Şimdi Ara

GTX 980 Ti , GTX 980 ve 970 ANA KONU (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.628
Cevap
31
Favori
247.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1250w biraz abartı olmuş, 500w bir kaynak ile bile rahatça beslenebilecek bir sisteme neden 1250w takıyorsunuz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

quote:

Orijinalden alıntı: kutillo

Dün vatandan Zalman 1250w 80plus platinum ile 2. evga gtx 970 acx2.0 siparişi verdim Sli yapacaz hadi bakalım hayırlısı

Zalman hakkında epey haberler çıktı son zamanlarda , almadan önce araştırdınız mı? Sonra garantisi yalan olmasın?

Valla pek araştırmadım bu üründe indirim var diye mesaj geldi bende almış bulundum ne gibi haberler çıktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

1250w biraz abartı olmuş, 500w bir kaynak ile bile rahatça beslenebilecek bir sisteme neden 1250w takıyorsunuz ki?

Hocam naptın 500w yetermi hiç tek kart 300w civarı harcıyor zaten, kasada zaten 750w var oda sınırda bende olmuşken yüksek alıyım dedim sli yapanların çoğu 1000w ve üstü kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 23 Kasım 2014; 2:09:44 >
  • kutillo kullanıcısına yanıt
    firma kapandı gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

firma kapandı gitti.

hadi yaa haberim yoktu değiştirmek lazım o halde garanti sıkıntısı çekmemek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 23 Kasım 2014; 2:12:00 >
    yeni bi haber daha çıkmış ben görmeyeli:

http://forum.donanimhaber.com/m_99669817/f_//tm.htm#99669817

kısacası garanti devam edecek diyo.
  • tek kart 150-175 civarı harcıyor. Bütün sistem 300w zor harcar tahminimce. Bende 450w sfx supply ile bütün sistem köküne kadar oc'li gtx970 ve 4790k var. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. 500w sınırlara yakın olacak olsa da bir 550w fazlası ile yetecektir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

yeni bi haber daha çıkmış ben görmeyeli:

http://forum.donanimhaber.com/m_99669817/f_//tm.htm#99669817

kısacası garanti devam edecek diyo.

Evet bende şimdi bu haberi okuyordum ama içime kurt düşürdünüz arkadaş yarın vatana uğrayacam
  • quote:

tek kart 150-175 civarı harcıyor. Bütün sistem 300w zor harcar tahminimce. Bende 450w sfx supply ile bütün sistem köküne kadar oc'li gtx970 ve 4790k var. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. 500w sınırlara yakın olacak olsa da bir 550w fazlası ile yetecektir diye düşünüyorum

hocam şu siteden bakınca minimum 500w istediği yazıyor ?Siteye girince Details'de yazıyor
    http://www.evga.com/products/Product.aspx?pn=04G-P4-2975-KR

• o değerler nvidia nın önerilen değerleri, bol keseden atıp tutmuşlar bir çok farklı siteden gtx970 incelemelerini okursan bütün sistem yük altında iken 300w bile çekmediğini görebilirsin
  • quote:

o değerler nvidia nın önerilen değerleri, bol keseden atıp tutmuşlar bir çok farklı siteden gtx970 incelemelerini okursan bütün sistem yük altında iken 300w bile çekmediğini görebilirsin

anladım hocam bir araştırayım işte önceden araştırsak bu durumlara düşmeyecez
  • quote:

Yok artık Lebron James.SLI için 500w psu nereye yetiyor.En az 750w Gold bir psu olmalı ki kasada extra soğutma vb. bir aparat varsa bu bile tam sınırda olur.Ayrıca psu alırken tam sınırda olacak şekilde alınmamalı.SLI sistem için 850w ve üstü bir psu idealdir.1250w abartı olmuş olabilir biraz ama 500w nereye yetiyor.Ayrıca psu daki watt değeri ile verdiği değer arasında fark vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wayne -- 23 Kasım 2014; 2:51:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

quote:

Yok artık Lebron James.SLI için 500w psu nereye yetiyor.En az 750w Gold bir psu olmalı ki kasada extra soğutma vb. bir aparat varsa bu bile tam sınırda olur.Ayrıca psu alırken tam sınırda olacak şekilde alınmamalı.SLI sistem için 850w ve üstü bir psu idealdir.1250w abartı olmuş olabilir biraz ama 500w nereye yetiyor.Ayrıca psu daki watt değeri ile verdiği değer arasında fark vardır.

Evet arkadaş da biraz fazla abartmış 500w sli için kesinlikle yetmez diye düşünüyorum kasada extreme su soğutma 2 tane ssd 1 harddisk falan mevcut

• quote:

quote:

quote:

Evet arkadaş da biraz fazla abartmış 500w sli için kesinlikle yetmez diye düşünüyorum kasada extreme su soğutma 2 tane ssd 1 harddisk falan mevcut

Eğer aradaki fark sizi etkilemiyecekse siparişi iptal etmeyin.İptal ederim derseniz 1000w psu yeterde artar bile.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer aradaki fark sizi etkilemiyecekse siparişi iptal etmeyin.İptal ederim derseniz 1000w psu yeterde artar bile.

Yani çok şükür maddi yönden bir sıkıntım yok olmuşken iyisi olsun dedim 4k monitör kullandığım için tek kart yetmiyor oyunlarda, ilerde belki 3-way yada 4-way sli düşünebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 23 Kasım 2014; 3:17:22 >

o değerler nvidia nın önerilen değerleri, bol keseden atıp tutmuşlar bir çok farklı siteden gtx970 incelemelerini okursan bütün sistem yük altında iken 300w bile çekmediğini görebilirsin
  • Mr. Wayne kullanıcısına yanıt
    psudaki waat değeri ile verdiği değer arasında nasıl fark vardır? Gidip çinde merdiven altında üretilen kaynaklardan alırsan dediğin doğru olabilir ama o kadar. 500w yazıyorsa 500w verecektir.

http://www.anandtech.com/show/8568/the-geforce-gtx-970-review-feat-evga/15

görüldüğü üzere sistem furmark'ta 284w civarı çekmiş. (ki hiç bir kullanımda furmark kadar güç çekemezsiniz sadece sentetik bir güç çekme testidir) 2. bir kart takınca çeksin çeksim max 450-460w çeçecektir. Dolayısı ile 500w kaynak sli sistemler için yeterlidir.

Zaten şahsen sg05 kadar küçük bir kasada köküne kadar oc'li gtx970 ve 4790k işlemci kullanıyorum. 1er adet 3.5"hdd ve ssd, 16gb ram, 2 tane 120mm fan, dvd rwr ve sürekli takılı usbler ve led ışıklandırma var. 450w kaynak yetiyorda artıyor bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 23 Kasım 2014; 3:36:50 >

• İlginç bir durum farkettim. Cızırtı sadece 1 kere oluyor. Her tekil oyun için olursa 1 kere oluyor daha sonra bir daha asla olmuyor. Çok ilginç bir durum.
    Zaten olan cızırtıda çok az miktarda . Varmı yokmu diye çok dikkat etmesem aradan kaynar gider.
    Kartı kullanmaya devam edeceğim gibi.
  • bilgilendirme için teşekkür ederim peki bir sorum daha var inventus ta 2 adet GTX970 var 2 si arasındaki fark nedir evga kendi sitesinden de baktım birkaç dolar fark var arada hata

6 adet gtx 970 olduğu görülüyor

http://www.evga.com/products/ProductList.aspx?type=0&family=GeForce+900+Series+Family&chipset=GTX+970

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6760

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6761

http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx970-superclock-acx-20-gddr5-4gb-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html

birde vatandakinin ne farkı var

1 .2 .3 diye yazarsanız daha net anlaşılır olur hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 23 Kasım 2014; 12:07:27 >

• quote:

Dün vatandan Zalman 1250w 80plus platinum ile 2. evga gtx 970 acx2.0 siparişi verdim Sli yapacaz hadi bakalım hayırlısı

nekadara aldınız gtx970 leri hocam eğer inventus taki ile ayni modelse inventus daha uygun veriyor bilginiz olsun 2 adet almışsınız birde 84 TL kârlısınız bilginize

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6761
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.