Şimdi Ara

Güle Güle Good bye D Smart (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
6.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dostum o 3. madde eskiden taahütün bitince istersen kutuyu satın almak için ödenen fiyattı ama doğana güvenilmez ne yapacağı belli olmaz. Ben 25 Tl.lik uydu alıcıya peşin olarak 250 Tl verdim ki bir daha ücret ödenmiyecekti. Zaten alırkende pek inanmamıştım ama avrupa kupası maçlarını seyredicem diye diginin 1 yıllık ücreti kadar bedeli 4 yıl uefa maçları için değer diyerek aldım. Sonradan uefa maçları paralı olacak denince 199 Tl.lik full paket aldım bu seferde uero futbol kanalı full pakete dahil değil dediler. Anlıycağın bunların Allah 1 sözüne bile şüpheyle bakmak lazım. Eğer bulunduğun yerde kablo tv şebekesi varsa d-smarta hiç bulaşma teledünya al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

@Symplegad

Dostum o 3. madde eskiden taahütün bitince istersen kutuyu satın almak için ödenen fiyattı ama doğana güvenilmez ne yapacağı belli olmaz. Ben 25 Tl.lik uydu alıcıya peşin olarak 250 Tl verdim ki bir daha ücret ödenmiyecekti. Zaten alırkende pek inanmamıştım ama avrupa kupası maçlarını seyredicem diye diginin 1 yıllık ücreti kadar bedeli 4 yıl uefa maçları için değer diyerek aldım. Sonradan uefa maçları paralı olacak denince 199 Tl.lik full paket aldım bu seferde uero futbol kanalı full pakete dahil değil dediler. Anlıycağın bunların Allah 1 sözüne bile şüpheyle bakmak lazım. Eğer bulunduğun yerde kablo tv şebekesi varsa d-smarta hiç bulaşma teledünya al derim.

Dediklerine katılıyorum euro futbol kanalını full pakete dahil etmediklerinde çok büyük tepki topladılar ama bi türlü geri adım atmadılar,yaptıkları üçkağıtçılığın alası ama ülkede kimse hiç bir şeyin hesabını sormuyor ki,isteyen istediği gibi fiyat çekiyor kullanıcıyı magdur ediyor,Dsmart tıda böyle digitürk'de al birini vur ötekine,aslında hiçbirini kullanmayacaksın,almıyacaksın ama mecbur bıraktırıyorlar en azından şampiyonlar liğini bile seyredemiyoruz normal Uydu ile Star'da, hemen şifreliyorlar Uefa maçları zaten öyle..Bi yerde bu üçkağıtçı platformlar ihtiyaç haline getiriliyor..

• yorumlardan anladığıma göre sende d-smart'a bulaşmışsın. Dediğim gibi kablotv şebekesi varsa HD teledünya al şampıyonlar liginide sinemalarıda rahat rahat seyredersin.
  • Keşke verselerde alsak 5 ay önce başvurdum teledünya'ya hem internet hem teledünya için ama yan binalarda olmasına rağmen bize vermediler neymiş belediye kazı yapılmasına izin vermiyormuş, onların işindende hiç bir şey anlamadım...
  • dsmart bence cine5 ve teleon gibi olcak , yani musteri ulamadikca kaliteyi dusurcek , eski ve kotu filmler yayinlicak, ucuz belgeseller satin alcak, ve kalite dusuk olcaktir, ama yayina devam edecektir
  • @Symplegad

Dostum sende bahtsız bedevi gibisin her yerde sorun. Yan binada varsa ordan kablolama yapıp kendi evine çeksene, olmaz derlerse yan komşunun adresi üzerine açtır aboneliği.
  • quote:

@Symplegad

Dostum sende bahtsız bedevi gibisin her yerde sorun. Yan binada varsa ordan kablolama yapıp kendi evine çeksene, olmaz derlerse yan komşunun adresi üzerine açtır aboneliği.

Evet biraz şanssızım galiba bende öyle düşünüyorum,yan binadan nasıl çekerim ki şebeke falan gerekiyormuş bina içi tesisat falan gerekiyor vs... Yetkili şubat ayında bi daha aramamı söylemişti yeni projeler kapsamına falan aldık dedi, belkide başından savdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symplegad

quote:

@Symplegad

Evet biraz şanssızım galiba bende öyle düşünüyorum,yan binadan nasıl çekerim ki şebeke falan gerekiyormuş bina içi tesisat falan gerekiyor vs... Yetkili şubat ayında bi daha aramamı söylemişti yeni projeler kapsamına falan aldık dedi, belkide başından savdı

dostum şöyleki yan binanın hepsi kablolu tv'mi kullanıyorki ? şebeke falan sorun çıkarmışlar. Binalar bitişikse 1 duvarı delmen gerekecek 0 da binanın durumuna göre 30-40 cm lik bir duvar delmekle kablo sizin binada geriye eve çekmek kalıyor.

• Öyle değil dostum tamemen bitişik değil arada bir sokak var,yoksa dediğin gibi olsa tabi olabilir..
  • anca gitti gider
  • Digitürk kullanan arkadaşlar bence Dsmart'a güleceklerine ödeyecekleri yeni yağlı faturalara konsantre olsalar bence daha iyi olur 321 Milyon dolar karamemet'ten değil sizlerden çıkacak
  • bu şartlarda hala dsmart alan varmı hayret ediyorum
  • Dostum arada 1 sokak varsa o iş olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: Symplegad

Digitürk kullanan arkadaşlar bence Dsmart'a güleceklerine ödeyecekleri yeni yağlı faturalara konsantre olsalar bence daha iyi olur 321 Milyon dolar karamemet'ten değil sizlerden çıkacak

Diginin aradaki farkı üyelerden çıkaracağı kesin ama geçen hafta onay aldığım ekipman teslimini hala servise bildirmemişler. Neden diye sormak ve yeni fiyatları öğrenmek için aradığımda güncel fiyatı söylediler. Sonra bana teklif edilen ve kabul etmediğim fiyatı söyleyince " o zaman kabul etseydiniz " dedi. Bende tamam o zaman kart işlemimi hızlandırım dedim bir anda "teklif edilen fiyattan üyeliğinizi yapabilirim" dedi. Bende daha önce bana teklifi yapan kişinin beni aramasını istedim. Bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 19 Ocak 2010; 12:41:48 >

• @dangeraus dostum teklif edilen fiyat demişsin ama rakam belirmemişsin çok merak ettim yeni fiyatı şimdi
  • dostum turksat üzerinden modullu kullanıyordum, 03.01.2010 da sözleşmem bitecekken 34,90 fiyat verdiler ve 1-2 ay ücretiz seyredersiniz dediler. Bende ihale durumu ve eutelsat üzerinden hd seyretmek istemem nedeniyle kabül etmemiştim. Dün aranmam için kayıt oluşturdular ama daha geri dönüş olmadı.
  • Merhaba,

Hem Digitürk hem de D-Smart kullanıcısıyım.

Digitürk'ü sadece Ligtv yayını için kullanırken, D-Smart'ı ulusal kanallar ile UEFA Avrupa Ligi ve sinema kanalları için kullanıyorum. D-Smart yayınlarından son derece memnunum. Açıkcası Ligtv olmasa Digitürk ile kesinlikle işim olmaz; yayın kalitesi D-Smart'ın yanından geçemiyor. Yılda Digitürk'e sadece Ligtv izlemek çin 600 TL öderken D-Smart'a full paket için (tüm ulusal kanallar, Avrupa ligi ve Şampiyonlar ligi maçları, sinema kanalları, belgesel kanalları, erotik yayın kanalları vs.) sadece 100 TL ödemiş olmam da cabası. Şimdi son ihaleden sonra Digitürk'e şu an ödediğimden daha da fazla ödemem söz konusu olabilir. İnanılır gibi değil...
  • @RELION180

Dostum bende 2 dijital platformu kullanıyorum. Aynen senin gibi digiyi modullü üyelikle lig tv için d-smartıda avrupa maçları için aldım. Yalnız belirttiğin fiyatlarda yanlışlık var diye düşünüyorum. digiye 600 tl yıllık normal (aylık 50) fakat full paket + spor paketli d-smart'a yıllık 100 tl yanlış ( aylık 8,35). Ben 2008 öncesi aboneyim cihaz alarak seyrediyorum ve full paket aldım 199 tl yıllık fiyatla ama avrupa maçlarını seyredemiyorum.

Açıkcası merak ettim nasıl oluyor, benle ve forumdaki arkadaşlarla bunun nasıl olduğunu paylaşabilirmisin ?
  • @dangerous niye o kadar çok be kardeş? 50 lira çok değil mi?
    Bu arada d spor 60 kişiden 40 ı işten çıkarılmış. Haklılar birşey kalmadı ki spor kadrosu olsun.
    http://internethaber.com/news_detail.php?id=228693
  • Ben de D-Smart' ın ilk kullanıcılarındanım; 100 TL verip full paket almıştım, kampanya dahilinde ve Euro Futbol kanalı dahildi. Zaten olmasaydı almazdım, Avrupa Ligi maçları için o parayı nakit olarak vermiştim. Aylık herhangi bir ödemem yok... Ama şu an fiyatlar nasıldır, açıkcası bilmiyorum ama yine de Ligtv paket fiyatının çok uzağında olduğuna eminim; teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

@dangerous niye o kadar çok be kardeş? 50 lira çok değil mi?
    Bu arada d spor 60 kişiden 40 ı işten çıkarılmış. Haklılar birşey kalmadı ki spor kadrosu olsun.
    http://internethaber.com/news_detail.php?id=228693

dostum o parayı ve daha fazlasını veren var aylık olarak digiye.

Haklısın dsporun yayınlıyacak maçı kalmadığı için elemana ihtiyaçları olmayacak. Bankasya ligi 4 ay sonra bitiyor, avrupa kupası maçlarıda 2011'e kadar dsmartta diye biliyorum yani bu sene o da son. Yani takımlarımızın performansına göre belki 4 belki 10 maç yayınlıyacaklar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.