Şimdi Ara

Gül gibi kıza rezil olduk iyi mi.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ok saçın uzun tamam kendine iyi bak ben cıkıorum bye
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpooExi

İNANAN VARYA ŞAŞIYORUM GİZİN SAÇINIZA Bİ TOKA TAKIN. YADA GİDİN ANNENİZE FİLAN SORUN TOKA TAKINCA HİSSEDİYORMUSUN DİYE. NASIL İNANDINIZ ANLAMIYORUM. HEM TOKAYI HİSSETMİYOR. HEM AYNADA GÖRMÜYOR KENDİNi. HAHA NE GÜZEL YEMİŞLERYA

şakamısın sen yavrum? gece uyurken benimde kafama toka takılsa öyle sabah uyanınca aynada kendimi görmeden yada elimi atmadan anlayamam kesinlikle, kimse anlayamaz zaten. inanmıyosan uzat saçını omuzlarından 10cm aşşağıya kadar dene

• yarın sabah hatunun kapısını çal ve biraz çayınız var mı diye sor.
    o da muhtemelen seni tanıyacak ve tokanın hikayesini öğrenmek adına eve davet edecektir...
  • Çok güzel olmuş yerinde olmak isterdim

En azından şimdi yarın kızla konuşmak için bir nedenin var
  • teşekkür ederim deneyeceğim
  • bence bu bir fırsat
  • O anı düşündüm de bir an... Gözlerim yaşardı gülmekten

Ama kızla tanışma fırsatı doğmuş. İkinizden biri bu konuyu açarsa güzel olur
  • Geçmiş olsun..
  • Elini yüzünü yıkamadan kahvaltımı ediyorsun
  • ders olsun aynaya bakmadan çıkma bidaha

• cCc İbretlik Paylaşım cCc

cCc Komşuda Pişer Bizede Düşer cCc
  • Yorumlara bakıyorumda milletçe kafayı yedik sanırım bizimde saçımız uzun hiçmi tokayla şaka yapmadı birileri size? bazen farkedersiniz bazen etmezsiniz arkadaşlar bunda uzatılacak ne var böyle anlamadım arkadaşın başından güzel bir olay geçmiş gelmiş burda anlatmış ne diye bukadar yargılıyosunuz senaryolar üretiyosunuz bilmem ne yapıyosunuz anlamadımki? neyse...

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Beğenmiştir belki,bir daha görürsen "Sana da takam mı? diye sor.

• keşke fotoğrafta koysaydın be hacı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: splitz

quote:

Orijinalden alıntı: Guguk41

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Beğenmiştir belki,bir daha görürsen "Sana da takam mı? diye sor.

Senin yüzünden burnumdan sümük fırladı

forumun kalitesi gittikçe düşüyor...

Krikomuz ol kaldır bizi

• ss isterüz
  • Ben de 7-8 yaşlarındayken balkonda oturuyodum 2 kız geçti yoldan benden 1-2 yaş büyük, sürekli bakıp bakıp gülüyorlar dedim ne gülüyo bunlar eve girince bi baktım kendime üstümde atlet altımda kilot
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpooExi

İNANAN VARYA ŞAŞIYORUM GİZİN SAÇINIZA Bİ TOKA TAKIN. YADA GİDİN ANNENİZE FİLAN SORUN TOKA TAKINCA HİSSEDİYORMUSUN DİYE. NASIL İNANDINIZ ANLAMIYORUM. HEM TOKAYI HİSSETMİYOR. HEM AYNADA GÖRMÜYOR KENDİNi. HAHA NE GÜZEL YEMİŞLERYA

iyide birader adamın saçları uzunsa zaten toka takıyodur,doğal olarak kafasında toka olması onun için pek farklı bi his değildir,sabah kalkıncada pek farkında olmamış olabilir

Son aylarde sırf bu tür yorumlar yüzünden ne konu dışına konu açmak nede girmek istiyorum

Konu dışının tatil dönemlerinde iyice kendini belli eden yaş ortalaması 14-15 arası olan bi kitle var kendilerini dünyanın merkezi sanıyolar,siz kimsinizki insanlar size bişey ispat etmeye çalışsın,üstelik ortada ispat edilecek bişeyde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 30 Mayıs 2010; 4:22:57 >

• Bu sabah saçıma fön çekip balkona çıktım

Ama o cama çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Bu sabah saçıma fön çekip balkona çıktım

Ama o cama çıkmadı

Toka takıp çıksan gelirdi emin ol

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.