Akıllı kadın. Valla akıllı kadın. O thinkpadler tank gibi, kolay kolay arza yapmazlar, tamir ve bakım masrafları oldukça uygun, yedek parça hemen hemen her yerde bulabilirsiniz. Performans olarak bir çok konuda üzmez. |
Gülse Birsel'in Bilgisayar Setup'ına Bakın (2. sayfa)

-
-
Setuptan kastı anlamadim,bilgisayar eski o mu mevzu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Belki ben bilmiyorumdur fakat bukadının bu sektörde neyden para kazandığıını anlamış değilim yaptığı işlerde iyi değil
-
Bilgisayar setupu ne demek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Setup lafına takan çok olmuş.
Türkçe kullanımını görmediğim için direkt öyle yazdım. Reddit'te çok konusu var; gaming setup, youtuber setup,... Çalışma alanınızı profesyonel mesleğinize göre özelleştirmenizi, kurmanızı ifade ediyor. Harbiden Türkçesi varsa söyleyin çünkü ben bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 11 Eylül 2021; 19:39:0 > -
Setup çalışma ortamı işte. Bileşenler vs. Bu arada thinkpadlerde fiyat aralığı geniş . Kullandığı pc 5k da olabilir 15k da. 20 de. Yaptığı iş zaten word vs çok uçuk bir şeye gerek yok. Nolurdu bi macbook air, huaweininki var güzel modeli aklıma gelmedi. Lenovonun iyi netbookları var.
Çüş, R40e'mi o?
-
Thinkpad E serisi sanırım. Ekranı kapkaranlık, 250-280 nit.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozanbey86
Laptop thinkpad'e benziyor yeryüzünde üretilmiş en kötü cihaz :)Cahilliğin kitabını yazmışsın tebrıkler.
Üretilmiş en kötü beyin de sende mevcut.
Thinkpad hiç tartışmasız dünyanın en iyi laptop serilerinden. Veledler alıp oynasın diye de üretilmedi. Sen MonSteR PulSaR moRuQ diye avutabilirsin kendini.
quote:
Orijinalden alıntı: Huan8Tamam bazen basit en iyidir diyoruz da, paran varsa dünyaya 50 kere gelmeyeceksin; biraz kalite kokan nesnelere para vermeden yaşamak da mantıksız. Çünkü pahalı veya ucuz fark etmeksizin, hayattan aldığın zevki maksimuma çekebiliyorsan, işte o hayat yaşanılır. O bilgisayarın ekranı adamın gözünü yorar, halbuki ufak ama 4k ekranlı bir ekrana bak bakalım aynı şeyi mi göreceksin. 2k bile o boyutlarda çok fark ettiriyor ve çok da aşırı pahalı değiller.
Fakir edebiyatı bir yere kadar...
"Paran varsa" öyle tabi ki.
Ama paran yoksa da "niye arkadaşlarımın 10 bin liralık pc'si var da benim yok" diyerek bunalımlara girmek anlamsız.
Biz teknolojinin saç baş yoldurduğu dönemde yaşadık. Hatta o dönemde "genç" olduk.
O günleri bizzat gördüğüm için şu an kullandığım core2duo sistem gayet yeterli geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaxPayne87
Türkiyedeki nadir kadın komedi oyuncularından biri.Yaptığı işleri severim.GAG programından beri takip ediyorum...Bir keresinde GAG’ın açılımını sormuştu programda , cevapları bize gönderin demişti.
Bir sonraki bölümde kazanan cevap Güldüren Anlık Görüntüler olarak ilan edilmişti.
Tabi şimdi düşününce çok saçma lakin o zaman vay be diyordum demek ki manası buymuş :), tabi çocuğuz İngilizce falan olacağını hiç düşünmüyordum :))
Ben ingilizce birşeyin kısaltması diye tahmin ediyordum o zamanlar.Türkçe isim bulmak iyi fikirmiş.
Ben Gülse birselin sunumuna ve konuşma metinlerini seviyordum.Onuda cenk durmazel yazıyormuş...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok zaten İngilizce ama programda öyle ilan edilmişti o zamanlar için, yani Türkçe olarak öyle bir açıklama seçmişlerdi özetle
Sizin dediğinizi anladımda.
Ben o zamanlarda da yabancı bir programın benzeridir diye düşünüyordum.Güzel programdı şimdi TV de en ufak markayı blurluyorlar sponspor olmadıktan sonra.Eskiden reklamları bile zevkle izlettiren programdı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 12 Eylül 2021; 16:13:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozanbey86
Laptop thinkpad'e benziyor yeryüzünde üretilmiş en kötü cihaz :)Güzel cihazdır thinkler ama pahalı hep
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndlaptobun klavyesi mi bozuk niye klavye takmış
kullandığı İngilizce klavyeli notebook , ondan dolayı yazarken Türkçe karakterli harici klavye bağlamış
Napalım? Gta5 açıyormu pc? D.h (burası donanım forumu) de şöyle yokluğu varlık gibi destekli konulardan tiskiniyorum. Burda sıradan pcsi olan bi kullanıcıyla bu kadının yaşam standartları bi karşılaştır bakalım. Konunun özeti; şükredin yoksa geberin.
quote:
Orijinalden alıntı: nstbdmnBir keresinde GAG’ın açılımını sormuştu programda , cevapları bize gönderin demişti.
Bir sonraki bölümde kazanan cevap Güldüren Anlık Görüntüler olarak ilan edilmişti.
Tabi şimdi düşününce çok saçma lakin o zaman vay be diyordum demek ki manası buymuş :), tabi çocuğuz İngilizce falan olacağını hiç düşünmüyordum :))
Alıntıları Gösterben o sonraki bölümü kaçırmıştım. şimdi 21 yıl sonra öğrendim sonunda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Huan8Tamam bazen basit en iyidir diyoruz da, paran varsa dünyaya 50 kere gelmeyeceksin; biraz kalite kokan nesnelere para vermeden yaşamak da mantıksız. Çünkü pahalı veya ucuz fark etmeksizin, hayattan aldığın zevki maksimuma çekebiliyorsan, işte o hayat yaşanılır. O bilgisayarın ekranı adamın gözünü yorar, halbuki ufak ama 4k ekranlı bir ekrana bak bakalım aynı şeyi mi göreceksin. 2k bile o boyutlarda çok fark ettiriyor ve çok da aşırı pahalı değiller.
Fakir edebiyatı bir yere kadar...
Thinkpad o bilgisayar, en ölüsü bile günümüz bilgisayarlarından daha kalitelidir genel kullanım konusunda. Üstelik bu yeni nesillerden. Kullanmayan bilmez Thinkpad kalitesi ve konforunu. Öyle 500 cigolayt ram koydum 300 çekirdek işlemci koydum bitti gitti değil bilgisayar olayı. Kaliteyi kullanan bilir.
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B3097644 -- 12 Eylül 2021; 23:0:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X