Şimdi Ara

Gtx 960 mı 970 mi almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soru komik gelebilir ama 970 serisinde sorun var diye yazılar görüyorum yarın almaya gideceğim hangisini almalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• moosesu kullanıcısına yanıt
    960 ile 970 arasında dağ gibi fiyat farkı var karşılaştıramazsın birbiriyle 970 in rami 4 gb ama bunun 3.5 gb tam hızda çalışıyor 500 mb olan kısım yavaş bir de coil wine denen ıslık gibi tiz bir ses sorunu çıkabiliyor şu an kartı alan yok mu tabiki var performansı yüksek senin bütçen gtx 970 i karşılıyorsa soracağın soru onu mu yoksa amd r9 390 veya 390x mi almalıyım olur
  • Ben nvidia istiyorum yani 970 mi almalıyım?

Bi buçuk katı fiyatı var. Bi buçuk katı da performansı fazla. Güncel oyunların ağır olanlarını 1080p Low-med oynarım diyorsan 960 yeter. High-ultra oynamak için en az 970 almalısın.

• Cok oyun manyagi degilsen bir cok oyunu guzel islemcin ve ramin varsa gtx960la da high detay acarsin. 960 kotu bi kart degil bosuna 700 tl degil o kart. Maddi durumun bi ekran kartina 1400 vermeye yetmiyor veya zorlaniyosan 960 alabilirsin. Tabiki 970 fiyatindan anlasilacagi uzere cok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 27 Şubat 2016; 2:41:08 >
  • 970 pahalı ama performans farkı çok fazla 960 ile...
  • Gtx 970 ile verdiğin paranın hakkını alırsın ama 960 seni tatmin edermi bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    7 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle 970. Eğer sorun 980ti vs 980 olsa daha çok düşünebilirdi ama 960 ve 970 arasında sınıf farkı var.
  • iyi de sistemin ne 960'a mi uygun yoksa 970'e mi?
  • İ5 6500 8gb ddr4 Vs Vs vatanbilgisayarın açılmasını bekliyorum şuan 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: moosesu

İ5 6500 8gb ddr4 Vs Vs vatanbilgisayarın açılmasını bekliyorum şuan 😄

6500 ise direk 970 dostum. Öncelikle 3.5 GB VRAM sorunu artık şehir efsanesi, kart 4gb Vrame sahip, kısa hesap ile 2 section'dan oluşuyor 1. Kısım 3500 MB'LIK çok hızlı çalışan kısım 500 MB'lık diğer kısım ile daha yavaş çalışan GPU bölümü. Zaten 3500'den sonraki bölüm 500 MB çoğu oyunda ;1080P oyun deneyiminde 3500 MB değerini aşamaz, olduda aşar ise kart tabikide bununda üstesinden gelebilir,unutmayın her oyunun belli bir Optimizesi grafik ayarları var, fakat net olarak söyleyebilirimki GTX970 güncel oyun dünyası için çok iyi bir kart ve sizi asla üzmez, gerekirse bekleyin 970 alın, zaten ondan üst segmenti fazla bütçe ister, bu fiyata alınabilecek En iyi karttır(Nvidia bazında) kolay gelsin ;) EDİT; Birde Coil Whine sorunundan bahsediyorum %100 çıkacak diye birşey asla yoktur olamazda şans işidir örneğin bende MSİ 970 var böyle bir sorun çıkmadı yaklaşık olarak 1. Ayını tamamlıyor, ki CW çıksa bile performansa etki edecek en ufak zararı yok. Çıktığı halde servise götürme hakkınızda bulunuyor fakat öldürücü bir ses olmadığını söyleyim,yoeutbeden videolarını izleyebilirsiniz, takın kulaklığı Keyfinize bakın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimmyCool1907 -- 27 Şubat 2016; 10:10:42 >

• Bunları aldım
    Bu mesaja eklenen görseller:

Gtx 960 mı 970 mi almalıyım

Hayırlı olsun Güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.