Şimdi Ara

Günde 10km Yürüyüş İle 1 Ayda Kaç Kilo Verilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
16.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şeker ekmek yok zaten sevdiğim şeylerde değil

Ama ne yiyebilirim sürekli kırmızı et yiyorum sağlıklı değil çok yemek tavuk desem hormonlu daha zararlı.
    Ne yiyebilirim aklıma bişey gelmiyor tüm yemek kültürümüz ya kırmızı ya beyaz et. ikiside zararlı anasını satayım

Onun dışında işte az yiyecem irade sıkıntım yok yürüyüşü baya severim sabah 5km akşam 5km olmak üzere minimum 10km günlük yürüyüş yapacam
    95 Kiloyum boyum 1.8m yani sarkma vs olacak bişey yok eski kilom 77 idi sınav dönemi olduğundan hareketsizlikten ve aşırı yemekten kilo aldım metabolizmam hızlı oda sıkıntı değil ama temmuzda tatile gidecez temmuza kadar en azından 85 olmam lazım

Sizce orta yemek [şeker ekmek yok] 10km yürüyüşle nasıl bir erime gerçekleşir
    tahmin ediyorum ben günde 500 er gram şeklinde veririm

Not:pilav bulgur makarna önermeyin sevmiyorum bu gidişle öğlende kahvaltı gibi yumurta peynir takılacam çünkü kırmızı et kanser sebebi beyaz et hormon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PresidentBerke -- 11 Haziran 2017; 23:32:12 >

• Kardeş az yeyip aç gezip standart hayatını yaşasan bile kilo verirsin önemli olan tükettiğinden az yemek önemli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sporu severek yapıyorum zorunluluktan değil hocam.
    85 altına düşeyimde basket yüzme falan gidecem şimdi 95 kiloda aygır gibi yüzmeye gitmem + tatilede bu kiloyla gidersem gerekli operasyonları yapamam
  • ağırlık çalış kas kütlen artarsa fazla kalori yaka vücudun kendiliğinden kaslarını kaybedersin ağırlık çalışmadan kilo verirsen
  • Dominator1088 D kullanıcısına yanıt
    kas kaybı olmaz bende çok protein tüketiyorum ben.

Hocam ama kilo verirken kollar biraz hacimlenebilir 18 yaşındayım kaç kilo dumbell ile çalışayım 2kg var evde yeter mi ?
    her set 15 den 3 set yaparım
  • Sebze yemekleri ve salatalar diyetteyken hayat kurtarir.Cesit cesit salata yapabilirsin tavuklu, ton balikli vs guzel olur hergun yesende bikmazsin tecrubeyle sabitYaninda da diyet kola veya ayran.Sebze yemekleri olarak da kabak ,patlican, domates artik ne varsa dograyip turlu yapabilirsin sarimsak,sogan, salca ve zeytinyagi katip pisirirsen daha guzel olur. veya ispanak, brokoli, karnibahar yapabilirsin yine haslayip uzerine yogurt dokebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne demek et zararli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • offf bıktım la bu sınav yüzünden kilo aldım diyenleri.bilader kilo alman için yaktığın kaloriden fazlasını alman lazım.yani tamamen beslenme ile alakalı.cips çikolata börek agzinizdan düşmüyor sonra sınav bana kilo aldırdı.birinizde çok yedim de aldım diyin la

• hocam okuldan eve geliyorum okulda zaten bi hareket yok anca öğretmenler odası ve tuvalete gitme
    evde oturup masada test çözüyorum
    sonuç olarak evin içinde sıkılıp açıkıyorsun annem börekmi yapmış millet 2 tane yiyosa 6-7 tane gömüyordum gidip eti tutku alıp sütle yiyordum üstüne harekt yok yemekleride aşırı yiyince şiştim

Normal zamanda okuldan eve gelince çıkar bişeyler yapardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PresidentBerke

hocam okuldan eve geliyorum okulda zaten bi hareket yok anca öğretmenler odası ve tuvalete gitme
    evde oturup masada test çözüyorum
    sonuç olarak evin içinde sıkılıp açıkıyorsun annem börekmi yapmış millet 2 tane yiyosa 6-7 tane gömüyordum gidip eti tutku alıp sütle yiyordum üstüne harekt yok yemekleride aşırı yiyince şiştim

Normal zamanda okuldan eve gelince çıkar bişeyler yapardım

hacı yiyosun işte bak.hareket mareket alakası yok onları kim yese kilo alır canavar gibi götürüyorsun işte

• Ay Adam kullanıcısına yanıt
    hocam nerdeyse hergün birsürü yiyorum zararlı bu kadarı.

bi gün köfte diğer gün kuşbaşı diğer gün biftek
    e kahvaltı desen sucuk oda et
    her öğünüm kırmızı et oda bağırsaklar için tehlikeli

Beyaz eti bilerek yemiyorum yesem seviyorumda full hormon aşırı zararlı
  • tamam birader diyorum ki günlük hayatımda o kadar yiyen biri değilim sınav stresi ve evin içinde olma zorunluluğundan sürekli tıkınma hareketsizlikten kilo alıyorum
    sınav olmasa o kadar yememde harekette ederim neyse bitti sınav
  • quote:

tamam birader diyorum ki günlük hayatımda o kadar yiyen biri değilim sınav stresi ve evin içinde olma zorunluluğundan sürekli tıkınma hareketsizlikten kilo alıyorum
    sınav olmasa o kadar yememde harekette ederim neyse bitti sınav

ben bogazimi tutamadım suçlu bendim diyene kadar gram kilo veremiyeceksin yaz bunu bi kenara :)

• ben 2.5-3 ayda 18 kilo vermiştim bisikletle.Günde 30 35 km arası yapıyordum
  • Saçma bir başlık. Tamamen ne yediğine göre değişir. Günde 500 kalori açığı oluşturmak haftada 1 kilo yağ yakımına tekabül ediyor. 10km yürümek aşağı yukarı 800 kalori yakar. Aşırı şişman değilsen gayet iyi bir değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The BlackMamba 24 -- 12 Haziran 2017; 0:7:38 >
  • kimse elime boğazını sokmadı birader ben yedim heralde
  • Vegan ol o kadar kafaya takıyorsan ya da vejeteryan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuda -- 12 Haziran 2017; 0:13:54 >
  • quote:

kimse elime boğazını sokmadı birader ben yedim heralde

şöyle diyeceksin işte ondan sonra kilo verme serüvenin başlar.yok sınav vardı yok evdeydim yok kar yağdı vs vs bunlar hep bahanedir bende sınava girdim ama %10 yağ oranim var.forumda acmistim vücudum nasıl diye ama kekolar bu sen değilsin diyip konuyu sildirtti

• 5 km yürüme ile yaklaşık 170 kalori falan yakıyosun,yani yürümeyle falan sonuç elde etme zor görüldüğü gibi. Beslenme + spor yapman lazım.

• YAZIO indir yararını görürsün program yönlendiriyor zaten.

5 km yürüyeceğine 30 dk hiit çalış biraz araştır abartmadan söylüyorum 10 kat daha verim alırsın yürüyüş hiç bir şey değil spor yapmamaktan iyidir gene
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.