Şimdi Ara

Güncel Kurye Kazançları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araçlı veya motorlu kuryeler günde 8-9 saat çalışırsa tahminen ne kadar kazanır?

Hb trendyol getir arasında çok fark olur mu?

• Cevabını merak ettiğim bir konu. up.

• Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 100K+ Ama haftasonu da çalışıyorlar ve günde 12 saat falan çalışıyor

• herhangi bi kurye size ne rakam söylüyosa onun yarısından azcık fazla kazanıyodur. sebebi şu: Türkiye'de erkeğin değeri maddiyat ile ölçüldüğü için kuryeler yaptıkları kâr yerine sadece gelir kısmını söylüyorlar maaş olarak. bu mantıkla benim 250-300 bin falan maaş alıyorum demem lazım. çünkü şirketin benim için devlete ödediği vergi, benim için ayakta tuttuğu ofis, yemekler, servis ücreti, bedava verdiği cep telefonları laptoplar, iş seyehatlerim için ödediği otel uçak havaş ve harcırah paraları vs hepsini toplayınca akıl almaz bi para çıkıyo ortaya.

kuryeler de o hesap. her yerde yalan yanlış rakamlar söylüyolar. tamam az kazanmıyolar ama gene de yalan söylüyolar alenen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 21 Temmuz 2025; 18:21:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsaewq D kullanıcısına yanıt

kar mı 100k+

• Şu an en iyi moto kuryelik trendyol go’da yapılıyor. Sonrasında yemeksepeti var ama çok büyük bir fark yok çalışma olarak benzerler. Kazanç olarak da birbirlerine çok yakınlar. Hesap ise tam olarak şöyle: paket başı her şey dahil brüt kazancın ortalama 90 TL’dir. Bölgene göre değişmekle birlikte 8-9 saat aktif çalışmayla 35-40 paket atarsın. 38 paket diyelim. Yani 8-9 saat çalışmayla ortalama 3400-3500 TL günlük brüt kazanç elde edersin. Gider hesabını da şöyle yaparsın: toplam brüt gelirinin (en az) %40’ı gider olarak hesaplanır. Yani sana net en fazla ortalama 2000-2200 tl kar kalır. Bu %40 minimumdur ama bilgin olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanryco kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgilendirme için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

express kargolar daha mı az kazanıyor

• ornitolog kullanıcısına yanıt
    O konuda bilgim yok. Esnaf moto kuryelik için bu bahsettiklerim. Express kargo dediğin arabayla yapılansa onların brüt kazançları çok daha fazla ama giderleri hakkında bilgim yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ben hepsijetin XL deposunda çalışmıştım 2 ay önce orada kendi kamyonuyla dağıtım yapan adamlara sabit 120k veriyorlar ama araba mazotu ve yanında çalıştıracağın kurye ( o kuryenin günlüğü 2000 bu arada ) adamlara çok az kalıyor

• Ulpro kullanıcısına yanıt

La sen hani yazılımcıydın 

bir de ciddiye alıp konuştum😂🥷

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online satış sitelerine ucuza kargo hizmeti veren firmalar, kuryelere ve diğer masraflara ödeme yaptıktan sonra ellerine ne kalıyor merak ediyorum.

• Yevmiyeci olarak öylesine belirli bir süre , kendi gerçek işim değil

İster ciddiye al ister alma senin ciddiyetin mi benim umurumda sence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.