Şimdi Ara

GTX 960 için hangi marka?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir ekran kartı almak istiyorum ve GTX 960 genel olarak aklıma yattı fakat değerlerine baktığımda hangi markayı tercih etmem gerektiği konusunda kararsız kaldım. Burada benden daha bilgi sahibi arkadaşlar vardır elbet, gelen tavsiyeye göre almayı planlıyorum kartı. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler

Evga GTX 960: Araştırdığımda FPS oranlarının çok iyi olduğunu gördüm rakiplerine kıyasla fakat kimi oyunda da oldukça geride kalmış. Nasıl bir marka olduğunu bilmediğim için soğuk yaklaştım biraz.
    http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx960-supersc-acx-20-gddr5-2gb-128bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html?srt=PU

MSI GTX 960 100M Edition: Herhangi bir incelemesini bulamadım fakat genel olarak MSI GTX 960 performansının iyi olduğu düşünülürse sınırlı üretim olduğu için daha iyi olduğunu düşünüyorum.
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx960-gaming-100me-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html?srt=PU

Asus GTX 960 Strix: OC'siz performans olarak testlerde gördüğüm en iyi puanlara sahip Gigabyte ile. MSI 100M Edition'ın testlerini bulamadığım için şuan en cazip kart olarak gözüküyor.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx960-rog-strix-gddr5-2gb-128bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html?srt=PU

Gigabyte GTX 960 G1
    : Asus için yazdığımın aynısı geçerli. Kafa kafaya oynuyor ikisi. Gigabyte'ı cazip kılan ise 3 tane fan sahibi olması. Muhtemelen OC performansı en yüksek kart diğerleri arasında. En ortada kaldığım konu ise MSI, Asus ve Gigabyte kart kullanmadım daha önce. Gigabyte anakartım olduğundan dayanıklılığından şüphem yok fakat aralarında tercih yapamadım.
    http://www.hepsiburada.com/liste/gigabyte-nvidia-geforce-gtx-960-2gb-128bit-gddr5-dx12-pci-e-30-ekran-karti-gv-n960g1-gaming-2gd/productDetails.aspx?productId=bd305212&categoryId=204

Zotac GTX 960 AMP Edition: Şuan kullandığım kart da Zotac. Evga'nın düşük skor aldığı oyunlarda da tam tersine Zotac'ın performansı iyi ama genel skoru kötü gözüktü baya. Ondan son sıraya attım kendisini. Mevcut kartımdan memnunum fakat farklı bir markaya geçerim gibi.
    http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx960-amp!-edition-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html?srt=PU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A415FEC-8 -- 23 Mart 2015; 13:10:45 >

• Gtx 960 alma
    r9 280 al ocla fark atarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TonyStank -- 23 Mart 2015; 13:11:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black37

Gtx 960 alma
    r9 280 al ocla fark atarsin

Bugüne kadar Nvidia kullandım ve memnunum. Ayrıca AMD'de yaşanan yazılım sorunlarını ve Physx kullanılan oyunlarda tırtlaması malum. Tavsiyen için teşekkür ederim fakat bunun tartışmasını yaşamaktansa karar vermiş olduğum kart üzerinden tavsiye almayı tercih ederim.
  • MSI GTX 960 100M Edition
    2 G MODELİNDEN HİÇ Bİ FARKI YOK PERFORMANS AÇISINDAN HEM PAHALI
    MSİ 2 G MODELİNİ TAVSİYE EDERİM
  • Evga GTX 960: performansı iyidir, markanın hiçbir sorunu yoktur. uluslararası garantisi vardır. yalnız ssc olan modeli iyi olandır ve fiyatı biraz yüksektir diğerlerine oranla.

MSI GTX 960 100M Edition: 2G olandan tek farkı renginin yeşil olması. fiyat farkına değmez.

Asus GTX 960 Strix: performansı g1 modelinden sonra en iyi olan karttır ülkemizde satılanlar arasında. aralarında en sessiz ve serin çalışanıdır.

Gigabyte GTX 960 G1: en fazla oc'lu gelen ve daha da potansiyeli olan, en performanslısıdır. fiyatı da buna uygun olarak yüksektir. hatta sanıyorum ki aralarında en pahalısı olabilir. fanları gayet sessizdir.

Zotac GTX 960 AMP Edition: son sırada olması gayet güzel olmuş.

genel olarak 800tl üzeri bir para vererek almanı tavsiye etmem. 800tl altına ilk dördünden birini bulursan 1080p oyun oynamak için alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgent -- 1 Nisan 2015; 3:41:45 >
  • Hb da Galax gtx960 ı 700 lira gibi bir fiyata satıyor. Soğutması vs gayet başarılı. Bence git 2. elden garantili gtx780 al.
  • Asus gtx 960 strix edition

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 970 Hangi Modeli
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence evga veya gigabyte g1 gaming şu an evga 730 lira vatanda.

• Hiç biri değil, 2. el temiz GTX 780.
  • sawgent kullanıcısına yanıt
    Dediğin Evga modelini gördüm, 1000 TL'ye yakın fiyatı var. Açıkcası 2 yılda bir güncel modele geçtiğim için aradaki 200 TL'nin performans olarak çok bir şey değiştireceğini sanmıyorum. Asus Strix'te karar kıldım gibi, 800 TL fiyatı var şuan ve yanında Witcher 3'le birlikte geliyor, zaten alacağım için oyunu da dahil edince 720 TL'ye geliyor.
  • Evga nvidia kartlarinda benim gozumde en iyi firmadir her zaman birinci tercihin olsun ama tabi diger firmalara gore biraz daha pahali olabiliyor alternatif olarak ise gigabyte dusunebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Dediğin Evga modelini gördüm, 1000 TL'ye yakın fiyatı var. Açıkcası 2 yılda bir güncel modele geçtiğim için aradaki 200 TL'nin performans olarak çok bir şey değiştireceğini sanmıyorum. Asus Strix'te karar kıldım gibi, 800 TL fiyatı var şuan ve yanında Witcher 3'le birlikte geliyor, zaten alacağım için oyunu da dahil edince 720 TL'ye geliyor.

benim gözüm de onda açıkçası. şu 4gb modelleri piyasaya çıktığında fiyatları düşünce tekrar değerlendireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgent -- 2 Nisan 2015; 1:47:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.