Şimdi Ara

Gtx 970 14 gün iade.sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27.02.2015 tarihinde webdenal.comdan satin aldigim msi gtx 970 gaming 4 g ekran kartini 3 gün oldu alali bilinen coil whine sorunu yaşadım cizirdama ve ıslık sesine benzer ses neyse iade etmek istedigimi ayni gün bildirdim iade formu doldurdum.Neyse bana soylenen ürünü servise gondeririz diyorlar bende dedim benim hic bir gerekce gostermeme de yok iade edebilirim 6502 sayılı hakkindaki kanundan bilginiz var mi diyorum bana soylenen soze bakin ibretlik bu fiyatta verilen ürünü 14 gun icinde iade alamayiz diyorlar kanundan haberini var mi diyorum susuyorlar belki siz bozdunuz gibi 3.sinif dunya ulkesinde alacaginiz muameleye tabi oluyorsunuz sizce bu firmalar bu kadar kendine guvenmeyi nerden gücünü aliyor ? Tuketici hakem heyetine yarin gidcegim ne olacak bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Coil Whine'dan falan bahsetmeyin.Cayma hakkımı kullanıyorum.Paramı iade edin deyin.Yanaşmazlarsa kaymakamlığa gidip tüketici haklarına başvurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 2 Mart 2015; 19:36:53 >
  • Aynı kart ve aynı durumu eksen bilgisayarda bana yaptı servis piontek mail atın kartın ve durumunu net bi şekilde gösteren videoda ekleyin değişim çıkarımi diye sorun çıkmaz derlerse hakem heyetine müracat edin ama süre geçmeden kartı kargo ödemesini yaparak karşı tarafa yollayın faturanın asli kutu vb aksesuarları tam olsun faturanın bi nushasi mutlaka elinizde olsun mecbur değiştirecekler yada iade yapacaklar internet üzerinden yapılan alışverişlerde 14 gün çatma hakkı vardır siz onlarin solediklerine fazla kulak asmayın olamamanın için zorluk cikartiyolar benim kart fazla ve değişti servis tarafından bida online alışverişlerde inventustan şaşmam geri hizmeti harika en ufak bi naile göç dönüyorlar az pahalı ama para verip rezil olmamak için deger

• şu olaydan sonra webdenal gözümde bitmiştir
  • Mobilden yaziyorum imladan dolayi kusura bakmayin

• Stres yapmayin zor bi durum bende yasadim en kotu ihtimal heyet beklersiniz fakat isin o radde gelmemesi lazim ben cayma hakkimi kullaniyorum deyip direk yollayin

• sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Online alisverislerde dikkatli olmak lazim ne kadar tuketici hakki olursa olsun adamlar hice sayiyor malesef eksendeki online satis sorumlusu bana aynen soyle demisti piskin piskin urunu alip ben bunu begenmedim iade edecem diye bisey yokmus komedinin daniskasi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FaefuL kullanıcısına yanıt
    Cw durumu 970 lerin genelinde var hocam mesela benim 760 imda 3 rakamli fpslerde oterdi onemli olan normal diye tabir ettigimiz 30-200 fps araliginda olup olmadigi neticede en iyi monitor 144 herz riva tuner yuklu isE frame limiti 150 gibi bi degere getirin demo ve oyun menulerinde kart 2000 li fpsleri gormez cw olusmaz mutlu mesut kullanirsiniz fakat 50-60 fps lerde ses varsa kullanilmaz

• Ne cayma hakkıymış arkadaş. Açıp kullanıp, gerekçe göstermeden iade edebiliyormuşmuşuz...

%100 haklı çıkacağımı kanıtlayın bana ben de istediğim ürünleri alayım 14'er kullanıp geri paramı iade alayım. Tüketici mahkemesi falan vakit ayırır, uğraşırım o sıkıntı değil.
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    niye dostum vatandan aldığı ürünü kullanırken hoşuna gitmeyen yada kronik vakalı bi durumda iade edemezmi dünyanın parasını veriyor millet ekran kartlarına bide ses sıkıntısı sürücü sıkıntısı gerçekten bu iş replika telefonlara döndü şansa bazıları iyi çıkıyor bazıları kötü bu kartlarda demek ki böyle ama bu nvidanın yeni 9** serileri çıktı çıkalı ses problemi her gün konu oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

niye dostum vatandan aldığı ürünü kullanırken hoşuna gitmeyen yada kronik vakalı bi durumda iade edemezmi dünyanın parasını veriyor millet ekran kartlarına bide ses sıkıntısı sürücü sıkıntısı gerçekten bu iş replika telefonlara döndü şansa bazıları iyi çıkıyor bazıları kötü bu kartlarda demek ki böyle ama bu nvidanın yeni 9** serileri çıktı çıkalı ses problemi her gün konu oluyor

Sorunluysa tabii ki iade edilir dostum ben konuyu açan arkadaşı kast etmedim.

Son birkaç gündür cayma hakkıyla ilgili kulaktan dolma bilgiler yazılıyor, onlara cevap olarak yazdım.
  • Bencede elinden gelen herseyi yap. Arkadaslar zaten ortalik calkalaniyor bu kartla cw sorunu birde vram yani kartinizi 4 gb olupta 3.5 gb yi gecmeyecek olmasi herkezi tedirgin etti. Alanlar geri iyade yapiyor. Bizimde herkes bu karti oneriyor. Sikintili bi kart. Ayrica 4 gb diye alip insanlari yaniltmak icin yapilmis bi kart. Hic bir guncelleme vs gelmeyecekmis kartin driverine. Hatta nvidia kartlari yopluyor mahkeme olayi vs. Bencede geri iyade edin..

• quote:

Orijinalden alıntı: FaefuL

27.02.2015 tarihinde webdenal.comdan satin aldigim msi gtx 970 gaming 4 g ekran kartini 3 gün oldu alali bilinen coil whine sorunu yaşadım cizirdama ve ıslık sesine benzer ses neyse iade etmek istedigimi ayni gün bildirdim iade formu doldurdum.Neyse bana soylenen ürünü servise gondeririz diyorlar bende dedim benim hic bir gerekce gostermeme de yok iade edebilirim 6502 sayılı hakkindaki kanundan bilginiz var mi diyorum bana soylenen soze bakin ibretlik bu fiyatta verilen ürünü 14 gun icinde iade alamayiz diyorlar kanundan haberini var mi diyorum susuyorlar belki siz bozdunuz gibi 3.sinif dunya ulkesinde alacaginiz muameleye tabi oluyorsunuz sizce bu firmalar bu kadar kendine guvenmeyi nerden gücünü aliyor ? Tuketici hakem heyetine yarin gidcegim ne olacak bilmiyorum

peşlerini bırakmayın yüz buldukça abartıyorlar sonuna kadar uğraşın

•  Gtx 970 14 gün iade.sorunu Gtx 970 14 gün iade.sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_1907

quote:

27.02.2015 tarihinde webdenal.comdan satin aldigim msi gtx 970 gaming 4 g ekran kartini 3 gün oldu alali bilinen coil whine sorunu yaşadım cizirdama ve ıslık sesine benzer ses neyse iade etmek istedigimi ayni gün bildirdim iade formu doldurdum.Neyse bana soylenen ürünü servise gondeririz diyorlar bende dedim benim hic bir gerekce gostermeme de yok iade edebilirim 6502 sayılı hakkindaki kanundan bilginiz var mi diyorum bana soylenen soze bakin ibretlik bu fiyatta verilen ürünü 14 gun icinde iade alamayiz diyorlar kanundan haberini var mi diyorum susuyorlar belki siz bozdunuz gibi 3.sinif dunya ulkesinde alacaginiz muameleye tabi oluyorsunuz sizce bu firmalar bu kadar kendine guvenmeyi nerden gücünü aliyor ? Tuketici hakem heyetine yarin gidcegim ne olacak bilmiyorum

Katiliyorum
    Gecen vatana gitti adamlar bu karti onerdi alacak degilimde zaten guldum gectim siz onlari gonderin disbitore geri diye

• quote:

Orijinalden alıntı: amdgamıng

quote:

quote:

Katiliyorum
    Gecen vatana gitti adamlar bu karti onerdi alacak degilimde zaten guldum gectim siz onlari gonderin disbitore geri diye

ürünü satana kadar hepsi melek

• quote:

quote:

quote:

quote:

Katiliyorum

Evet. Bide soyle bi gercek var satilan herkezin alacagi kart. Birde fazla alip iskonto yapiyorlar. Sence isterlermi toplanmasini kartlarin. Cok kar yapiyorlar..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Katiliyorum

Evet. Bide soyle bi gercek var satilan herkezin alacagi kart. Birde fazla alip iskonto yapiyorlar. Sence isterlermi toplanmasini kartlarin. Cok kar yapiyorlar..

malesef durum bu

• FaefuL kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun.

Kafanız karışmasın diye ilk adımda yapılması gerekenleri söyleyeyim; ilerisine sonra bakarız: 6502 Sayılı Yasa gereğince cayma hakkınızı kullandığınızı belirten bir mesajı, fatura tarihinden itibaren 14 gün içinde yazılı biçimde yollamanız gerekiyor. E-posta en kolay yöntem olur. Lütfen bunların nüshalarını saklayın. Hakem heyetine başvuru yapacak olursanız bunları hukuki delil olarak göstermeniz gerekecektir.

Ayrıca şuradan madde 9 - 16 aralığını okuyun. Eğer aklınızda soru işareti kalırsa yardımcı olacağım:http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/11/20141127-6.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Ne cayma hakkıymış arkadaş. Açıp kullanıp, gerekçe göstermeden iade edebiliyormuşmuşuz...

%100 haklı çıkacağımı kanıtlayın bana ben de istediğim ürünleri alayım 14'er kullanıp geri paramı iade alayım. Tüketici mahkemesi falan vakit ayırır, uğraşırım o sıkıntı değil.

İnternet üzerinden koşulsuz iade hakkın var.

Elden alışverişte -Vatan için konuşuyorum- hediye çeki gibi birşey veriyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.