|
Bildirim
|
Donanımdaki bu gelişmelerden üreticiler tek başına sorumlu değil. Bu gelişmelere duyarsız kullanıcılar daha cok sorumlu. Ben şu anda Windows 7 kullanıyorsam sebebi tüm güncellemeleri kapatabildiği ve, Internet bağlantıları ve çalışan her bir prosesi (Privatefirewall 7.0 ile) kontrol edebildiğim için. Android 7'de aynı seyi yapamıyorum. tüm güncellemeleri herşeyi kapattığım halde cep 4,5G'den Wifi'ye geçtiğinde bir bakıyorum, küçük de olsa bir Google güncellemesi indiriyor. Yani "kullanıcının 4.5G hesabından yemiyoruz, WiFi'yi kullanıyoruz" ayağı yapıyor. O indirmeyi tıklayıp durduramadığım gibi tam olarak neyin güncellemesi olduğunu da göremiyorum. cebimde tasıdığım cihaz benim kontrolümde değil. Peki bu cihaza Linux smartphone sürümü kurabiliyor muyum? Hayır cunku donanım onu özellikle engelliyor zaten yapısı da Linux 'a uygun değil, CPU ve GSM işlemcileri aynı yonga üzerinde... O yüzden ilk fırsatta bu Android 7 cep telefonundan kurtulmayı planlıyorum.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 21 Kasım 2019; 8:46:49 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 24 Kasım 2019; 0:19:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 24 Kasım 2019; 0:28:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 28 Kasım 2019; 23:29:53 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |