Şimdi Ara

Chuck'ın unutamadıgınız bir bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
2
Favori
7.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • illa unutamadıgınız bı sey degıl bir kısa bir kareside olabılır

• Chuck'ın babası kaçırılıyordu,Chuck onu kurtarmaya gidiyordu ekibin itirazına karşı orada üs te hazırlanırken arka fonda luisa's bones diye bir müzik çalıyordu.O sahne çok iyiydi.

sarah'nın olduğu her sahne bir de

• hangi bölümdeydi hatırlamıyorum ama Sarah'la baya baya trende tatile çıkmışlardı ve sonunda feeling good çalıyordu o son sahne baya iyiydi ve bölümde tabi :)
  • Morganın sacının uçlarını sarıya boyattigi bölüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sarayla tüm ajanlık işlerinden kaçmaya karar verip trende gördükleri suçlulardan sonra son işimiz diyerekten karı koca taklidi yapmaları.
    orda sarah ın harr harr yaptığı sahne

• bir çeşit gaz mı ilaç mı ne almışlardı. Kimse birbirine yalan söyliyemiyordu çok gülmüştüm hangi bölüm olduğunu bilen varsa söylesin bir daha bakarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müşteid

Morganın sacının uçlarını sarıya boyattigi bölüm

Bunu yazmak için gelmiştim
  • Çok uzun zaman önce izledim şuan adını hatırlamıyorum. Bu Chuck ın yanındaki ajan eleman varya sert olan.
    Bu kaçırılmıştı sonra tam hatırlamıyorum işte bu adam sanırım Buy More da çalışan 2 komik elemanı aramıştı çöp kutusundayım demişti. Buy More deki elemanda o çöp kutusunu biliyorum demişti
  • Cok özledim Chuck'ı . Hala düşündügümde içimde buruk bi heyecan oluyor .

2.sezon 19.bölümde arkadaşın dedigi gibi Luisa's Bones'un caldıgı ve sonunda babasını fulcrum götürürken dady's gone çalıyor fonda .
    3.sezonda chuck ile sarah ın tren garında ayrılışı sarah'ın bakışları
    2.sezon 16.bölüm chuck'ın sarah a orion'u bulacagım ve bunu kafamdan cıkaracagım dedigi Bloc Party - Signs şarkısının eşlik ettiği kısım
    2.sezonda Morgan'ı kurtarmak için binbir zahmet çektigi bölümün finalinde Jefssterin Africa sarkısı unutulmaz anılarımdı. Şaka maka bu diziyle büyüdüm ya..
  • Gerçekten çok güzel bölümleri var ama aklıma getirdiniz gerçekten çok güzel bölümlermiş. Tren bölümü gerçekten çok iyiydi. 4. sezon'un sezon finali de güzeldi. Yalan söyleyemedikleri bölümde gerçekten güzeldi. Ama tekrardan izlesek 10 bölüm daha çıkar en sevdiklerimiz arasında. Ama şimdi hatırladım Awesome'un bekarlığa veda partisi süperdi.
  • Hangi birini söyleyim

You are special boy Chuck.

• 2. sezon 1. bölümün en sonunda Chuck adamı yakalatınca adamın Casey'ye Chuck'ı işaret ederek. "Patronunuz çok iyi." demesi.
  • Çok var la. Chuck güzeldi yahu.

Şu shaw'ı vurduğu bölüm iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Çok var la. Chuck güzeldi yahu.

Şu shaw'ı vurduğu bölüm iyiydi

Aynı bölümün sonunda Sarah'ın Chuck'a "Shut up and kiss me." dediği sahne.

• Morganın chuckın ajan oldugunu öğrendiği bölüm
  • o kadar çok var ki hangi birini sayayım tek bir mesaja bile sığmaz ancak kendimce hoşuma giden ve çok beğendiğim bölümleri söyleyebilirim

1x7. bölüm
    bryce larkin hakkındaki gerçeği öğrenmemiz ve yaptıklarının chuck'ın iyiliği için olması

1x8. bölüm
    herkesin doğruları söyleten zehri aldıktan sonraki halleri komediydi ama özellikle ellie bartowski'nin halleri bitirdi beni

1x10. bölüm
    bryce larkin'in sürpriz bir şekilde geri dönmesi ve ekibimizin düşmanlarının kim olduğunun ortaya çıkması

2x8. bölüm
    chuck'ın eski sevgilisi jill'in fulcrum ajanı olduğunu öğrendiğinde müthiş bir planla onu tutuklaması

2x13. bölüm
    tüm mahallenin fulcrum ajanı çıkması ve chuck üzerinde test yapmaları sonra da casey'in kelepçeden kurtulup chuck ve sarah'ı kurtarması

2x16. bölüm
    gizli görevde çalışan ajanın bizimkileri satmaması ve chuck'ın orion'ı bulacağım demesi ve o an çalan müzik

2x19. bölüm
    chuck'ın babasının "orion" çıkması ve kaçırılmasının ardından chuck'ın babasını kurtarma girişimleri ve çalan luisa's bone parçası ve daha sonra daddy's gone parçası

2x20. bölüm
    "morgan hareketi"

2x21. bölüm
    chuck'ın babasını kurtarma operasyonu fulcrum'ın alt edilmesi

2x22. bölüm
    ellie bartowski'nin gelinlikle muhteşem görünmesi düğünün muhteşem olması jeffster mr roboto parçasını söylemesiyle birlikte casey ve adamlarının chuck sarah ve larkin'i kurtarmaya gelmesi ve en sonunda intersect 2.0

3x4. bölüm
    "awesome" un ajan sanılması ve chuck'ın "sarah" rolünü üstlenmesi daniel shaw'ın ortaya çıkışı

3x8. bölüm
    sarah'ın gerçek ismini öğrenmemiz chuck'ın bir bölümlüğüne de olsa serseri bir katili canlandırması ve en sonunda caseyin mükemmel atışı

3x10. bölüm (11 de olabilir yanılıyorsam düzeltin)
    casey'in gerçek kimliğinin ortaya çıkması ve ailesi olduğunu öğrenmemiz, chuck'ın özel hapı alınca hislerini bir kenara bırakarak saldırması ve az kalsın adamı öldürecek olması

3x13. bölüm
    bölümün kahramanı morgan'dı dövüş filmlerinine olan hayranlığa bir işe yaradı ve shaw'ın hain olduğunu öğrendiler ve sonrasında chuck shaw'ı haklar ve nihayet chuck-sarah birbirlerine kavuşur

3x17. bölüm
    orion'ın dönmesi, shaw'ın intersect yüklemesi

3x18. bölüm
    general dahil bütün ekibin tutuklanması orion'un ölümü

3x19. bölüm
    chuck ve ekibinin ring oluşumunu çökertmesi chuck'ın intersecte karşı nasıl bağışıklık kazandığını öğrenmemiz shaw'ın alt edilmesi ve en sonunda chuck'ın annesinin de önemli mevkilerde birisi çıkması

4x1. bölüm
    sarah ve "sexting" anne bartowski'nin çok çetin çıkması ve daha ilk bölümden o adamı öldürmesi

4x7. bölüm
    düşmanları alexei volkoff'un frost'u kurtarmak için akıllıca bir oyun oynaması sarah ve chuck'ı orion'un gizli üssüne bombalar bağlıyken kapatması, anne bartowskinin chuck'ı koruması için sarah'a söylediği "oğlum sana emanet" sözü ve awesome çiftinin miras kalan arabayla giderlerken arkadaki laptop

4x13. bölüm
    chuck'ın muhteşem kurnaz zekasıyla alexei volkoff'u halletmesi ve annesi ile sarahı kurtarması

4x22. bölüm
    ellie'nin de chuck'ın sırrını öğrenmesi agent x arayışları ve en sonunda o kişinin "alexei volkoff" çıkması

4x23. bölüm
    darth vader müziği eşliğinde morganın volkoff endüstrisine girmesi ve yanındaki mafya babasına sert görünmeye çalışması güzeller güzeli vivian'ın ki kendisi haşmetli volkoff'un kızı olur biricik saraha acımadan kıyması

4x24. bölüm
    çok iyi giden bir sezon finaliydi ta ki son ana kadar chuck'ın sarahı kurtarması için girdiği tüm çabalar ve en sonunda inatçı vivian'ın da sarah'ın iyileşmesi için ikna olması rus özel kuvvet ekibinin bizim ekibi decker ve adamlarından kurtarmak için gelmesi, decker-chuck konuşmaları ve decker'ın sinsi gülüşünden sonra acaba orion hala hayatta mı düşüncesi... tüm bunlar mükemmelken neden morgan'a intersect yükletirsiniz ki

5x4. bölüm
    morganın nihayet intersect'ten kurtulması chuck'ın fotoşok yaparak ya da paint terk usulle kendini morgan diye tanıtması kiralık katil kadın ve adamlarının casey tarafında 2 sn de harcanması

5x5. bölüm
    chuck'ın hacker lakabı (hatırlayamadım) diğer hacker çocukla kapışması ve en sonunda decker pisliğinden kurtulmamız ve tabiki de sarah hem de çıplakken ama sansürlüydü

5x7. bölüm
    şerefsiz shaw'ın geri dönmesi intersect 3.0 muhabbetleri ve chuck'ın shaw'ı bir güzel kandırması ki jeffster sayesinde mümkün oldu ve shaw'ın en sonunda ellie tarafından alaşağı edilmesi

5x13. bölüm (final)
    bunca zaman fulcrum ring volkoff gibi örgütleri bizim ekibin karşısına çıkaran adamın basitçe öldürülmesi, ondan öncesinde chuck'ın deagle ile havaya ateş edip caseyin helikopterini vurması jeffster'ın da tüm gerçekleri öğrenmesi -önceki bölümlerde olmuştu gerçi- herkesin yeni bir hayata başlaması ve ilk sezonun ilk bölümünün bitişiyle finalin aynı olması tek fark sarah'ın hafızası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvaZaa xD -- 6 Temmuz 2012; 0:50:52 >

• Çok var aslında birini seçmek çok zor geliyor. Şu an aklıma gelenler

Chuck'ın Shaw'ı vurduğu sahne.

Babasının yıllar sonra geldiği bölümlerde, babası ajanlarla giderken Chuck durdurmaya çalışıyordu kapı kapanmıştı. Glasvegas'ın şarkısı calıyordu.

Sarah Chuck'a kaçmayı teklif ettiğinde Chuck'ın ajanlığı seçip Sarah'yı terk etmesi.

Chuck'ın "aman tanrım babam orion dediği sahne

• İlk öpüştükleri sahne.

s01e09 dk:37
  • son sezonun ilk bölümüydü galiba chuck ın kabloları kopartıp binadan kaçarken camdan atlaması ve arabanın yetişmesi ordaki müzik filan bayağı etkilemişti beni
    zaten baştan aşağı efsane dizi ilk aklıma bu geldi

tabiki ilk bombayı çözüşü var

Sarah yı ilk gördüğünde morgan ın vicki vale demesi üzerine chuck ın vicki vale vicki vicki vale vigiri vigiri vickki vale demesi hala ağzıma dolanır bu söz arada söylerim
    Bryce Larkin ile sarah ın intersect bınasına aynı şekilde girmeside ilgimi çekmişti

edit: yeni sahneler ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteLotus -- 6 Temmuz 2012; 1:04:38 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.