Şimdi Ara

GTX 980 Ti , GTX 980 ve 970 ANA KONU (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (6 Mobil) - 2 Masaüstü6 Mobil
5 sn
6.628
Cevap
31
Favori
247.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşırı bilgi kirliliği mevcut. Sli için en az 850w diyenler olmuş. Ürünlerin çektiği güç belli otur hesapla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konu power dan açılmışken birşey sormak istiyorum Zotac gtx970 Amp Omega aldım ve Asus gtx770 dc2 oc ekran kartım boşa çıktı satmayı düşünüyordum ama physx kart olarak kullansam diyorum.. CoolerMaster RS650W 80+ yeterli olurmu?
  • ___CiHaN___ kullanıcısına yanıt
    770'i Fizik kartı olarak kullanmak çok çok gereksiz. Zaten 770'den 970'e geçmek bile eğer 770'i satmayacaksan gereksiz bir upgrade.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Power yetermi diye sormuştum ama siz başka birşeyler söylemişsiniz..

evt satacağım 770i ama sadece physx kart olarak denemek istiyorum bakalım nasıl olacak.. sizce denemek de GEREKSİZMİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balian De Ibelin

quote:

Orijinalden alıntı: Detonator-58

344.80 BETA Hotfix (Driver Branch r344_75 Date:21.11.2014)

-GeForce GTX 980 displays texture shimmering when Texture Filtering Quality set to High Quality.

-GPU outputs fuzzy lines over DisplayPort after a period of time following driver updates.

-System hang up and black screen after power on with some monitors (DP1.2 & 4K/60Hz) + GTX980

Sürücüyü dün kurdum gerçi displayportla ilgili bir soruınum olmasada denemek istedim ancak bf4 final stand maplarında gölgelerde filickering oluşunca geri 344.75 e dönmek durumunda kaldım.Daha çok displayport ile ilgili sorunlara yönelik bir sürücü gibi duruyor.

Ekran kartının yeni sürücüsü çıkınca nasıl kuruyorsunuz onu.Bende takıntı oldu resmen.Önceki ekran kartını kompla kaldırıyorum.Ona ait tüm dosyaları manuel aratıp siliyorum.Kayıt defterindende siliyorum.Öyle kuruyorum yeni sürücüyü.Bunlara gerek var mı yoksa yeni çıkan sürücüyü indirip eskisini kaldırmadan direk kurmakta aynı performansı verir mi..

Yeni sürücüyü indirdikten sonra nereye extract yapayım diye soracak sana yer belirt bir klasörde sonra setupdan kurulumda temiz kurulum yerini tıkla sonra kendisini eski sürücüye ait tüm herşeyi silecek ve yenisini kuracak.

• Arkadaşlar hangi markanın 970' ini almayı önerirsiniz? CW meselesi allak pullak etti, asus severim ama daha sık rastlandığı için soğudum, G1 düşünüyorum acaba revizyon geçirmiş modellerde sunulur mu?
    Son olarak, GTA 5 PC çıkana kadar vaktim var, hali hazırda da 6950 kullanıyorum, 3 aya kadar amd' nin yeni modelleri ve revizyon geçirmiş 970' ler piyasaya sunulur mu acaba?
  • Rikudou kullanıcısına yanıt
    Kişisel görüşüm öyle bi kart çıkmaz mantıksız. Sattıkları kartların Hesabını veremezler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikudou

Arkadaşlar hangi markanın 970' ini almayı önerirsiniz? CW meselesi allak pullak etti, asus severim ama daha sık rastlandığı için soğudum, G1 düşünüyorum acaba revizyon geçirmiş modellerde sunulur mu?
    Son olarak, GTA 5 PC çıkana kadar vaktim var, hali hazırda da 6950 kullanıyorum, 3 aya kadar amd' nin yeni modelleri ve revizyon geçirmiş 970' ler piyasaya sunulur mu acaba?

msı aldım yeni. memnunum.
  • 2.revizyon gtx970ler le ilgili bi haber felan var mı daha doğrusu bu cw sorunu yüzünden resmi bi açıklama felan geldi mi bi üreticiden?
  • 3d işler ile uğraşıyorum.mid 2011 27'' imac den pcye döneceğim.780 ti ile 980 arasında kaldım. gflop olarak 780 ti biraz daha iyi ve dcu modeli ile daha sessiz bir karta sahip olabilirim diye düşünüyorum.diğer yandan 980 hem yeni teknoloji hem de neredeyse yarısı kadar güç harcadığı için o da sessiz olabilir :-) 980 li kart çıkartan birkaç firma var. sessizlik ve performans açısından hangisini tavsiye edersiniz? bu kart hangi anakartla daha iyi çalışır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmuc

3d işler ile uğraşıyorum.mid 2011 27'' imac den pcye döneceğim.780 ti ile 980 arasında kaldım. gflop olarak 780 ti biraz daha iyi ve dcu modeli ile daha sessiz bir karta sahip olabilirim diye düşünüyorum.diğer yandan 980 hem yeni teknoloji hem de neredeyse yarısı kadar güç harcadığı için o da sessiz olabilir :-) 980 li kart çıkartan birkaç firma var. sessizlik ve performans açısından hangisini tavsiye edersiniz? bu kart hangi anakartla daha iyi çalışır?

Titan daha iyi olmaz mi? Hem oyun hem de giris seviye is istasyonu karti...

• nosfecagri N kullanıcısına yanıt
    Titan dediğiniz nedir? sondaki Ti titan anlamına mı geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

quote:

Orijinalden alıntı: kutillo

Dün vatandan Zalman 1250w 80plus platinum ile 2. evga gtx 970 acx2.0 siparişi verdim Sli yapacaz hadi bakalım hayırlısı

Zalman hakkında epey haberler çıktı son zamanlarda , almadan önce araştırdınız mı? Sonra garantisi yalan olmasın?

Ne alakası.var, distribütör garanti verir, Zalman Türkiye'de olan bir firma değil ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Titan dediğiniz nedir? sondaki Ti titan anlamına mı geliyor?

Gtx titan, gtx 780ti ile ayni gpu ya sahip bir baska ekran kartidir. Google size yardimci olur.

• Bu canavarı hangi benchmarklar ile sınayabiliriz, uzun süredir uzağım olaydan.
    Birde BOOST ne oluyor, yaptığımız hızaşırtmanın üstüne mi ekleniyor yoksa kartın bizim yerimize yaptığı birşey mi?
  • quote:

3d işler ile uğraşıyorum.mid 2011 27'' imac den pcye döneceğim.780 ti ile 980 arasında kaldım. gflop olarak 780 ti biraz daha iyi ve dcu modeli ile daha sessiz bir karta sahip olabilirim diye düşünüyorum.diğer yandan 980 hem yeni teknoloji hem de neredeyse yarısı kadar güç harcadığı için o da sessiz olabilir :-) 980 li kart çıkartan birkaç firma var. sessizlik ve performans açısından hangisini tavsiye edersiniz? bu kart hangi anakartla daha iyi çalışır?

MSI fan sesinin azlığı konusunda en çok öne çıkan firma. Asus'ta iyidir. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 24 Kasım 2014; 23:06:47 >
  • Arkadaşlar MSI GTX 980 Gaming 4G kullanıyorum, CW arızası yaşamadım. 1497 - 7511 Mhz@OC günlük kullanım değerlerim.
  • arkadaşlar bişi sorucam 20 gün önce vatandan asus gtx 970 aldım 2. kart bu arada ilkınde sorun vardı verdım 2. yi aldım bunda da sorun var fakat onu aldıktan 3 gün sorna verdım hemen iade aldılar fakat bu 20 gün geçti üstünden. coil whine artmaya başladı sanki. yarın gitsem servis mi derler yoksa birebir değişim yaparlar mı 20 gün önce almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihanoncul -- 24 Kasım 2014; 23:48:33 >
  • Arkadaşlar bende bugün vatandan Asus GTX970 Strix aldım. Windows derecelendirme de CW sesi geliyor. Canlı canlı duyma nasip oldu. Aşırı bir ses olduğunu düşünmüyorum. Umarım ilerde artmaz, rahatsız etmez.
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.