Bildirim
güncelleştirmeler ile ilgili sorun
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncelleştirmelerden birşey olmaz korkma.. Hata vermediği sürece korkma.. _____________________________ Bakırköy'den Kaçtım, Mutluyum...
eski nick, miller!!! -
çok saol bnde korktum bişey oldu diye
_____________________________ -
işletim sistemin lisanslı değilse sadece ilk 3 güncellemeyi yapabilirsin. diğer güncellemeler için sürekli uyarı verir ve yapmak istesende yapamazsın. Bundan kurtulmak için BİLGİSAYARIM > Mouse Sağ Tuş > Özellikler > Otomatik Güncelleştirmeler > En Altta Bulunan OTOMATİK GÜNCELLEŞTİRMELERİ KAPAT işaretle bir daha bu uyarıyı almazsın. Ama Lisanslamanı tavsiye ederim. Lisansladıktan sonra her türlü güncelleştirmeyi yapabilir. Explorer7, Media Player10 (Orijinal) vs. gibi uygulamalardan faydalanabilirsin. Eğer Lisanslı işletim sistemi kullanıyorsan zaten diyeceğim birşey yok. _____________________________ AşK DeDiĞiN KoCa BiR YaLaN, RüyaNDa GöRSeN iNaNMa!!!
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil sorunu
- kablolu yazıcıyı kablosuz yapma aparatı
- bios şifresi nedir
- kasa çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor
- prizden ses gelmesi
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- mobil internet çekmiyor ne yapmalıyım
- oem ne demek
- bilgisayardan ses gelmiyor
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler