Şimdi Ara

Günde 5 saat spor yapsam bir şey olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler evin içinde 5 saat spor yapmayı düşüyorum yarından başlayarak eylül 1'e kadar sizce yararı olurmu 93 kiloyum haziran 'da 100 kiloydum temmuza kadar işte he rsabah 1 saat yürüdüm parkta ama pek etkisi olmadı 7 kilo az geldi. şimdi evde 5 saat ne sporlar yapılır abartı şeyler yazmayın şınav çekicem mekik evde koşucam bisiklet çevirecem ayaklarla vs genel yapılan şeyler sizce abartımı hem kilo gitsin hem biraz kas olmuş olur

• Mekik şınav iyide EVDE KOŞMAYI NASIL YAPICAN ? koşu bandı felan mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexus38

Mekik şınav iyide EVDE KOŞMAYI NASIL YAPICAN ? koşu bandı felan mı var?

yoo eskidende yaparım antre var orda gidip geliyom
  • 1 gün yapıp bırakırsın
    günde max 1 saat çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli bi saatten sonrası bünyeye zarar olabilir

Heleki kondisyon filan yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

1 gün yapıp bırakırsın
    günde max 1 saat çalış

3 kilo verebilirmiyim 1 ayda
  • Ölürsün birşey olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2016da madalya ümidimiz olursun
  • belki 2 gün yaparsın sonra lan dün yaptım bugün yatıyım dersin öbür gün 1 saat yapıp 5 saat yapılır mı 1 saaat yeter dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

belki 2 gün yaparsın sonra lan dün yaptım bugün yatıyım dersin öbür gün 1 saat yapıp 5 saat yapılır mı 1 saaat yeter dersin

1 hafta sonra spor adına birşey olmaz hayatında 2 hafta sonra aklına gelir yine başlarsın 1 hafta gider sonra yine boşver der atarsın böyle uzar gider tecrübeyle sabit
  • Sen bakma onlara hiçbirşey olmaz. Sadece her zamankinden daha fazla yemelisin ve uyku düzenine çok dikkat etmelisin. Vücudun yorgun düşmemeli. Gerçi 5 saat boyunca çalışamazsın sende fazla olduğunu görür ve azaltırsın süreyi. Ha birde sakın aralıksız 5 saat çalışayım deme. Birkaç parçaya böl o çalışmayı ve akşam vaktine bırakma. Akşam olmadan 5 saatlik çalışmayı bitirmiş ol aralıklarla yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: nexus38

Mekik şınav iyide EVDE KOŞMAYI NASIL YAPICAN ? koşu bandı felan mı var?

yoo eskidende yaparım antre var orda gidip geliyom

Guzel kardesim disarda yurumek icin yerler yokmu oralarda da kosabilirsin. Bu arada aniden gunde 5 saat spora baslarsan haberlerde sporu abartti kalp krizinden gitti basligi altinda manset olursun. isin sakasi bi yana vucut oyle bir anda zorlanmaz azar azar citayi yukselticeksin.gunde 5 saate hic gerek yok vucuduna yazik.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

belki 2 gün yaparsın sonra lan dün yaptım bugün yatıyım dersin öbür gün 1 saat yapıp 5 saat yapılır mı 1 saaat yeter dersin

1 hafta sonra spor adına birşey olmaz hayatında 2 hafta sonra aklına gelir yine başlarsın 1 hafta gider sonra yine boşver der atarsın böyle uzar gider tecrübeyle sabit

1 ay sonra bişy değişmediğini farkedip herşeye tekrar başlarsın bu sefer daha hırslı kesin yapcam felan dersin belki netten videolar felan indrrsn program yaparsın

• Gunluk her saat basi ip atla -benimde kilo vardi baya ama ben günlük 2000 ip atladım yürüdüm yağlı yemekleri kestim boksa gittim ve sonuc olarak iyi kondisyon ve kas yaptım

• 5 saat spor yapıcagına 5 vakit namaz kılsan daha hayırlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

1 gün yapıp bırakırsın
    günde max 1 saat çalış

3 kilo verebilirmiyim 1 ayda

Ekmek, hamurişi, yağ ve şeker tüketmezsen 10 kilo bile verebilirsin.
  • valla bende alışık değildim .daha önce spor yapardım ama son 1 aydır yapmıyordum hiç . bir kaç gün önce 4 saatlik bir kick box antremanım oldu .72 saattir her yerim ağrıyor .
  • benimde arkadas yapıyordu dun helvasını yedik

• quote:

Orijinalden alıntı: Fero10

5 saat spor yapıcagına 5 vakit namaz kılsan daha hayırlı olur

Ne alakası var şimdi?
  • Hastalığın yoksa yerken dusunseydin. İddia ediyorum 2. Günü tamamladiktan sonra burundan soluyamazsin. En fazla kaç saat mekikle şinav çekebilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.