arkadaşlar cümleten s.a geçen hafta 65 inç 4k led tv aldım ekran kartım rx570 aldığımdan beri ara sıra görüntü bir anda karıncalaşıyor ve sinyal yok aygıt bulunamadı hatası veriyor pc yi yeniden başlatınca düzeliyor acaba sorun neyde olabilir aldığım led tv 0 kutuludur bilen bir arkadaş varda yarımını ve tavsiyesini bekliyorum
win 7 64 bit sonrası klavye ve fare çalışmıyor
arkadaşlar linkteki anakarta win 7 kuruyorum fakat bilgisayara isim yazın yerine gelince klavye ve fare çalışmıyor bios güncellemesi yapıldı acaba bu sorun neyden kaynaklıdır aynı şekilde rufuj programından imaj yapınca win 7 yi kuramıyorum ama win 10 nu sorunsuzca kurabiliyorum lütfen anlayan birisinden yardım istiyorum istanbulda olup makul bir ücret karşılığında bana sorunsuzca win 7 ve win 10 kuracak birisi var ise bana ulaşsın sistemim uzay kasa olduğu için ben götüremiyorum 0536 556 58 59
https://www.gigabyte.com/Motherboard/X470-AORUS-ULTRA-GAMING-rev-10/support#support-dl-driver
ekran kartımın driveri siliniyor
arkadaşlar cümelten s.a son 3 gündür ekran kartımda tuhaf bir olay yaşıyorum rx 570 kartımın son sürücüsünü indiriyorum kuruyorum fakat oynadığım oyunlara girdiğim zaman ekran gidiyor oyundan atıyor kartın sürücüsü yok oluyor eski sürücüyü indiriyorum gene aynısı oluyor 3 aydır kullandığım sistemin özellikleri amd 3600 işlemci kullanıyorum anakart gigabyte x470 aorus kullanıyorum bios güncellemesi yapıldı işletim sistemi olarak win 10 64 bit kullanıyorum acaba sorun neyden olabilir anlayan bir arkadaş yardımcı olurmu bir de bu anakarta win 7 ön yüklemesi yapamıyorum biostan normal flash bellek veya uefi seçtiğim halde olmuyor
sistem için işlemci tavsiyesi
|
ekran kartı tavsiyesi
|
|
Cevap: 5 tb diski windows 7 ye göstermek
|
5 tb diski windows 7 ye göstermek
oppo find x dokunmatiği çatladı nereden alabilirim
|
|
Meslek: sağlık
İlgi Alanları: pc
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.656
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.637
Konularının görüntülenme sayısı: 22.994 (Bu ay: 274)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 206 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware