selam arkadaşlar 18 yaşımdayım ailem sigara içtiğimi bilmiyor günde 5 6 tane kırmızı marlboro içiyorum sakız falan çiğniyorum sizce üstüm kokuyormudur ailem anlar mı. |
günde 5 6 sigara tane sigara koku bırakır mı?

-
-
hiç mi cevap yok
-
Değişir. Sigarayı söndürüp eve girersen kokar tabi, son sigaranın üstünden bir süre geçmesi lazım ki koku gitsin. Her koşulda uzun vadede 5-6 tane bile içsen kıyafetlerine, ellerine vs o koku sinecek kaçışı yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam geçen gün arkadaşa sigara alıyordum, kasada da Marlboro görevlisi vardı. Marlboro Edge size tanıtmak isteriz dedi anlattı filtre zifir cart curt da ilgilenmediğimden dinlemedim bile. ama dediğine göre koku bırakmıyormuş kıyafet el saç falan. içen birini bulursan bilgilendirsin seni Edge konusunda.
edit: mesela arkadaşlarla oturduğumda eve gidince ailem üstümde sigara kokusu alıyor yani üstelik sen içiyorsun eminim kokusu kalıyordur yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotosikletPilotu -- 9 Eylül 2020; 13:24:43 > -
Ailen içmiyorsa eğer alırlar kokusunu.
Kimi insanın burnu hassas oluyor benim mesela 2. katta dairem, bahçede birisi sigara içse rahatsız olup balkon kapısını kapatıyorum.
-
yapma daha hayatının baharındasın tam alışmadan bırak
-
Olm 18 yasindaysan ailene ne senin sigarandan
Ya biraz aşin kendinizi
18 yaşından sonra sana kimse karisamaz
Babana aynen dediklerimi söyle
Korkma bisey yapamaz yapmaya hakkin yok
Yaşıt sayılırız ilk başta bırakmanı yoksa da ailene içtiğini söylemeni tavsiye ederim. Gizlice içsen bile anlaşılacaktır muhtemelen.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
üstündeki koku 30-60dk arası bir sürede tamamen gitmiş oluyor, sigarayı tuttuğun parmaklarındaki koku 6 saat sonra tamamen çıkmış oluyor.
eldeki koku kolonya ile bile çıkmıyor bir süre kalıcı olarak parmağın sigara kokar ama üstündeki koku kolayca çıkartabilirsin tek yapman gereken bir mahalleyi at gibi koşarak başından sonuna kadar gitmen üstündeki kokuyu çıkartır. (DENENDİ)
ağızdaki koku herhangibir şey yediğinde geçer
-
Kokar tabi 1 tane icsen bile siner.Ailenin bilgisi olsun ailenizden habersiz iş çevirmeyin.
Sigaranın hiçbir faydası yok içme gençliğinin en iyi zamanları doya doya yaşa...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 9 Eylül 2020; 14:21:31 >
Malbora içersen tütün dükkanı gibi kokarsın
Chester var mı hala bilmiyorum ama onun kokusu azdı
Koku istemiyorsan malbora lm camel den uzak dur
iç iç iyi halt yiyorsun. bari biraz adam ol da içiyorum de.
-
1 tane sigara iç ve sigara tuttugun elini kokla
-
Sigarayı ailenin parasıyla mı alıyorsun yoksa kendi paranla mı?Eğer kendin paranla alıyorsan git ailene açık açık söyle 18 yaşında adamsın sana karışamazlar.Ama ailenin parasıyla alıyorsan sıkıntı olabilir.Sorunun cevabına gelecek olursak annen ve baban sigara içmiyorsa 1 tane bile içsen kokusunu alırlar ama sigara içiyorlarsa 5-6 sigaradan birşey olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki parliement koku bırakır mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parlliement hakınnda yorum yapmam doğru olmaz toplasan 3-4 dal içmişimdir
İçtikten sonra hemen eve gidiyorsan her sigara koku bırakır,min 1 saat falan eve girmemen lazım.
İçme kardeşim aklını başına al, ha içeceksen de ailenden sağlam bir dayak ye çünkü hak ediyorsun.
Kardeş bu yaşagelmişsin gizli gizli içmeye uğraşma söyle artık
-
Icme ben birakamiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kendi horlama sesini duymak
- parliament aqua blue
- kızılay forma satan yerler
- yoğurt yedikten sonra ilaç içilir mi
- permatik banyo nasıl kullanılır
- moonwalkers ayakkabı
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- çay bardağı emojisi
- havadan su üreten cihaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X