Şimdi Ara

Günde 1 Çiğ Yumurta Kilo Yapar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Günde 1 Çiğ Yumurta Kilo Aldırır mı?

Günde 1 çiğ yumurta tüketmenin kilo alımına yol açıp açmayacağı, yaygın bir sorudur. İşte konuyla ilgili bilmeniz gerekenler:

• Yumurtalar protein, sağlıklı yağlar ve vitaminler açısından zengindir. Düşük kalorilidirler ve tokluk hissini artırabilirler.
    • Çiğ yumurta, pişmiş yumurtaya göre daha az kalorilidir. Ancak çiğ yumurta, salmonella gibi gıda kaynaklı hastalıklara neden olabilecek zararlı bakteriler içerebilir.
    • Çiğ yumurta ve süt karışımı, "Rocky" içeceği olarak da bilinir ve genellikle kilo alımı için kullanılır. Bununla birlikte, bu karışımın kilo alımına neden olduğuna dair bilimsel kanıtlar sınırlıdır.
    • Genel olarak, ılımlı miktarlarda (günde 1 veya 2 adet) çiğ yumurta tüketmek kilo alımına neden olmaz. Ancak çiğ yumurta tüketmeden önce salmonella riskinin farkında olmak önemlidir.

Sağlıklı bir kiloyu korumak için dengeli bir beslenme ve düzenli egzersiz şarttır. Eğer kilo vermek veya almak istiyorsan, bir sağlık uzmanına danışman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yapmaz
  • Bizzat uyguladığım, büyük bir bardak ılık sütü içine 1 adet yumurta ve 2 kaşık bal ile olan karısımımı öneririm. Kilo yapar veya yapmaz diyemem ama mutlaka faydasını görürsün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freut Mich

Bizzat uyguladığım, büyük bir bardak ılık sütü içine 1 adet yumurta ve 2 kaşık bal ile olan karısımımı öneririm. Kilo yapar veya yapmaz diyemem ama mutlaka faydasını görürsün..

Kilo yaparsa bırakacağım içmeyi
  • Ben günlük 3 tane yiyorum gram kilo almıyorum. Sende almazsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağırsaklarında kurt çıkabilir dikkat etmek lazım. Ayrıca yumurtanın beyazı protein sarısı sırf yağdır. Sarısını ayıklarsan kilo almazsın
  • 70-80 kalori bi şey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜNDE 7 TAM YUMURTA ZARARLI MI?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çiğ yumurta yeme çok riskli
  • Freut Mich kullanıcısına yanıt
    Dostum bunu ne için önerdin ne faydası var? uygulamak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freut Mich

Bizzat uyguladığım, büyük bir bardak ılık sütü içine 1 adet yumurta ve 2 kaşık bal ile olan karısımımı öneririm. Kilo yapar veya yapmaz diyemem ama mutlaka faydasını görürsün..

Yumurtanın çiğ olduğunu varsayarak soruyorum bakteri veya kurt oluşumundan korkmuyor musun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.