Şimdi Ara

GTX 760M ile GTX 770M Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Asus laptop alıcam ve şuan seçimim içinde gtx760m bulunduran Asus N56JR modeli. Fakat bir kaç bulduğum alternatifleri tabiki fiyat farkı ile de gtx770m görüyorum.
    Şimdi oyun bilgisayarı alıyorum ve gtx760m beni high-medium ayarlarda ne kadar idare eder? gtx770m ile arasında %? fark vardır? Fiyat farkına değer mi?

Teşekkürler.

Bu arada laptopun özellikerlerini vereyim: Asus N56JR - 1.120$
    Ekran 15.6'' (1920x1080) Full HD LED / Intel Core i7-4700HQ (2.4 GHz) / RAM 8 GB / HDD 1 ТB / nVidia GeForce GTX 760M, 2 GB / DVD Super Multi / LAN / Wi-Fi / Bluetooth / Windows 8 / 2.7 Kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 28 Aralık 2013; 19:17:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Merhaba arkadaşlar. Asus laptop alıcam ve şuan seçimim içinde gtx760m bulunduran Asus N56JR modeli. Fakat bir kaç bulduğum alternatifleri tabiki fiyat farkı ile de gtx770m görüyorum.
    Şimdi oyun bilgisayarı alıyorum ve gtx760m beni high-medium ayarlarda ne kadar idare eder? gtx770m ile arasında %? fark vardır? Fiyat farkına değer mi?

Teşekkürler.

Bu arada laptopun özellikerlerini vereyim: Asus N56JR - 1.120$
    Ekran 15.6'' (1920x1080) Full HD LED / Intel Core i7-4700HQ (2.4 GHz) / RAM 8 GB / HDD 1 ТB / nVidia GeForce GTX 760M, 2 GB / DVD Super Multi / LAN / Wi-Fi / Bluetooth / Windows 8 / 2.7 Kg

max bütçeni ver asus felanda alma msi gaming laptop al
  • Ekran kartı ile ilgili bilgi araştırıyorum. Derdim sadece oyun değil. Kalite için Asus seçtim. Lütfen yorumlarınızda fazla dışarıya çıkmayın.
    Bütçem 2.500TL.
  • KKochaKK kullanıcısına yanıt
    GTX 770 her acıdan bayağı performanslıdır. Aralarında 200-300- tl arası fiyat farkı vardır. crys 3 btf 3 gibi oyunları cok rahatlıkla GTX 660 la oynarsınız.
  • quote:

Ekran kartı ile ilgili bilgi araştırıyorum. Derdim sadece oyun değil. Kalite için Asus seçtim. Lütfen yorumlarınızda fazla dışarıya çıkmayın.
    Bütçem 2.500TL.

asusu gözünde bu kadar büyütme orta sınıf laptopları var

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-20e-295xtr-notebook-urun10908.html

oyunu iyi oynatırsa o laptop zaten kalitelidir.

soğutması daha iyi bu verdiğimin.

• Teşekkürler fakat benim istediğim MSI gibi sadece oyun ağırlıklı laptoplar değil. Örneğin verdiğiniz linkte işlemciyi i5 koymuşlar. Ben işlemcisi de hızlı (i7) bir laptop arıyorum. Asus'un N serileri daha uygun geldi bana.

Fakat şöyle birşey buldum. Hem i7 hem gtx765m.
    http://rozetka.com.ua/msi_ge60_2oe_ge602oe_217xua/p331985/
    3.000TL'ye yakın bir fiyatı var.

Gtx770'in daha performanslı olduğunu biliyorum. Sadece 760 ile farkını sordum. %? fark eder yazabilirseniz memnun olurum. Örneğin 770 ile 780 arası %37 fark vardı.
  • quote:

Teşekkürler fakat benim istediğim MSI gibi sadece oyun ağırlıklı laptoplar değil. Örneğin verdiğiniz linkte işlemciyi i5 koymuşlar. Ben işlemcisi de hızlı (i7) bir laptop arıyorum. Asus'un N serileri daha uygun geldi bana.

Fakat şöyle birşey buldum. Hem i7 hem gtx765m.
    http://rozetka.com.ua/msi_ge60_2oe_ge602oe_217xua/p331985/
    3.000TL'ye yakın bir fiyatı var.

Gtx770'in daha performanslı olduğunu biliyorum. Sadece 760 ile farkını sordum. %? fark eder yazabilirseniz memnun olurum. Örneğin 770 ile 780 arası %37 fark vardı.

madem öyle baktığın yerden onada bak

%20 felandır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 965m vs Gtx 1050 Mobile
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KKochaKK kullanıcısına yanıt
    Yüzde 17 gibi bir fark. Core i 7 işlemcili bilgisayarlar epey pahalı. Şunu unutma bazı i5 ler core i 7 lerden bile iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadaş orhan -- 30 Aralık 2013; 0:27:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız ama ben dizüstünde işlemci hızına dikkat ettiğimden i7 düşünüyorum. Amacım sadece ekran kartını idare edecek kadar bir işlemci ile yetinmek değil.
    %17 sanırım değmez gibi. 760m almayı düşünüyorum. Sadece ekran kartı alsaydım fark edebilirdi elbet ama 770m laptoplar abartı pahalı. 6milyara satılan 780m'ler gibi.
  • Oyun dışında dediğinize göre, ben i5 ile i7 arasındaki farkı nerede anlayacağınızı merak ediyorum. Overclock/Render zaten yapmayacaksınız, e o zaman? MSI GE60'ın mantıklı bir oyun bilgisayarı olmasının altında, ilk önce mantıklı bir bilgisayar olması yatıyor. Şahsen, 760m alacağıma, 770m alıp MSI alırım.
  • MSI GE60'da 770m yok ki. 765m kullanıyor. 760 ile 770 arasında %17 varsa bunun %10 falandır.
    Ayrıca orta sınıf bir işlemci almak yerine üst sınıf bir işlemci alsam varsın %10 daha az FPS görelim derim. 770m olsa idi düşünebilirdim.
    i7 işlemci alanların hepsi oc/render yapmak için alıyor gibi yazmışsınız. Ağır yükte her türlü aradaki fark hissedilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.