Şimdi Ara

Güç Düğmesinden Kapatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bugün üst üste birçok kez güç dugmesinden kapatıp tekrar açtım. Şuan açmaya calissam monitör ve kasa çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Sanki PC açılmamış gibi sinyal yok diyor kablolara baktım bir sıkıntı yok l. Güç dugmesinden kapatmamla ilgili olabilir mi ? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güç düğmesiyle alakası yok neden güç düğmesinden kapatmayın diyorlar dersen güç düğmesi bozulursa pc açamazlar diye sorunun çözümü ekran kartına giden kabloları kontrol et kasanın içini aç ramlari-ekran kartını-power anakart güç kablolarını kontrol et sorun devam ederse yaz iyi forumlar
  • Bilgisayar güç düğmesinden kapatılmaz. Güç düğmesinden kasıt basılı tutularak kapatmak.

Veri akışı sırasında güç düğmesinden bilgisayarı kapatmak o anki veri akışını keseceğinden dolayı yazılımsal sorunlara neden olabilir ve işletim sistemi zarar görebilir. Bu tür durumlarda windows açılmaz veya mavi ekran hatası verir. Çözümü işletim sistemini onarmaktır.

Sizin bilgisayarınızda ekrana hiç görüntü gelmiyormuş, muhtemelen kablosal veya donanımsal bir problem var.
  • Bugün için sıradışı yaptığım tek şey güç düğmesine basili tutarak kapatmak( üst üste birçok defa) oldu. Kabloları 3 4 defa kontrol ettim sıkıntı yok gibi.ama sorun hala devam ediyor başka bir nedeni olabilirmi ?

• therman123 T kullanıcısına yanıt
    kabloları tamamen prizden çekin, hem ekranın hem de kasanın güç düğmesine birkaç kez basın. sonra kabloları yeniden takıp güç düğmesine basıp bilgisayarı açın.
    sebebi muhtemelen statik elektriktir. Bilgisayarı güç düğmesine basarak kapatmak pek çok soruna neden olur. Bunu yapsanız bile basılı tutarak değil, sadece 1 kez basarak yapın
  • Kaç defa yaptım dediğini fakat hala bir değişme yok sorun devam ediyor.

Kasa içindeki tüm bilgisayar parçalarını kasa dışına çıkartıp uzay montaj yaparak denermisin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @yilmaz976

Uzay kasayı sadece duymuştum nasıl yapıldığına dair hicbir fikrim yok

anakartın kutusunun üzerine anakartı koy ve sonra diğer bilgisayar parçaları tek tek tak hepsi bu :)

https://www.technopat.net/sosyal/konu/uzay-kasa-montaj%C4%B1-nedir-cevap-%C4%B0%C3%A7eride.16115/
  • quote:

Orijinalden alıntı: therman123

Arkadaşlar ben bugün üst üste birçok kez güç dugmesinden kapatıp tekrar açtım. Şuan açmaya calissam monitör ve kasa çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Sanki PC açılmamış gibi sinyal yok diyor kablolara baktım bir sıkıntı yok l. Güç dugmesinden kapatmamla ilgili olabilir mi ? Teşekkürler

farklı PSU ile deneyiniz.
  • öyle bir sorun olacağını sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.