Şimdi Ara

i5 4440 gtx 970 i kaldırır mı? Darboğaz olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımda intel i5 4440 var 8 gb da ram. Gtx 970 alsak bu işlemci bu kartı kaldırır mı? 1080p de oynayacak ve yeni çıkan mesela bf1 de ve ya cs go’da kaç fps alır?
    Sorumu yanıtlayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yetecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4460 kullanıyorum; tam geliyor bazı oyunlarda anlık yavaşlamalar oluyor(watchdogs gta5)

Witcher 3 de sabit yüzde 100 gpu alıyor yetiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf1 de işlemci ucu ucuna yeter bilir veya yetmez test edip bakmak lazım. Ben GTX 1060 ve i5 4460 ile darboğaz yaşıyordum.

• Cs Go'da rahatça yetecektir düşük seviyeli bir oyun zaten. Ama BF1'de 64 kişilik operasyon maplerinde darboğaz yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.PAŞALI

Bf1 de işlemci ucu ucuna yeter bilir veya yetmez test edip bakmak lazım. Ben GTX 1060 ve i5 4460 ile darboğaz yaşıyordum.

hocam ben de onumuzdeki gunlerde gtx1060 olan pc'me 4460 almayi dusunuyordum(anakart ve islemcim yandi), yabanci forumlarda darbogaz olmaz demisler ama siz darbogaz oldu demissiniz, hangi oyunlarda ne kadar darbogaz yasadiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Bf1 de işlemci ucu ucuna yeter bilir veya yetmez test edip bakmak lazım. Ben GTX 1060 ve i5 4460 ile darboğaz yaşıyordum.

hocam ben de onumuzdeki gunlerde gtx1060 olan pc'me 4460 almayi dusunuyordum(anakart ve islemcim yandi), yabanci forumlarda darbogaz olmaz demisler ama siz darbogaz oldu demissiniz, hangi oyunlarda ne kadar darbogaz yasadiniz?

Bf1 gta5 Rainbow vs. oyunlarda darboğaz var bunu en çok bf1 de hissediyorsun FPS dropları oyundan soğutuyor. 70 fps alırken birden 45 e düşen FPS oyunu oynanmaz kılıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1060 ile yapar yaptı da zamanında ama 970 için yeterli diye düşünüyorum

• Yeterlidir,rahat olun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Bf1 gta5 Rainbow vs. oyunlarda darboğaz var bunu en çok bf1 de hissediyorsun FPS dropları oyundan soğutuyor. 70 fps alırken birden 45 e düşen FPS oyunu oynanmaz kılıyor.

Daha öncesinde bende 4460 kullanıyordum. BF1 de işlemci sürekli %100 de çalışıyor, arada bende de fps drop oluyordu. Gtx 960 ekran kartım. Ekran kartından zannediyordum ilk başlarda ama sonradan işlemci, anakart ve rami değiştirdim. i7 6700k aldım ekran kartını değiştiremedim ne yazık ki mining olaylarından dolayı. BF1 de ne drop kaldı ne bir şey, üstüne fps bile arttı, çok değil ama bi artış oldu 6 7 fps kadar. Ben gtx 960 ile bu sorunları yaşadım. Sen gtx 1060 diyorsun, o kart gtx 980 ayarında bir kart ve darboğaz kesinlikle olacaktır. Şuan bir pc alacak olsam amd bir sistem kurmayı düşünürdüm. Malum meltdown ve spectre falan intel de performans kayıplarından bahsediliyor. R5 1500x ve ya R5 1600x iyi birer seçim olacaktır. İlerde Ryzen 2 ler ile beraber değiştirmek isterseniz değiştirirsiniz. İntelin ne yapacağı pek belli olmuyor.

• 4570 ile herhangi bir problem yasamadim.Yetecektir. Bu arada i7 ler haricinde 1060 in ustu zaten darbogaz yapacaktir.Oyunlar a yetmiyor cunku i5 ler artik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.