Şimdi Ara

Düzenli olarak günde 15 saat çalışılir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar, 8 ay 10 gün boyunca ORTALAMA gunde 15 saat calisilir mi ? Sosyal aktivitem yok sosyal medyam yok youtubeye ders haric girmiyorum gunde 5 saat uyuyorum, tum zamanimi derslere vermek istiyorum sizce bu iste sureklilik saglanir mi? Arkadaslar aklimi celen hicbir sey olmadigi icin zamaninda kac kere yaptim gunu %80 %90 verimle kapatiyordum.
    Aziz sancar gund3 18 saat
    Elon musk gunde 14 bazi gunler 22 saat calisiyorhmus ornek verdigim kisiler calisma azimleri konusunda ornek almaya calistigim kisiler sizce surekli gunde 15 saat calisilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• This
    is
    Elon Musk

Hayır. Olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Neden hocam mantikli bir aciklamanzi var mi?
    Disari olaylari olmadigi zaman 19 saatim kaliyor masyaa oturdugumda vucudumu dinliyorum zihnimi degil cunku zihnim konfor alanina gitmek istiyor vucudum yorulunca mola aliyorum vucudum dinlenince ders calisiyorum eger onermenizi argumanlarla yazarsaniz aklima yatarsa yapmam tesekkurler

• Düzenli olarak günde 15 saat çalışılir mi?

Hocam siz YKS için değil de üniversite için bu çalışmayı gösterin.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Hocam uni icin daha fantazili planlarim var zaten, hedefim 8 ayda ilk 1000 boyle extrem bir hedef icin extrwm calisma olmasi gerektigini dusunuyorum verim oranim %80 %90 o yuzden pek sikinti yasamiyorum ama neden bu kadar calismamam gerektigini soylemedinz

• hayır
    inanmıyosan dene gör

• Muhteswmsinz hocsm saolun cok motive oldum artik 16.5 zorlicam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 GÜNDE KAÇ NET ARTAR Kİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya aslında kişinin kendi yapısı, ben boş bir günde 12de Max 7 saat çalışmıştım, 10 saat falan yapanlar da var ama 15 cidden çok gibi yani sürdürülebilirlik açısından

• calısılmaz varmı baska soru

• Günde 15 saat olmak üzere 1 dakika bile aksatmadan bir hafta çalış konu dışına tipim nasıl ss li konusu açıcam

• Düzenli değil 1 gün çalış helal olsun. İlk bine giren herifler günde 15 saat çalıştığı için mi girdi zannediyorsun ?

• Düzenli 15 saat çok aşırı sağlam irade hatta robot olmak lazım galiba.

• Usta robot musun sen verim oranım %80 %90 ne bataryanı da değiştirelim mi

• insan vücudu günde 15 saat çalışmaya dayanır ama beyni 15 saat çalışmaya dayanmaz kamfam artık almıyor dedikleri olay odaklanmaktan zorluk çekersin konsantre olamazsın

sporcular günde tam performans 6 saat çalışıyor ve bunu yıllarca yapıyor vücud olarak sen onların 6 saatte harcadığı enerjiyi 15 saate yayabilirsin

• 15 saat şuanda herhangi bir insan vücudu ve beyninin dayanabileceği bir şey değil maalesef gerçekçi olmak gerekirse.

• çalışılmaz

• Dostum burdaki trolleri dinleme kimi eğleniyor kimi kendi yapamadığı için sana da "yapamazsın" diyor. İlk iki hafta biraz zorlanırsın sonra normal bir gün gibi gelir. 10 yıldır cenaze düğün dışında her gün en az 10 saat çalışırım

• Verim almayı vs geçtim imkansız olduğunu düşünüyorum

• çalışılmaz

• Bizim, ortadoğu ülkeleri, arap ülkeleri, akdeniz ülkelerinin en büyük sorunu da bu işte. Günlük 9 saatten sonrası angarya.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.