Ben de D-Smart' ın ilk kullanıcılarındanım; 100 TL verip full paket almıştım, kampanya dahilinde ve Euro Futbol kanalı dahildi. Zaten olmasaydı almazdım, Avrupa Ligi maçları için o parayı nakit olarak vermiştim. Aylık herhangi bir ödemem yok... Ama şu an fiyatlar nasıldır, açıkcası bilmiyorum ama yine de Ligtv paket fiyatının çok uzağında olduğuna eminim; teşekkürler...
Eğer 100 Tl.ye hem full paket hemde euro futbolu aldıysan iyi, bendeki full pakete spor paketi yok. Yalnız şunu unutmamak lazım d-smart ilk başta cihaz satarken iyi para kazandı. 3 sene önce 25 Tl etmeyen kutuya 250 Tl verdim. 3 ay önce 299 Tl.ye hd uydu alıcısı aldığımı göz önünde bulundurursak baya bi kazık yemişim veya yemişiz.
@dangeraus anladığım kadarıyla sen normal dsmartta kullandın HD smartta kullanıyorsun galiba, SD yayınlarda HD Smart nasıl? Hdmi bağlantı scart bağlantıya göre fark ediyor mu ? Bende normal Next Dsmart var tam olarak görüntü kalitesi beni tatmin etmiyor HD Smart almaya değecek bi fark var mı ?
dostum ben sd kullanıyorum hd'ye geçmek için müşteri hizmetleriyle konuştum ama ihale alamadıkları için HD kanallara ağırlık verip sinema ve tematik kanallarla öne cikacakları için iyi fiyatlı teklif verirlerdiye düşünmüştüm. Fakat teklif ve tutumlarını görünce d-smart diye bişey kalmaz diye düşünüyorum.
Şununda söyleyim evde ayriyeten botech bt-100HD reciver var full hd tvde HDMI kablo ile sd yayınlarda bile fark yaratıyor şu anda sadece turksatta yayın yapan teledünya info kanalını seyredebiliyorum onda çok daha güzel görüntü var.
quote:
Orijinalden alıntı: dangeraus
quote:
Orijinalden alıntı: RELION180
Ben de D-Smart' ın ilk kullanıcılarındanım; 100 TL verip full paket almıştım, kampanya dahilinde ve Euro Futbol kanalı dahildi. Zaten olmasaydı almazdım, Avrupa Ligi maçları için o parayı nakit olarak vermiştim. Aylık herhangi bir ödemem yok... Ama şu an fiyatlar nasıldır, açıkcası bilmiyorum ama yine de Ligtv paket fiyatının çok uzağında olduğuna eminim; teşekkürler...
Eğer 100 Tl.ye hem full paket hemde euro futbolu aldıysan iyi, bendeki full pakete spor paketi yok. Yalnız şunu unutmamak lazım d-smart ilk başta cihaz satarken iyi para kazandı. 3 sene önce 25 Tl etmeyen kutuya 250 Tl verdim. 3 ay önce 299 Tl.ye hd uydu alıcısı aldığımı göz önünde bulundurursak baya bi kazık yemişim veya yemişiz.
299 TL ye hd uydu alıcısını d-smart tan mı aldınız ? Kampanya vbg gibi bir şeyle mi ?
Hayır d-smart'tan değil teknosa istanbul forum açılışında (31.10.2009) botech bt-100HD almıştım. Bonusa %10 bonus hediyeside vardı 270 tl.ye gelmişti
quote:
Orijinalden alıntı: Symplegad
@dangeraus anladığım kadarıyla sen normal dsmartta kullandın HD smartta kullanıyorsun galiba, SD yayınlarda HD Smart nasıl? Hdmi bağlantı scart bağlantıya göre fark ediyor mu ? Bende normal Next Dsmart var tam olarak görüntü kalitesi beni tatmin etmiyor HD Smart almaya değecek bi fark var mı ?
hd kanallarda,görüntü doğal olarak,çok iyi. Hdmi bağlantı scart bağlantıya göre, farkını hissettiriyor.
Hemen hemen 2 yıldır D-Smart kullanıcısıyım. Cihazı evde ekstradan 1 tane daha lazım olunca 2. el olarak 150 TL. ye almıştım. Belgesel ve Sinema Tv yetiyor bize, eşimin favoriside Travel & Leaving kanalı oldu. İdare edip gidiyoruz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme