Şimdi Ara

12 saat çalışıyorum mutlu değilim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tek iyi yanım , tüm paramın bana kalması borcum olmaması.

En huzur bulduğum yanım ise ölümlü olmam.

Siz mutlu musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mutluyum ya da çoğu kez nötrüm. Lakin genel gidişata dair söylemler kaygı vesilesi olmuyor değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Mutluyum ya da çoğu kez nötrüm. Lakin genel gidişata dair söylemler kaygı vesilesi olmuyor değil.

Ülkenin büyük kısmı 12 saat çalışıyor. Mutlu olmak için çok sebep yok

• Haftada kaç gün ?

• haftada 30 saat / 5 gün çalışıyorum ben de mutlu değilim. normal yani kimse mutlu değil.

• haftada 5 gün / 40 saat çalışıyorum hiçbir zaman çok çalıştım diye mutsuz olmadım.insan işini sevmiyorsa haftada 10 saat çalışsın yine mutlu olamaz ama iyi kötü vakit geçirdiğiniz zevk aldığınız arkadaşlar muhabbet falan varsa sizi mutsuz eden iş ya da iş saati değil dünyanın geldiği haldir.adam gelir hiç çalışmıyorum ayda 10 bin dolar gelirim var hayat ne güzel der inanır mısınız?hayat güzel mi gerçekten pozitif bir şey var mı tutunacağımız?bütün dünya mutsuz biz bir de bu ekonomi ile nasıl mutlu olalım eskiden takım falan tutardık maç izlerdik o da yok.f1 izlerdik o da yok basketbol falan her şeyi laçka ettiler.oyun oynardık oyun makinesi kurmak çıkar telefonunundan daha beter bir şey oldu hadi aldık çalışıyoruz ama oynayacak bir şey yok bozmadıkları hiçbir şey yok.kansere mi çözüm bulunuyor yeni icatlar mı var bize umut olacak ne haberi alıyoruz köle haline dönüştük siz gene iyisiniz mutsuzuz diyorsunuz gavurlar var olduğum için acı çekiyorum diyorlar ki bu adamlar bize göre baya varlıklı.bi güzel şey olur ya bu ne?

• command_4 kullanıcısına yanıt

oha omg ben 45 saat çalışıom

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediklerine katılıyorum. yoğun çalışma saatleri vardiya sistemi ve insan bir şey katmayan bir iş. Bunlara da katlanılabilir.

işim bana sosyal hayat , spor ve hobilerimi yapmamı engellediğin de yaşama amacı kalmıyor.

Aklım da aile kurma mal sahibi olma gibi fantezilerim hiç kalmadı.

Sektör ne ?

• Dünyanın altın çağı bitti. Artık amaç mutlu olmak değil hayatta kalmak.

• 72 saat fazla mesain var. fazla mesai ücreti alman gerekir veriyorlar mı?

• Mutlu olsan zaten sıkıntı olurdu bu nasıl hayat birader?

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Ben geçici çalışıyorum , çalışanların hepsi vasıfsız ve muhtaç insanlar. Şirket istemeyen varsa gitsin diyor. Bende ayrılacağım için sorun etmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

Sektör ne ?

çağrı merkezi

Pazarlama mı ? Kurumsal şirket mi ? Bende çağrı merkezine başlayabilirim fakat pazarlama hariç

• timucinkalorifer T kullanıcısına yanıt

beyaz eşya üreticisinin çağrı merkezinde işe yeni başlayanlara eğitim veriyorum, eğitim yokken kalite kontrol yapıyorum.

• işsiz kalıp çaresizlik kafanıza vurduğunuzda ve sizin gibi milyonlarca kişi olduğunu düşündüğünüzde, asgari ücretle bile olsa 12 saatlik çalışmanın dahi büyük bir nimet olduğunu ancak o zaman anlarsınız ama iş işten geçmiş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 9 Mart 2022; 21:6:59 >
  • timucinkalorifer T kullanıcısına yanıt

İş değil bu kölelik. En değerli olan hayatın amacını sorgulayıp gerçeğe ulaşmak hocam. Bir şekilde geçiyor hayat. Ve umarım ki bu acımasız mahluklar parayı ilah edinenler bunun hesabını verecekler

• Battlefield Maşuku B kullanıcısına yanıt

az kaldı hocam ayrılacağım , çünkü 2 ay maaşa ihtiyacım var.

Geliyorum uyuyorum işe gidiyorum. Elbet 8 saatlik iş bulurum.

• dekareme kullanıcısına yanıt

Giderim 0₺.

aile baksam dediğin gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.