022; 21:51:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Medya ve Gazetelerin görevleri Arastirmacilik ve halki aydinlatma degil, tetikcilik, milleti bir konuya odaklayarak ve surekli ayni seyleri tekrarlayarak hipnoz etme, beyin yikama, yönlendirme, saksakcilik yapma ve iktidar icin sürekli havlamaktir. Gazetecilik bu dönemde onurlu bir insanin yapabilecegi bir degildir. Onurlu durus sergilemek isteyeni ya meslekten men ederler yada tehdit ederler, digerlerini satin almak zaten kolay. Cok yoz bir dönemde yasiyoruz, Tip insan sagligi icin degilde hap pazarlamak ve bunu yaparken daha hasta etmek icin var. Gazeteler aydinlanma degilde yönlendirme, algi operasyonlari ve halki koyun gibi gütmek icin var, Polis halkin emniyeti icin degilde yolda normal yürüyen vatandasa baski yapmak ceza yazmak ve surekli sopa altinda tutmak icin var. Ne varsa hepsi görevlerinin tam tersine hizmet ediyorlar. Bizde vatan millet sevgisi yuksek oldugundan syasiler bunu cok iyi kullaniyorlar. kendileri cocuklarini askere göndermemek icin bin takla atarken, cocugunu askerde kaybeden aile bu durumu elestirse hain olarak elestiriliyorlar. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 16 Ocak 2022; 21:38:35 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Yeni uyandigim filan yok, sadece durumun böylelikle resmi olarak onaylanmis oldugunu belirtmek istedim. Ben cocuklugumdan beri cok seyi sorgulayan biriyim ve daha 10 yaslarinda Politik olarak islerin nasil isledigini kavramaya baslamaistim. Saglik sistemindeki carpikliklari farkedeli ve saglik sisteminin haplar üzerine kurulu oldugunuda yaptigim bir doktor ziyaretiyle farkettim. Randevum olmasina ragmen 1 saat bekleyip iceri girdigimde yuzume bile bakmayan doktor beni dinlerken birkac hap yazdi ve 5 dakkada kendimi disarda buldum. Sonra haplarin recetesini okudumku hepsini cöpe attim. O günden sonra rapor almak haricinde doktora gitmedim. Doktorlarda siyasiler tarafindan güdüylüyorlar, hastalik terimleri tedavi yöntemleri agir tedavi görenlerin nasil iskenceyle öldügü kafamdaki süpheleri güclendirdi. Uzun yillardir cok iyi bir saglik sigortam olmasina ragmen doktora dahi gitmedim, ilac kullanmadim. Beni rahatsiz eden sey, benim uzak durmak istedigim seylerin benim üstüme gelmesi. Sükürki cok saglikli ve fitim, sigara kullanmiyorum, spor yapiyorum ve bol proteinle beslenen biriyim. Hersey dogma olduysa bu körlükten cikmanin tek yolu vardir. Dünyadaki hersey carpiklik üzerine yalan üzerine kurulu. Insanlar zihinlerin kontrolünde ve dürtüsel hareket ediyorlar, basin yoluyla politikayla korku pompalanarak bu illüzyondan cikmalari zorlastiriliyor. Kimin ne düsündügünün zerre önemi yok. Nasilsa 100 yil sonra bugun olanlari kim hatirlayacak? Hatirlasa bile yapilan kavram degisiklikleriyle kelime anlamlarinin ici bosaltiliyor, ortada seytana pabucunu ters giydirecek bir durum var. |
|
|
Tüm Dünyada kisa zamanda AsiApartheidRejimlerinin sayisi artacaktir. Bazi ülkelerde 50 yas ve üstü olan zorunlu AsiApartheidRejimi uygulamasi, bazi ülkelerde ise 18 yas ve üstüne uygulana bir baski oluyor. Dahasi 2G kurali ile Asisizlara gecerli olan Kilit uygulamasida salgin bitene dek yurulukte kalacak gibi gozukuyor. Bu isin kazananlari ilk basta Asi Firmalarina yatirim yapan Milyarderler, Asi ve Ilac Firmalariyla satilmis Politikacilarken kaybedenleri siradan Halk, Halk Sagligi, meslegini sorgulayan Doktorlar, siradan halkla arasi acilan ve sacma kontroller yapmak zorunda kalan Güvenlik gücleriyle, 2G uygulamasinda kontrol yükü üzerine yikili olan AVM ler ve Magaza calisanlari. Zorunlu Asi uygulamasiyla ilk basta bir ceza uygulanmayacak, ne varki yolda yururken Polisin kisiyi durdurup Kimlik kontrolu yaninda Asi kontrolu yapabilip, olmamasi durumunda kisi hakkinda ihbarda bulanbilecek. Dahasi isyerinizde calisan is arkadaslarinizinda sizin hakkinizda ihbarda bulunmasi mumkun olacak. Insanlar ayristiriliyor. Suan yapilmasi gereken hicbirseye duygusal yaklasilmamasi, mantik cercevesinde olan haklari savunmaya calismaktir. Korku, panik, heyecan ve duygusal yaklasimlar insani yanlis islere ve yanlis kararlara zorlar. Arkaya yaslanip beklemek ve bir durum oldugu zaman duygusal olmayan akilli bir yaklasim yapmaktir. |
|
|