Şimdi Ara

GTX 750 Tİ DirectX 12 Desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Gtx 750 Ti de DirectX 12 desteği olcak mı bide Gtx 750 Ti de Dsr var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 11 Temmuz 2015; 1:23:48 >

• Bildiğim kadarıyla 400 serisi ve üstünde dx12 desteği var ancak dsr sanırım sadece 900 serisinde.
  • Ego'nu tatmin edelim, Evet dx12 desteği var. Biraz araştırın şu dx12 konusunu lütfen, ister google'da isterseniz forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerenturk

Bildiğim kadarıyla 400 serisi ve üstünde dx12 desteği var ancak dsr sanırım sadece 900 serisinde.

Dsr konusunda yanlisiniz var, Gtx 4xx ve ustu tum kartlar destekliyor. Dx12 de ayni sekilde Gtx 4xx ve ustu.

Nvidia'nin DSR teknolojisi bolumunden ''supported gpu's'' kismina bakarsaniz destekli kartlari gorebilirsiniz. Fermi ve Kepler mimarili kartlara da destek geldi.

http://www.geforce.com/hardware/technology/dsr/supported-gpus?field_gpu_type_value=All

• nvidia tarafında dx dx12 tam destek sadece gtx 9xx serisinde var.. bunun dısında diger seriler..yani gtx 750 de dahil yani maxwell v1 maalesef tam dx12 desteği yok yarım diyelim yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

quote:

Orijinalden alıntı: lerenturk

Bildiğim kadarıyla 400 serisi ve üstünde dx12 desteği var ancak dsr sanırım sadece 900 serisinde.

Dsr konusunda yanlisiniz var, Gtx 4xx ve ustu tum kartlar destekliyor. Dx12 de ayni sekilde Gtx 4xx ve ustu.

Nvidia'nin DSR teknolojisi bolumunden ''supported gpu's'' kismina bakarsaniz destekli kartlari gorebilirsiniz. Fermi ve Kepler mimarili kartlara da destek geldi.

http://www.geforce.com/hardware/technology/dsr/supported-gpus?field_gpu_type_value=All

Bilgilendirme için teşekkürler

• dx 12 yi%50 destekliyor
    dsr de mevcut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ama Amd nin R7 265 De Vsr ve directx 12 desteği var onu mu alsam o ekran kartı Gtx 750 Ti ye göre daha mı güçlüde onda var
  • mesela aliexpress'te satılan birçok üründe dx11 diyor. 750 ti'ın eski sürümlerinde dx11 olduğu yazıyor. ornek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuchobi -- 4 Haziran 2018; 16:57:16 >

• 750 ti da var

• yani bunda da dx11 diyor.
  • Yaklaşık 1 sene boyunca 750Ti kullanan biri olarak Pubg hariç çoğu oyunu rahat çalıştırır gta5 vs.. Güncel bir oyun oynamayacaksanız en f/p kartlardan biri şu an 2.elde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuchobi

mesela aliexpress'te satılan birçok üründe dx11 diyor. 750 ti'ın eski sürümlerinde dx11 olduğu yazıyor. ornek
    3 yıllık konuyu iyi hortlatmışsın dostum

• ReiCheN kullanıcısına yanıt
    valla goggle'dan gördüm tarihine bakmadan yazdım
  • Fuchobi kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını 3 yıl önce aldım, ondan sonrada bu konuya hiç bakmadım, iyi hortlatılmış konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 16 Haziran 2018; 15:27:29 >
  • Evet hala kullanıyorum GTX 750 Tİ, gayet te memnunum performansından İ5 8400 işlemci kullanıyorum yanında. Ama şimdi gidipte 2. el 750 Tİ alınmaz, 400 500 TL' ye GTX 950 satıyorlar.

• Ne kadar fiyata denk geliyor, ucuzsa rağbet görür, 200 250 TL arası ise, çünkü o fiyata çok performanslı, Ac Origins' i bazı ayarlar Medium, bazılar High ayarda oynuyom, 1920x1080 P çözünürlükte, genelde 40 45 FPS, yer yer, güzel manzaranın, iklimin olduğu yerlerde 35 FPS lere düşüyor ama iyi.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    anladım bende 60 dolara aliexpress'den 750 ti almayı düşünüyorum.
  • Kartın 2 sene daha gideri var.

• Hocam 750 ti Lazım bana oyun oynuyorsan birkaç sorum olacak

İkinci el ne kadara bulunur ?
    i3 2120 3.30 ile pubg açarmı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.