Şimdi Ara

günde 1000 dollar bile kazansam 1milyon dolları 7 yıldan önce biriktiremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günde 1000 dollar kazanan bir işyerini kurmam çok zor
    hasbel kader 1000 dollar kazanan bir işyeri kurdum diyelim
    1milyon dolları biriktirmem 84 ay yapıyor
    bu da 7 yapıyor
    ve insan ömrünün yüzde 10 u yapıyor

ÖZET PARA KAZANMAK ÇOK ZOR
    günde değil 1000 dollar kazanmak 100 dollar kazanmak bile zor
    şu an benim imkanım günde 10 dollar para kazanacak sekilde acı

param var iş yapamıyorum karşıma hep kötü insanlar çıkıyor

• günde 10 dollar bile biriktiremiyorum bazen eczanenin bu durumunda
    günde 10 dollar biriktirdim diyelim
    1 milyon dolları kaç senede biriktiriyorum biliyor musunuz?
    100.000 ay yapar
    8333 yıl yapar benim ömrüm zaten 70 yıl
    8000 yıl yaşayabilecek miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 7 Haziran 2019; 23:30:47 >
  • 1000x365=365000

365000x3=1095000

1000 dolar kazanırsan günde 3 yıl falan yapar hocam

yine de çok fazla ya

abi adamlar nasıl milyarder oluyor ulan millet günlüğü 1 dolara çalışırken afrikada

vay arkadaş
  • Turbo yük gemisi al armatörlüğe başla günde bin dollar da kazanırsın euro da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0CBD896D6

Turbo yük gemisi al armatörlüğe başla günde bin dollar da kazanırsın euro da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size dünyadaki herkes 1 milyon dolar sahibi olacak diyen kimdi? Türkiye’ de sadece %1’ lik bir bölüm dolar milyoneri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-530508BB2

Size dünyadaki herkes 1 milyon dolar sahibi olacak diyen kimdi? Türkiye’ de sadece %1’ lik bir bölüm dolar milyoneri.
    Biz 10 milyon 100 milyon dolar demedik ki 1milyon dolar dedik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kazandığın parayı işine yatırırsan günlük kazancın artar. fakat en kısa sürede 1 milyon dollar kazanabilmek için ne zaman para biriktirmeye başlamalısın? Şöyle diyelim, her 10,000 dollar yatırımın için günlük kazancın 100 dolar artıyor. Şu anda her gün 100 dolar kazanıyorsun. Şimdi işi matematiğe dökelim;

t. günde para biriktirmeye başlarsan kaç günde 1 million dollar kazanacağını veren fonksiyon;

f(t) = 1,000,000/[(t.100)/10,000+100]

benim beyin error vardı matematiğim kötü. düzelten olmazsa akşama editlerim belki. o kadar okul okuyorum şunu bile yapamadım..

edit: ya aslında fonksiyonun grafiği doğrusal olduğu için basit orantıdan çözebiliriz bunu. fonksiyon türev falan yapayım dedim de matematik yetmiyor ona.

mesela 10,000. günde başlarsan para biriktirmeye günlük kazancın 200 dollar olur ve 5000 günde biriktirirsin. bir de ilk 10,000 gün = 15,000 günde paran elinde.

20,000. günde başlarsan para biriktirmeye günlük kazancın 300 dollar olur ve 3333 günde biriktirirsin paranı. 20,000+3,333=23,333

görünen o ki ters tarafa gidiyoruz knk

hiç yatırım yapmasan günlük 100tl ile 10,000 günde paran elinde. en iyisi hiç yatırım yapmamakmış.

2:edit bunun fonksiyonunu yazacağım kafaya koydum türevden integralden bir şekilde bulacağım istediğini bu akşam veya yarın akşam bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 8 Haziran 2019; 17:0:7 >

• 15-16 haziran fonksiyon sorularını parçalıyor muyuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • okumayın turbojet linea
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

15-16 haziran fonksiyon sorularını parçalıyor muyuz
    ne parçalaması doğrusal fonksiyonda bile çakıldım bir de fonksiyonlarda iyiyim sanardım
  • Tamam. Türkiye’ de banka hesabında en az 1 milyon dolar olan yalnızca 84 bin kişi var.

• Türkiye yi hesaba katmassak Amerika ve Avrupada yazılımcılara 70 80 bin giriş parası veriyorlar (euro - dolar) bu maaşın artacağını düşünürsek o kadar da zor değil milyoner olmak işini iyi yapmak ve birikim yapmak gerekiyor ha Türkiye yi soruyorsan yakın tanıdık akraban olması lazım

Edit Kanıt İnanmayan linke baksın. 370 bin dolar yıllık . ayda 30 bin dolar ediyor ve bu eski bir tarih!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimkucukbebegim -- 8 Haziran 2019; 17:20:37 >
  • Basit bir konu başlığından yola çıkarak bu konu turbonun konusudur diyebilecek seviyeye ne zaman ulaştım ben yav

• Hocam yük gemisi alıp işleteceksiniz yani başkasının yükünü gemiyle taşıyarak para kazanacaksınız limanlar arası yük taşıyacaksınız
  • sen 1 milyon dolar yapma önce asgari ücretle eczanende 24 saat çalışacak köle bul
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardMuz

sen 1 milyon dolar yapma önce asgari ücretle eczanende 24 saat çalışacak köle bul

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0CBD896D6

Turbo yük gemisi al armatörlüğe başla günde bin dollar da kazanırsın euro da
    Binali yildirimin oglu gibimi diyon yani hocam

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.