Şimdi Ara

Güle Güle Good bye D Smart (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
6.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bigdede

aşagıdaki kanalların hepsi kaliteli bence bazılarını saymazsak digiturkte bu kadar kaliteli yayın yok bence maçlar olmasa digiturk kimse kapıdan içeri koymaz

Güle Güle Good bye D Smart

o kanalları pc dende izlerim ekonomik pakette lig tv spor max olmadan ne kadar güzel digitürk o dandik kanalları ne yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede
    aşagıdaki kanalların hepsi kaliteli bence bazılarını saymazsak digiturkte bu kadar kaliteli yayın yok bence maçlar olmasa digiturk kimse kapıdan içeri koymaz

Güle Güle Good bye D Smart

discovery dışında digiturk'te bu kanalların muadilleri, hatta çok daha iyileri var zaten..
  • benden de güle güle
  • her şey süper lig maçlarının yayını demek değil. dsmart şu anda da zaten bu yayını yapmıyor ve paket içeriklerine + sattığı kutu adedine bakarsanız daha iyi anlarsınız.
    dsmart rakibine göre yıllık yaklaşık 500 milyon usd az bir harcama ile zaten başka mecralara yatırım yapabilmek için kaynak yaratmış durumda. unutmayın maç izlemekten nefret eden milyonlar var bu ülkede.
  • arkadaş sadece maç için söylemiş heralde. dg full kullanan biri olarak bana göre dg de lig tv ve neow dışında seyredilecek kanal yok ds sinema kanalları ve belgeselleri dg 10 basar (not bana göre)
  • arkadaşlar türkiyede yaşıyoruz. Etrafınızdaki kaç kişi akşam eve gideyimde şöyle bir belgesel açıpta seyredeyim diyor. Sinema kanalları için d-smart'ı tercih edecek kişiler, bulundukları yerde koblo tv varsa tele dünyayı seçerler full sinema paketi 15 tl aylık 9,5 tl abonelik ücreti 24,5 lira aynı paket d-smart'ta 26.99 + 12 hd cihaz kirası38.90 tl vede Aydın doğan ve adamlarıyla muhatap olmak zorunda kalmıyacağınız bir gerçek.

Ben 2008 üyesiyim d-smarta. yükardaki görsellerin ilk sırasındaki 4 kanal açıktı ilk aldığımda (sinama tv, sinema tv2 sinema tv aile ve movies24) ve eufa maçlarını ücretsiz izliyordum. Şu anda movies 24 yayından kalktı diğerleri paralı. Full paketim olduğu halde uefa maçlarını izleyemiyorum.

3 kuruşluk uydu alıcıya dünyanın parsını verdim uefa maçları paralı olacak diye kampanyadan yararlanıp full paket aldım, spor paketi full pakete dahil değil diyince 2. kere .......... oldum

• Dangeraus Teledünya ve D-Smart sinema paketi fiyat kıyaslamasını yaparken Teledünya HD veya SD STB ücretini dahil etmemişsin ve ücretleri yanlış yazmışsın.

HD yayın için hesaplama yaparsak (Muadil içerikler; Sinema TV'ler + tematik kanallar) :

D-Smart:

HD-Smart aylık kirası 12 TL + Smart paket aylık 5.99 TL + HD paket 12 TL = 29.9 TL

Teledünya

Teledünya aylık ücreti 9.5 TL + Sinema tv HD paketi aylık ücreti 11.5 TL + HD STB ücreti (24 ay vade ile 11x24) 11 TL = 32 TL

SD yayın için:

D-Smart:

D-Smart SD aylık kutu kira ücreti 3 TL + Aile paketi 19.9 TL = 22.9 TL

Teledünya:

Teledünya aylık abonelik ücreti 9.5 TL + Sinema paketi 7.5 TL = 17 TL

HD yayında D-Smart, SD yayında Teledünya daha avantajlı. D-Smart'ta kutunun sizin olmasını istiyorsanız SD cihaz için 72 TL HD cihaz için 172 TL ödemeniz gerekiyor. Şahsen alıcım olmasa taahütsüz HD-Smart kiralar, aboneliğim bittiğinde iade ederdim, Teledünya'nın verdiği HD alıcıyı satın almak mantıksız, aboneliğim bittikten sonra ne yapayım DVB-C alıcıyı.

Eğer D-Smart uygun fiyatlı, modüllü bir HD kampanyası yaparsa üye olmayı düşünürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Dh yetkililerine duyrulur. Artık D-smart bölümüde kapanabilir

• @SilentOfGoats

uyarın için sağol ama D-smart için verdiğim fiyat güncel bilgidir mesajı yazmadan 1-2 saat önce müşteri hizmetleriyle yaptığım konuşma sonrası aldığım fiyattır. Hd paket 26.99 + 12 milyonda HD cihaz kirası yaklaşık 40 tl dedi.

senin yaptığın hesapta teledünya hd paket 32 tl demişsin o daha uygun

HD uydu alıcıyı alıcam dersen 695 Tl ödiyeceksin

http://www.dsmartbasvuru.com/default.asp?sayfa=dsmart_hd

yıllık HD paket içinse 299 Tl

http://www.dsmartbasvuru.com/default.asp?sayfa=full_paket_hd

Hala d-smart uyesi olmayı düşünüyorsan aylık taahütsüz üyelik tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

@SilentOfGoats

uyarın için sağol ama D-smart için verdiğim fiyat güncel bilgidir mesajı yazmadan 1-2 saat önce müşteri hizmetleriyle yaptığım konuşma sonrası aldığım fiyattır. Hd paket 26.99 + 12 milyonda HD cihaz kirası yaklaşık 40 tl dedi.

Kiralık HD Smart bulursan banada haber ver Bursa'da telefon açmadığım smart shop kalmadı,adamın elinde var ama kiralık vermiyorlar cihazım satılık diyo,Dsmart cihaz göndermiyormuş..Tam saçmalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symplegad -- 15 Ocak 2010; 22:50:19 >

• Artı teledünya kutusu almanız gerekmez de lcd tvniz destekliyorsa dvb-c yi o zaman durmak mantıksız.
  • dsmart'ta doğru düzgün kanal sayısı 5 bilemedin 6 tane var ;
    sinema tv,fx,animal planet,discovery (2 kanal),dorcel

onun dışındaki tüm kanallar free yayın yapsa, rating sıralamasında son sıralara yarışır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symplegad

quote:

@SilentOfGoats

Kiralık HD Smart bulursan banada haber ver Bursa'da telefon açmadığım smart shop kalmadı,adamın elinde var ama kiralık vermiyorlar cihazım satılık diyo,Dsmart cihaz göndermiyormuş..Tam saçmalık

Dostum müşteri hizmetlerinden iste onlar bayii ile irtibata geçerler. Hazır millet d-smarttan kaçmaya başlıyacak diye müşteri bulmuşken balıklama damlarlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Symplegad

quote:

@SilentOfGoats

Dostum müşteri hizmetlerinden iste onlar bayii ile irtibata geçerler. Hazır millet d-smarttan kaçmaya başlıyacak diye müşteri bulmuşken balıklama damlarlar

2 defa aradım müşteri hizmetlerini dediğin gibi bi bayiden ayarlıyacaklardı sözde ama bayilerimizin elinde satılık Hd Smart var,kiralık cihazımız yok diyorlar..Ne hikmetse benim 2.aramadan sonra kampanyalar kısmından aydan aya kampanyasını kaldırdılar..

• quote:

@SilentOfGoats

Güncel fiyatlara göre hesaplama yapmıştım. Aşağıdaki linkten bakabilirsin. HD kutu kirası 12 lira, smart paket almak zorundasın 6 liraya, bide üstüne HD paket 12 lira toplam 30 liraya geliyor. Benim için yüksek bir rakam yine de. Kutu satamdan yada kiralama gerektirmeden, kartla 12 liraya HD paketi verseler hiç düşünmeden alırım.

http://aydanaya.dsmart.com.tr/ucretler.aspx

quote:

Orijinalden alıntı: santana007

Artı teledünya kutusu almanız gerekmez de lcd tvniz destekliyorsa dvb-c yi o zaman durmak mantıksız.

LCD TV'nizde DVB-C tuneri varsa kez modül almanız gerekir, o da 100 lira civarında

• Dsmart iyice abarttı fiyatları, tam aydan aya Hd Smart alacaktım, ne güzel tek bir paket fiyatı vardı şimdi neye benzedi bu böyle anlamadım yok aile paketi yok ek paket iyice işin b.... çıkarttılar,bank asya 1.liginide kaybettiniz daha neye dayanarak fiyat arttırıyorsunuz ki saçmalığın daniskası,aydın doğan devletin kestiği vergi cezasını Dsmart kullanıcılarından çıkartmaya kararlı anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

quote:

Orijinalden alıntı: fıratbozkurt

D-Smart'ın Süper Lig yayın haklarını alamamasını D-Smart'ın bitişi olarak görmek çok yanlış. D-Smart 3 yıldır Süper Lig'i yayınlıyor muydu sanki? Hayır. D-Smart hem diğer paketlerinin içeriği hem de Avrupa maçlarının yayını sayesinde şu anda da iyi durumda. Bence D-Smart şu anki yayınlarıyla futbol anlamında Digiturk kadar olmasa da güçlüdür ve Turkcell Süper Lig yayın haklarını alamadıkları için diğer paket içeriklerini de geliştirmeye çalışacaklardır. Bu da tüketicinin yararına olacaktır.

İyi oku bank asya yayın Hakkını alamadı Süper ligi rüyasında Göremez Zaten

alamadı demek yanlış. ihaleye girmediki

• @Symplegad

Dostum ben bi sorunum nedeniyle aramıştım m.h. lerini ve daha önce sd hd değişimiyle ilgili mesaj atmıştım geri dönüş ollmadı diyince fiyatları sıraladı kiralıyabilleceğimi söyledi (önce satın almayı belirtti). Bu dağan bayileride kendi gibi olanlardan seçmiş heralde, milleten daha fazla para çekmek için her şeyi yapıyor. M.H. leriyle bilgisayardan konuşurken sesinizi tam alamıyorum, normal telefondan arayın dedi. Bende siz arayın deyince hattımız çok yoğun arayamam diyince, Ben ararsama hat yoğunsa yine sana ulaşamıyacam dedim. Anlamadı 2. safer detaylı anlatınca tamam ben arayım ama biraz zaman alır dedi. Farketmez diyince 10 saniye sonra aradı. Bunları sıkıştırmazsan bişey yapmazlar.

M.H. lerine kıralık cihaz bulursanız abone olucam yoksa olmam falan gibi bişeyler söylerseniz mutlaka çözüm bulurlar. Hem ellerinde hd cihaz varsa üstünde kiralıkmı yazması lazım 1 tane verip aylık olarak para almaları lazım değilmi?

aydan aya sitesi yenilenmiş şu anda yayında PVR+Smart paket+HD paket=31,99 tl

• quote:

@Symplegad

Dostum ben bi sorunum nedeniyle aramıştım m.h. lerini ve daha önce sd hd değişimiyle ilgili mesaj atmıştım geri dönüş ollmadı diyince fiyatları sıraladı kiralıyabilleceğimi söyledi (önce satın almayı belirtti). Bu dağan bayileride kendi gibi olanlardan seçmiş heralde, milleten daha fazla para çekmek için her şeyi yapıyor. M.H. leriyle bilgisayardan konuşurken sesinizi tam alamıyorum, normal telefondan arayın dedi. Bende siz arayın deyince hattımız çok yoğun arayamam diyince, Ben ararsama hat yoğunsa yine sana ulaşamıyacam dedim. Anlamadı 2. safer detaylı anlatınca tamam ben arayım ama biraz zaman alır dedi. Farketmez diyince 10 saniye sonra aradı. Bunları sıkıştırmazsan bişey yapmazlar.

M.H. lerine kıralık cihaz bulursanız abone olucam yoksa olmam falan gibi bişeyler söylerseniz mutlaka çözüm bulurlar. Hem ellerinde hd cihaz varsa üstünde kiralıkmı yazması lazım 1 tane verip aylık olarak para almaları lazım değilmi?

aydan aya sitesi yenilenmiş şu anda yayında PVR+Smart paket+HD paket=31,99 tl

Valla kardeş bunlar tam soyguncu şu yeni fiyatları görünce şok oldum bu kadar saçmalık olur yani, birde şu şartnameye bakın sitelerinden alıntıdır, özellikle 3.madde herşeyi ben yapıcam edicem aktivasyon alıcaksın birde 24 ay taahhüt imzalatacaksın Garantilenmiş 2 yılın sonunda bende 172 TL para alıcaksın, ne hakla alıcaksın peki, sebebi nedir zaten 2 yıl tıkır tıkır alıcaksın paranı değil mi ? yoksa benmi yanlış düşünüyorum ? o kadarda enayi değiliz ,bu şartları kabul edeninde aklına şaşarım..Ha HD smart almayı hala düşünüyorum ama bu şekilde aydan aya bence çokta akıl karı değil.
    Kurallar

1- Kutu kiralama modelinde 24 ay taahhüt alınmaktadır.

2- Kutu mülkiyeti D-Smart'a aittir, tüketicinin kullanımına verilir.

3- Tüm SD kutularda 24 ayın sonunda 72 TL, HD ve PVR kutularda 172 TL alınacaktır.

4- 39,99 TL Aktivasyon bedeli alınacaktır.

5- Kurulum ve Ekipman tüketiciye aittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symplegad -- 17 Ocak 2010; 23:56:40 >

• Platform 2011 süper lig maç'larını almaya adayız sloganı ile kurulmuştu !!!

İlk kutuların satıldığı 2006 tarihindeki reklam kampanyaları ile kutu satınalanlar,
    bu durumu iyi bilir.

Sansui free tv olayından sonra d-smart olayı da fiyaskoyla sonuçlanmış oldu.

......lancının evi yanmış, kimse inanmamış !
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.