![]() Üretmek isteyene bilgisayar, klavye bahane. Hayatında bir şey üretemeyenlerin bile daha süslü setup'ları var. Etkilendim. |
Gülse Birsel'in Bilgisayar Setup'ına Bakın

-
-
Ben daktilo ile yaziyordum zamaninda. Simdi de keep notlara yaziyorum. Cok acayip hikayelerim var. Exxene satacagim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiyedeki nadir kadın komedi oyuncularından biri.Yaptığı işleri severim.GAG programından beri takip ediyorum...
Tamam bazen basit en iyidir diyoruz da, paran varsa dünyaya 50 kere gelmeyeceksin; biraz kalite kokan nesnelere para vermeden yaşamak da mantıksız. Çünkü pahalı veya ucuz fark etmeksizin, hayattan aldığın zevki maksimuma çekebiliyorsan, işte o hayat yaşanılır. O bilgisayarın ekranı adamın gözünü yorar, halbuki ufak ama 4k ekranlı bir ekrana bak bakalım aynı şeyi mi göreceksin. 2k bile o boyutlarda çok fark ettiriyor ve çok da aşırı pahalı değiller.
Fakir edebiyatı bir yere kadar...
-
Bu karı niye yaşlanmıyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benimde işim sevgilim olsa bende üretirim.
açım intihar düşünüyorum adam bana üret diyor. bişey derdim de banlanırım.
-
Setup yazinca asiri marjinal kulturlu entellektuel gözükmüşsün masallah.sakin turkce kelime kullanma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 10 Eylül 2021; 17:10:59 >
Laptop thinkpad'e benziyor yeryüzünde üretilmiş en kötü cihaz :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Huan8Tamam bazen basit en iyidir diyoruz da, paran varsa dünyaya 50 kere gelmeyeceksin; biraz kalite kokan nesnelere para vermeden yaşamak da mantıksız. Çünkü pahalı veya ucuz fark etmeksizin, hayattan aldığın zevki maksimuma çekebiliyorsan, işte o hayat yaşanılır. O bilgisayarın ekranı adamın gözünü yorar, halbuki ufak ama 4k ekranlı bir ekrana bak bakalım aynı şeyi mi göreceksin. 2k bile o boyutlarda çok fark ettiriyor ve çok da aşırı pahalı değiller.
Fakir edebiyatı bir yere kadar...
bilgisayar ekraninin kotu oldugunu nereden cikardin, ips panele benziyor. Hem luks harcamalarini bilgisayar yerine farkli yerlere harcadigina eminim. Herkesin zevk anlayisi farkli
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozanbey86
Laptop thinkpad'e benziyor yeryüzünde üretilmiş en kötü cihaz :)Yok artık, Thinkpad serisi efsanedir yılların bilgisayarı
Süslü bilgisayarı olanlara laf atmak için açılan boş bir konuya benziyor 😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Boşver bu yıkık sürüsü anlamaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
her yerini yaptırdı çünkü millet gibi egzoz gazı içeren tütün ürünleri de tüketmiyordur .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E878AD58 -- 10 Eylül 2021; 23:58:56 > -
laptobun klavyesi mi bozuk niye klavye takmış
-
Türkçesi ne? Söyle de öğrenelim.
-
Üretmek dediğin domates kadar bile fayda saglayan bir sey değil ki?
Tanrı vergisi bir senaryo yazma yeteneği var bu kadının tamam eyvallah ama maddi dunyada ortaya çıkan şey bir ürün değil aslında bir hizmet ve hizmet temel degerlerden degil
Yarin bir gun savas olsa ve kaynaklar cok degerlense bu uretim dedigin seyin 1 avuc bugday kadar anlami olmaz eglence sektörü koca bir karadeliktir verilen emege değmez
Futbol vs hele tam saçmalık
kadın ne anlasın bilgisayardan microsoft word açan tost makinasında bile olsa takar klavyeyi yazar
Setup nedir ben anlamadım .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamen boş edebiyat. Marjinal olma çabaları. Setup a para harcamaz gider bir tane göz kalemine 15-20bin lira para verir. Gider bıdı bıdı yapar sonra bir çantaya 100bin lira para harcarlar. Bu yaşında nasıl bu kadar genç görünüyor sanıyorsunuz. Kadının heryeri para ile güzelleşmiş. Doğal beslenmeden mi saniyorsunuz. Full+full estetik, modifiye.
Asıl tam tersi, madem işin bu. Kullandığın ekipmanların da kaliteli ve iyi olması kötü bişey değil ki.
Haaa minimal yaşamı tercih eder. Onu anlarım ama bununki reklam tamamen. Minimal yaşamla alakası yok.
Amacınızı anlamadım , neyi kanıtlamak istediniz?
benimde işim sevgilim olsa bende üretirim. açım intihar düşünüyorum adam bana üret diyor. bişey derdim de banlanırım. |
Tamam bazen basit en iyidir diyoruz da, paran varsa dünyaya 50 kere gelmeyeceksin; biraz kalite kokan nesnelere para vermeden yaşamak da mantıksız. Çünkü pahalı veya ucuz fark etmeksizin, hayattan aldığın zevki maksimuma çekebiliyorsan, işte o hayat yaşanılır. O bilgisayarın ekranı adamın gözünü yorar, halbuki ufak ama 4k ekranlı bir ekrana bak bakalım aynı şeyi mi göreceksin. 2k bile o boyutlarda çok fark ettiriyor ve çok da aşırı pahalı değiller. Fakir edebiyatı bir yere kadar... |
Yok artık, Thinkpad serisi efsanedir yılların bilgisayarı |
Setup yazinca asiri marjinal kulturlu entellektuel gözükmüşsün masallah.sakin turkce kelime kullanma
|
Türkiyedeki nadir kadın komedi oyuncularından biri.Yaptığı işleri severim.GAG programından beri takip ediyorum...
|
Cahilliğin kitabını yazmışsın tebrıkler. |
Üretilmiş en kötü beyin de sende mevcut. Thinkpad hiç tartışmasız dünyanın en iyi laptop serilerinden. Veledler alıp oynasın diye de üretilmedi. Sen MonSteR PulSaR moRuQ diye avutabilirsin kendini. |
Bu karı niye yaşlanmıyo |
bilgisayar ekraninin kotu oldugunu nereden cikardin, ips panele benziyor. Hem luks harcamalarini bilgisayar yerine farkli yerlere harcadigina eminim. Herkesin zevk anlayisi farkli |
Benzer içerikler
- vermicem vermicem diyen kadın kim
- pvc kapı kilitli kaldı nasıl açılır
- ailelere soyadları neye göre verilmiştir
- katkılı kubar
- laf sokucu sözler
- prompt mühendisliği
- dc açıldı mı
- ets2 türkiye haritası
- black friday 2025
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X